Meniu
Cosul meu

Dezinfectant suprafete TEGO 2000, Diversey, 5L

Dezinfectant suprafete TEGO 2000, Diversey, 5L

Dezinfectant amfoteric cu spectru larg recomandat pentru igienizarea suprafetelor in industria alimentara, a bauturilor racoritoare si in industria prelucrarii laptelui. Este eficient impotriva bacteriilor gram-pozitive, gram-negative si a drojdiilor.

TEGO 2000 este recomandat pentru utilizare în toate procesele de igienizare exterioara a suprafetelor. Se recomanda aplicarea pe suprafete bine curatate si clatite. Poate fi utilizat pentru dezinfectarea pardoselilor, peretilor, ustensilelor, suprafetelor de preparare si a utilajelor. TEGO 2000 se preteaza în special pentru utilizare în industria prelucrarii carnii, industrializarea laptelui, fabrici de îmbuteliere bauturi racoritoare si majoritatea spatiilor de productie alimentara sau farmaceutica.
TEGO 2000 este adecvat utilizarii manuale, prin imersie, prin pulverizare sau cetuire.

Despre produsele Diversey

Misiunea Diversey este de a proteja și îngriji oamenii prin soluții de vârf în materie de igienă, prevenirea infecțiilor și curățare. Diversey dezvoltă și livrează produse, servicii și tehnologii inovatoare care salvează vieți și ne protejează mediul. Brand-ul Diversey are la bază calitatea produsului, serviciul și inovația.

Gama complet integrată de soluții combină produse chimice brevetate, echipamente de dozare și distribuire, mașini de curățare, servicii și analiză digitală. Cu peste 85.000 de clienți din peste 80 de țări, Diversey este un brand esențial pentru fiecare tip de business.

Dezinfectant suprafete TEGO 2000, Diversey, 5L

Specificatii
Cantitate5 l
FormaLichid
TipUniversal
Utilizat impotrivaBacterii

Dezinfectant suprafete TEGO 2000, Diversey, 5L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

Dezinfectant suprafete TEGO 2000, Diversey, 5L

Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 1-3 zile lucratoare de la lansarea comenzii. 


Transportul este gratuit pentru comenzile peste 175 RON fara TVA.

Comanda minima este de 175 RON fara TVA.


* Transportul este gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov, indiferent de greutatea comenzii.

** Pentru comenzile din afara Bucurestiului si Judetului Ilfov, livrarea este gratuita pentru toate comenzile care au o greutate mai mica de 50 kg.

*** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 de kg, livrarea este gratuita pentru primele 50 kg, iar peste 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fara TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comanda.

Dezinfectant suprafete TEGO 2000, Diversey, 5L

Nume:Mărime:Data adăugării:
Tego661.3KB15.07.2022