Meniu
Cosul meu

DUCK ACTIVE CLEAN APARAT WC MARIN 38.6 GR

DUCK ACTIVE CLEAN APARAT WC MARIN 38.6 GR

Spuma activa si parfumul de lunga durata ajuta la pastrarea mirosului proaspat si aspectului curat al toaletei tale dupa ultima spalare.

Instructiuni de utilizare: Asigurati-va ca toaleta este curata. Derulati agatatoarea si pozitionati aparatul sub marginea toaletei. Reglati pentru a va asigura ca produsul este chiar sub jetul de apa atunci cand trageti apa. Scoateti produsul cand acesta este complet consumat. Aruncati sau reciclati recipientul gol. Contine: Saruri de sodiu ale acizilor C14-16-hidroxialcan si C14-16-alchensulfonici, carbonat de potasiu. Provoaca iritarea pielii. Provoaca leziuni oculare grave. Daca este necesara consuitarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poste face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat la un centru de informare toxicologica/un medic. In caz de inghitire, sunati la un centru de informare toxicologica/un medic daca nu va simtiti bine. Purtati echipament de protectie a ochilor. Spalati-va mainile bine dupa utilizare. Utilizati numai in vasul WC-ului. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

DUCK ACTIVE CLEAN APARAT WC MARIN 38.6 GR

Specificatii
Forma/TexturaGel

DUCK ACTIVE CLEAN APARAT WC MARIN 38.6 GR

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

DUCK ACTIVE CLEAN APARAT WC MARIN 38.6 GR

Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 1-3 zile lucratoare de la lansarea comenzii. 


Transportul este gratuit pentru comenzile peste 175 RON fara TVA.

Comanda minima este de 175 RON fara TVA.


* Transportul este gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov, indiferent de greutatea comenzii.

** Pentru comenzile din afara Bucurestiului si Judetului Ilfov, livrarea este gratuita pentru toate comenzile care au o greutate mai mica de 50 kg.

*** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 de kg, livrarea este gratuita pentru primele 50 kg, iar peste 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fara TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comanda.