Meniu
Cosul meu

GLADE Electric Aparat CLEAN LINEN

GLADE Electric Aparat CLEAN LINEN

Odorizantul electric Glade contine 100% ulei parfumat, elimina mirosurile neplacute si improspateaza prin eliberarea unui parfum delicat.
Instructiuni de utilizare: Rotiti priza dispozitivului daca este nevoie. Nu puneti dispozitivul pe suprafete vopsite, finisate sau din material plastic. Desfaceti capacul si introduceti sticla cu parfum in dispozitiv. Atentie: Provoaca o iritare grava a ochilor. Nociv pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. Daca este necesara consultarea medicului, tineti Ia indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. Evitati dispersarea in mediu. In caz de inghitire, sunati la un Centru de informare toxicologica/un medic daca nu va simtiti bine. Folositi numai conform instructiunilor. Nu atingeti dispozitivul cu instrumente metalice sau cu mainile umede. Nu acoperiti produsul atunci cand este in functiune. Aparatul se poate incalzi usor cand este in functiune. Scoateti din priza atunci cand rezerva este goala. Inlocuiti rezerva cu una noua numai atunci cand aparatul este scos din priza. In caz de scurgere a lichidului, stergeti imediat. Nu asezati sau folositi la mai putin de 50 cm distanta de suprafete din plastic, vopsite sau finisate. A nu se introduce niciodata un alt aparat sau cablu in priza deasupra aparatului incalzit. Pastrati ambalajul si eticheta pentru a folosi instructiunile de utilizare. Nu atingeti fitilul. Pentru a-I curata, scoateti aparatul din priza si folositi o carpa uscata sau un prosop de hartie. Spalati mainile dupa folosirea produsului. Persoanele care sunt sensibile la substantele odorizante trebute sa utilizeze cu precautie acest produs. Odorizantele nu Inlocuiesc respectarea principiilor de igiena.

GLADE Electric Aparat CLEAN LINEN

Specificatii
ParfumClean Linen
TipElectric

GLADE Electric Aparat CLEAN LINEN

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

GLADE Electric Aparat CLEAN LINEN

Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 1-3 zile lucratoare de la lansarea comenzii. 


Transportul este gratuit pentru comenzile peste 175 RON fara TVA.

Comanda minima este de 175 RON fara TVA.


* Transportul este gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov, indiferent de greutatea comenzii.

** Pentru comenzile din afara Bucurestiului si Judetului Ilfov, livrarea este gratuita pentru toate comenzile care au o greutate mai mica de 50 kg.

*** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 de kg, livrarea este gratuita pentru primele 50 kg, iar peste 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fara TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comanda.