Meniu
Cosul meu

KLINOSEPT 1 L Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU pe baza de alcool

KLINOSEPT 1 L Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU pe baza de alcool


KLINOSEPT™ DEZINFECTANT SUPRAFETE este un produs gata preparat, fara aldehide, pentru dezinfectia si curatarea rapida prin pulverizare si stergere a obiectelor medicale, cum ar fi mese de operatie, paturi mobile, lampi de examinare cu stativ mobil si scaune stomatologice.

Pentru dezinfectia si curatarea rapida prin pulverizare si stergere a dispozitivelor medicale neinvazive cum ar fi: bancuri de laborator, scaunele de tratament, suprafetele unitului, cuvele/tavile pentru instrumentar, contrunghi, mânerele de la lampile de examinare, instrumentarul din otel, aluminiu, cupru, silicon si cauciuc.

Mod de utilizare: Umeziti complet suprafetele si obiectele ce vor fi dezinfectate si lasati sa actioneze. Respectati timpii de expunere. Daca este necesar, stergeti suprafetele si obiectele cu o laveta curata de unica folosinta. Utilizati numai pe materiale compatibile cu alcoolul. Testati înainte de utilizare pe materiale sensibile, prin aplicarea pe o zona mica putin vizibila. O cantitate de 16-20 ml/m2 este suficienta pentru a umezi suprafetele netede în conditii normale de temperatura 20-23°C.


Despre produsele Klintensiv

Brand-ul Klintensiv ofera o gama variata de produse, pentru diverse sectoare de activitate. Productia si comercializarea dezinfectantilor profesionali si a produselor de curatenie este adresata in special domeniului medical, unde respectarea standardelor de calitate si eficacitate reprezinta o conditie primordiala.

Intelegerea dinamicii nevoilor clientilor traseaza directiile specifice pentru adaptarea strategiei de productie.

Produsele Klintensiv sunt certificate la nivelul normelor de calitate UE. Toti dezinfectantii comercializati detin aviz din partea Ministerului Sanatatii, Comisia Produselor Biocide, iar procesul de productie este certificat ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

KLINOSEPT 1 L Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU pe baza de alcool

Specificatii
Cantitate1 L
FormaLichid
TipMedical
Utilizat impotrivaBacterii, Virusuri, Fungi

KLINOSEPT 1 L Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU pe baza de alcool

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

KLINOSEPT 1 L Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU pe baza de alcool

Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 1-3 zile lucratoare de la lansarea comenzii. 


Transportul este gratuit pentru comenzile peste 175 RON fara TVA.

Comanda minima este de 175 RON fara TVA.


* Transportul este gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov, indiferent de greutatea comenzii.

** Pentru comenzile din afara Bucurestiului si Judetului Ilfov, livrarea este gratuita pentru toate comenzile care au o greutate mai mica de 50 kg.

*** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 de kg, livrarea este gratuita pentru primele 50 kg, iar peste 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fara TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comanda.