Meniu
Cosul meu

Oferte 15 Iunie

Captcha

Promoția se derulează în data de 15 Iunie 2021


Reduceri exclusive la toate produsele Sanito.ro! Completează formularul și profită de promoție!


Descoperă oferta exclusivă Sanito.ro, cu reduceri la o gamă vastă de produse profesionale pentru curățenie, igienizare, dezinfectare și protecție, toate disponibile rapid și simplu, la un click distanță.


Ce trebuie să faci pentru a te bucura de promoție?


Este extrem de simplu! Pentru a te bucura de oferta exclusivă de vară, completează atent formularul, până la data de 14 iunie 2021. Pe data de 15 iunie 2021, vei primi o ofertă personalizată pe e-mail, cu discount-uri incendiare, disponibilă pentru achiziții fulger, timp de 24 de ore!

Înscrie-te și profită de oferta promoțională, astfel încât să te bucuri de soluții, produse și echipamente profesionale, la cele mai avantajoase prețuri.

Îți suntem alături cu produse de cea mai înaltă calitate și cu suportul necesar pentru a alege cele mai bune opțiuni pentru desfășurarea activității de business, pentru orice tip de activitate, în condiții ideale și de maximă eficiență și igienă.


Ce îți oferim la Sanito.ro?


La Sanito.ro, venim în întâmpinarea ta cu produse și consumabile diverse, într-o gamă completă, special creată pentru curățarea, igienizarea și dezinfectarea spațiilor.

Produsele noastre oferă soluții profesionale complete, de la detergenți și dezinfectați, săpunuri igienizante, mănuși medicale, măști de protecție, halate și combinezoane medicale, până la aspiratoare și mașini pentru curățenie, dispensere și dozatoare moderne, covorașe profesionale, coșuri pentru colectarea deșeurilor diverse, capace pentru toaletă cu senzor sau buton, consumabile pentru catering și hoteluri, produse de birotică și papetărie și multe altele.

Indiferent de spațiul și de activitatea desfășurată, îți oferim suport extins pentru echiparea completă cu produse și consumabile eficiente și moderne, astfel încât să îți desfășori activitatea profesională fără griji, în maximă siguranță, cu un minimum de efort, eficient și igienic.

Răspundem cu promptitudine și profesionalism oricărei solicitări și îți oferim suportul necesar pentru alegerea celor mai bune soluții și produse.