Meniu
Cosul meu

Oust Odorizant si Absorbant Mirosuri Fresh Garden 300 ml

Oust Odorizant si Absorbant Mirosuri Fresh Garden 300 ml

Odorizant spray care elimina mirosurile neplacute, cum ar fi: mirosurile neplacute din aer, mirosurile de animale, toaleta, fum sau mucegai, improspatand aerul din locuinta. Nu mascheaza mirosurile neplacute!

Instructiuni de utilizare: Agitati bine recipientul inainte de utilizare. Pentru a elimina mirosurile neplacute, indreptati recipietul inspre centrul camerei si pulverizati. Nu se recomanda utilizarea acetui produs pe tesaturi. Pericol! Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi ce depasesc 50 grade C. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. Nu inspirati spray-ul. Atentie! Folositi numai conform instructiunilor. Indepartati pasarile inainte de folosirea spray-ului. Dupa utilizare, aerisit inainte de a aduce pasarile inapoi. A se utiliza numai in locuri bine ventilate. Persoanele care sunt sensibile la substantele odorizante trebuie sa utilizaze cu precautie acest produs. Odorizantele nu inlocuiesc respectarea principiilor de igiena. Valabil 2 ani de la data fabricatiei marcata pe ambalaj.

Oust Odorizant si Absorbant Mirosuri Fresh Garden 300 ml

Specificatii
ParfumFresh Garden
TipAerosol

Oust Odorizant si Absorbant Mirosuri Fresh Garden 300 ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

Oust Odorizant si Absorbant Mirosuri Fresh Garden 300 ml

Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 1-3 zile lucratoare de la lansarea comenzii. 


Transportul este gratuit pentru comenzile peste 175 RON fara TVA.

Comanda minima este de 175 RON fara TVA.


* Transportul este gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov, indiferent de greutatea comenzii.

** Pentru comenzile din afara Bucurestiului si Judetului Ilfov, livrarea este gratuita pentru toate comenzile care au o greutate mai mica de 50 kg.

*** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 de kg, livrarea este gratuita pentru primele 50 kg, iar peste 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fara TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comanda.