Meniu
Cosul meu

Site Pisoar

Brand: AQAS Model: SANIP505
Sita pisoar Blue - Calitate Excelenta, AQASSita pisoar de calitate excelenta cu proprietati de improspatare si prevenire a mirosurilor neplacute din fiecare pisoar, chiuveta, cada sau baie. Sita emana parfum delicat in contact cu urina si caldura, prevenind stropirea. Sita odorizanta de pisoar sau f..
PRP 10,29 lei
7,85 lei
+ TVA
9,35 lei TVA inclus
Sita odorizant pisoar, blue, calitate excelenta, 30 zile, tutti frutti Sita odorizant pisoar, blue, calitate excelenta, 30 zile, tutti frutti
3 - 4 saptamani
Brand: AQAS Model: SANTR_R-4061
Sita odorizant pisoar, blue, calitate excelenta, 30 zile, tutti fruttiSita pisoar de calitate excelenta cu proprietati de improspatare si prevenire a mirosurilor neplacute din fiecare pisoar, chiuveta, cada sau baie. Sita emana parfum delicat in contact cu urina si caldura, prevenind stropirea...
9,22 lei
+ TVA
10,97 lei TVA inclus
Sita odorizant pisoar, calitate excelenta, 30 zile, Lemon
3 - 4 saptamani
Brand: AQAS Model: SANTR_R-4053
Sita odorizant pisoar, calitate excelenta, 30 zile, LemonSita pisoar de calitate excelenta cu proprietati de improspatare si prevenire a mirosurilor neplacute din fiecare pisoar, chiuveta, cada sau baie. Sita emana parfum delicat in contact cu urina si caldura, prevenind stropirea. Sita odorizanta d..
9,22 lei
+ TVA
10,97 lei TVA inclus
Sita odorizant pisoar, Calitate excelenta, Mov
3 - 4 saptamani
Brand: AQAS Model: SANTR_R-4062
Sita odorizant pisoar, Calitate excelenta, MovSita pisoar de calitate excelenta cu proprietati de improspatare si prevenire a mirosurilor neplacute din fiecare pisoar, chiuveta, cada sau baie. Sita emana parfum delicat in contact cu urina si caldura, prevenind stropirea. Sita odorizanta de pisoar sa..
9,22 lei
+ TVA
10,97 lei TVA inclus
Sita odorizant pisoar, Calitate excelenta, Tropical - Red
3 - 4 saptamani
Brand: AQAS Model: SANTR_R-4054
Sita odorizant pisoar, Calitate excelenta, Tropical - RedSita pisoar de calitate excelenta cu proprietati de improspatare si prevenire a mirosurilor neplacute din fiecare pisoar, chiuveta, cada sau baie. Sita emana parfum delicat in contact cu urina si caldura, prevenind stropirea. Sita odorizanta d..
9,22 lei
+ TVA
10,97 lei TVA inclus
Sita odorizant pisoar, orange, calitate excelenta, 30 zile, Mango
3 - 4 saptamani
Brand: AQAS Model: SANTR_R-4058
Sita odorizant pisoar, orange, calitate excelenta, 30 zile, MangoSita pisoar de calitate excelenta cu proprietati de improspatare si prevenire a mirosurilor neplacute din fiecare pisoar, chiuveta, cada sau baie. Sita emana parfum delicat in contact cu urina si caldura, prevenind stropirea...
9,22 lei
+ TVA
10,97 lei TVA inclus
Brand: AQAS Model: SANIP301
Sita odorizant pisoar, Classic BlueSita pisoar de calitate excelenta cu proprietati de improspatare si prevenire a mirosurilor neplacute din fiecare pisoar, chiuveta, cada sau baie. Sita emana parfum delicat in contact cu urina si caldura, prevenind stropirea. Sita odorizanta de pisoa..
3,58 lei
+ TVA
4,26 lei TVA inclus
Brand: AQAS Model: SANIP302
Sita odorizant pisoar, Classic RedSita pisoar de calitate excelenta cu proprietati de improspatare si prevenire a mirosurilor neplacute din fiecare pisoar, chiuveta, cada sau baie. Sita emana parfum delicat in contact cu urina si caldura, prevenind stropirea. Sita odorizanta de pisoar..
3,58 lei
+ TVA
4,26 lei TVA inclus
Brand: AQAS Model: SANIP508
SITA ODORIZANT PISOAR WHITE - CALITATE EXCELENTA, AQASSita pisoar de calitate excelenta cu proprietati de improspatare si prevenire a mirosurilor neplacute din fiecare pisoar, chiuveta, cada sau baie. Sita emana parfum delicat in contact cu urina si caldura, prevenind stropirea. Sita odorizanta de p..
PRP 10,29 lei
7,85 lei
+ TVA
9,35 lei TVA inclus
Brand: AQAS Model: SANIP507
SITA ODORIZANT PISOAR, Purple - CALITATE EXCELENTA, AQASSita pisoar de calitate excelenta cu proprietati de improspatare si prevenire a mirosurilor neplacute din fiecare pisoar, chiuveta, cada sau baie. Sita emana parfum delicat in contact cu urina si caldura, prevenind stropirea. Sita odorizanta de..
PRP 10,29 lei
7,85 lei
+ TVA
9,35 lei TVA inclus
Brand: AQAS Model: SANIP504
Sita pisoar Lemon - Calitate Excelenta, AQASSita pisoar de calitate excelenta cu proprietati de improspatare si prevenire a mirosurilor neplacute din fiecare pisoar, chiuveta, cada sau baie. Sita emana parfum delicat in contact cu urina si caldura, prevenind stropirea. Sita odorizanta de pisoar sau ..
PRP 10,29 lei
7,85 lei
+ TVA
9,35 lei TVA inclus
Sita pisoar Red AQAS - Calitate Excelenta Sita pisoar Red AQAS - Calitate Excelenta
-24 % 3 - 4 saptamani
Brand: AQAS Model: SANIP503
Sita pisoar Red AQAS - Calitate ExcelentaSita pisoar de calitate excelenta cu proprietati de improspatare si prevenire a mirosurilor neplacute din fiecare pisoar, chiuveta, cada sau baie. Sita emana parfum delicat in contact cu urina si caldura, prevenind stropirea. Sita odorizanta de..
PRP 10,29 lei
7,85 lei
+ TVA
9,35 lei TVA inclus
Brand: AQAS Model: SANDCR111
Sita pentru pisoar cu pastila odorizanta, AQASSita pisoar cu pastila odorizanta de la brand AQAS. Acest tip de sita pentru pisoar odorizeaza si mentiune un miros placut, ajutand totodata la dezinfectarea toaletelor. Sita pisoar cu pastila odorizanta actioneaza ca un filtru ce stopeaza patrunderea mu..
11,49 lei
+ TVA
13,67 lei TVA inclus
Brand: AQAS Model: SANDB420
      Sita pisoar odorizanta extra-fresh igienizeaza si improspateaza aerul din toaleta timp de 30 de zile.       Igienizeaza si elimina mirosurile neplacute (reduce timpul de curatenie cu pana la 50%) - contine bacterii benefice care curata eficient.   ..
30,98 lei
+ TVA
36,86 lei TVA inclus
Brand: AQAS Model: PPEX
Pastile pisoar odorizante care inlatura mirosurile neplacute si nu contin paradiclor-benzen!Produsele sunt total netoxice si total biodegradabileCulori disponibile: albastru.Ambalare: cutie de 1,1 kg (100 buc). ..
33,55 lei
+ TVA
39,92 lei TVA inclus
Brand: AQAS Model: SANIP303
Sita odorizant pisoar Orange, Wave - Calitate ExcelentaSita pisoar de calitate excelenta cu proprietati de improspatare si prevenire a mirosurilor neplacute din fiecare pisoar, chiuveta, cada sau baie. Sita emana parfum delicat in contact cu urina si caldura, prevenind stropirea. ..
PRP 10,29 lei
7,85 lei
+ TVA
9,35 lei TVA inclus
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)