Blog

Detergenți profesionali pentru o curățenie eficientă
Curățenia este procesul prin care se îndepărtează, dintr-o locație sau de pe anumite suprafețe, mizeria, agenții infecțioși sau alte impuritati. Curățenia este diferită pentru fiecare spațiu în parte și se realizează în conformitate cu tipul locației. Dacă este vorba de locuința personală, curățenia se poate face cu produse din comerț. Desigur, pentru cei care au copii, este important să folosească produse mult mai eficiente pentru igienizarea spațiilor. Produse de cea mai înaltă calitate trebuie folosite și în cazul unei curățenii profesionale. O astfel de curățenie se face în cadrul insititu..
Coșuri de gunoi pentru reciclare și o mai bună organizare
Una dintre cele mai eficiente metode pentru păstrarea ordinii și curățeniei într-un spațiu atât personal, cât și de business, este utilizarea unor coșuri de gunoi care să fie amplasate astfel încât orice persoană să poată avea acces ușor la ele, fără a părăsi încăperea sau fărp a-și întrerupe activitățile. Coșurile pot fi găsite în game extrem de variate, în funcție de nevoie, pe site-ul Sanito.ro, unde sunt puse la dispoziție coșuri de gunoi pentru interior, exterior, pubele și europubele și coșuri pentru colectarea selectivă a deșeurilor, fie că este vorba despre plastic, me..
Curățarea și întreținerea spațiilor de mari dimensiuni
Întreținerea și curățarea spațiilor de mari dimensiuni este întotdeauna o provocare. Pentru antreprenorii care dețin hale de dimensiuni mari, centre comerciale sau clădiri de birouri pentru corporații, unul dintre aspectele esențiale ce nu trebuie trecute cu vederea este întreținerea si curățarea lor în mod constant, folosind produse de cea mai înaltă calitate, astfel încât spațiile să se mențină în cele mai bune standarde de funcționare. Pentru toate locațiile unde spatiul este mai mare decât al unei locuințe normale, curățenia trebuie luată în serios, în primul rând, pentru că este vo..
Covorașe profesionale - protejează orice tip de suprafață
Nicio locuință și niciun spațiu de lucru, fie că vorbim de clădiri de birouri, bănci sau centre comerciale, nu este complet fără un covoraș de intrare. Covorașele pentru intrare sunt obiecte esențiale, deoarece prin intermediul lor se asigură că mizeria nu se infiltrează în interior. Investiția într-un covoraș profesional este una de durată, deoarece intrarea în orice tip de spațiu dictează prima impresie a celui care îi trece pragul. Pentru cei care dețin o afacere, este important să aleagă furnizorul cu mare atenție, deoarece aceștia au nevoie de un numar mare de covorașe, pentru s..
Alege cele mai bune soluții pentru întreținerea bucătăriei
Știm cu toții că în bucătărie igiena este cea mai importantă. Este întotdeauna recomandat să investim în produse profesionale pentru curățare, dar și în accesorii și obiecte dedicate bucătăriei. Indiferent că este vorba despre bucătăria de acasă sau de bucătăria unui restaurant, curățenia și igiena sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ținem cont pentru a ne păstra starea de bine. În plus, bucătăria este locul ideal pentru dezvoltarea bacteriilor. Și cum tot aici este preparată și depozitată și mâncarea, este foarte important ca igiena să fie perfectă. Iar pentru ca să ieș..
Curățenia de toamnă se face mai ușor ca niciodată!
Curățenia de toamnă este extrem de importantă, iar vremea de afara nu o face deloc mai ușoară, deoarece odată cu frunzele picate pe jos, ploaia și vremea instabilă, este extrem de ușor să aducem în interior mizerie. Mai mult decât atât, toamna este momentul prielnic pentru curățarea integrală a spațiilor, spălarea și curățarea textilelor și a covoarelor care iarna nu se pot usca cu ușurință și debarasarea de toate lucrurile care nu ne mai sunt esențiale. Igiena și curățenia în orice tip de spațiu, acasă sau la locul de muncă, sunt extrem de importante pentru buna funcționare a lucrurilor. ..
Reciclează pentru un mediu de viață sănătos!
Sănătatea noastră și a celor dragi nouă depinde de fiecare dintre noi și de modul în care avem grijă atât de noi, cât și de mediul care ne înconjoară. De aceea, păstrarea curățeniei, indiferent de locul în care ne aflăm este esențială, fie că este vorba despre propria casă, locul de muncă, locul de joacă pentru copii, plaja, o pajiște într-un vârf de munte sau o capitală internațională, departe de casă. Trebuie să avem grijă de mediul în care trăim, iar modul în care o putem face este extrem de simplu și nu necesită eforturi și timp extra alocate acestui lucru. Răspunusul stă în primul ..
Voi ce produse folosiți pentru păstrarea curățeniei?
Voi ce produse folosiți pentru păstrarea curățeniei? Păstrarea curățeniei la locul de muncă, este extrem de importantă, chiar esențială pentru bunul mers al lucrurilor într-o firmă. Lăsând la o parte, prevedereile legale în acest sens, care sunt cunoscute de toți angajatorii, nerespectarea nevoilor angajaților la locul de muncă, va duce treptat la decădera firmei. Oamenii, în general, caută să lucreze acolo unde le este bine, iar de cele mai multe ori, condițiile de lucru, colegii și atmosfera locului sunt mai presus de beneficiile salariale. Așa că, păstrarea curățeniei, folosirea celor..
Curățenie și igienă la sala de fitness pentru siguranța clienților
Se știe că prima impresie contează indiferent de context. Dacă vorbim, despre un centru sportiv, cu săli de fitness, aerobic, masaj și saună, atât aspectul interior cât și cel exterior, reprezintă o carte de vizită. Succesul unui astfel de spațiu se datorează 50% experienței profesioniștilor și antrenorilor și 50% condițiilor, curățeniei si design-ului spațiului de desfășurare a activităților. În sălile de sport, curățenia este vitală și trebuie efectuată zilnic, cu produse profesionale și special concepute pentru a elimina bacteriile, precum detergenții profesionali pentru suprafe..
Produse Tork pentru o igienă de durată
Tork este unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piața mondială și oferă soluții complete și inteligente de igienizare și curățare a spațiilor. Gamele de produse Tork sunt extrem de variate și pot fi folosite într-o multitudine de spații, în funcție de necesități: dispensere și dozatoare, consumabile din hârtie, săpunuri lichide și spumă, dezinfectanți pentru mâini și coșuri pentru gunoi. Dispenserele Tork sunt dispozitive din inox sau plastic, ce pot fi atașate pe o multitudine de suprafețe verticale, fie că este vorba despre baia unui bar, restaurant, aeroport sau o toale..
Soluții eficiente de întreținere a unui spațiu industrial
Spațiile industriale pot deveni o adevărată provocare cand vine vorba de întreținerea lor. Igiena și curățenia sunt factori esențiali de care trebuie sa ne ocupăm înainte de a ne desfășurarea activitățile zilnice. Știm foarte bine de câtă atenție este nevoie pentru întreținerea unui spațiu de mari dimensiuni mai ales dacă este dotat cu o multitudine de elemente. De aceea, îți venim în ajutor cu o gamă largă de produse specializate pentru acest domeniu. Pentru suprafețe, este recomandat să se folosească aspiratoare și mașini de curățenie profesionale, înainte de uitlizarea detergenților...
Elimină bacteriile și microbii cu produse eficiente
Bacteriile și microbii pot fi extrem de ușor de contractat. Cel mai ușor, aceștia se pot lua în urma unei strângeri de mână, atunci când ne întalnim cu prietenii, colegii sau când facem cunoștință cu o persoană noua. Există, însă, o soluție pentru a preveni răspândirea acestor microbi, folosind gama de dezinfectanti maini Tork. Această gamă este disponibilă pe site-ul Sanito.ro, locul unde poți achiziționa cele mai bune produse pentru curățarea casei, dar și pentru a întreține igiena personală. Produsele Tork sunt foarte cunoscute, in special pentru cei care au pr..
Igienă pentru un stil de viață sănătos
Un stil de viață sănătos începe de la cele mai mici detalii. De la timpul alocat pentru odihnă, alimentație corectă și mișcare, până la curățenie și igiena pe care o păstram în jurul nostru, atât acasă, cât și la locul de muncă. Utilizând metode și substanțe profesionale de curățare și igienizare a suprafețelor încăperilor, obiectelor și echipamentelor, se poate realiza o decontaminare de aproximativ 95-98%, rezultate foarte apropiate de cele ale unei dezinfecții profesionale. Principalul avantaj al unei curățenii amănunțite este faptul că aceasta acționează asupra tuturor microorganismelor..
Curățenie și igienă cu produsele profesionale SANO
În ziua de astăzi, bacteriile sunt mai răspândite decât în trecut, iar din aceasta cauză oamenii trebuie sa fie mereu vigilenți și să folosească cele mai bune soluții pentru menținerea unui mediu sănătos, atât acasă, cât și la birou. Mediul în care trăim este ideal dezvoltării acarienilor și bacteriilor, iar curățenia este cea care ne ajută să îi evităm și să ne păstrăm viața sănătoasă. Menținând o igienă bună în primul rând a corpului, dar și a casei. se pot preveni multe boli ce pot fi transmise de bacteriile din exterior. Pentru a reuși să menținem mereu un nivel optim al igiene..
Aparatură profesională pentru dotarea toaletelor
Știm cu toții cât de greu de întreținut sunt spațiile dedicate toaletelor, cu atât mai mult dacă acestea au un trafic intens de persoane, precum centrele comerciale, benzinăriile sau restaurantele. Mai mult decât atât, toaleta este spațiul de unde se pot lua cu ușurință bacterii, dacă aceasta nu este curățată și igienizată corespunzător. Pe lângă toate metodele de curățare prin folosirea detergenților profesionali și ai dezinfectanților de suprafețe, vă propunem să alegeți soluții inteligente în materie de aparatură, care să ajute la păstrarea igienei la cele mai înalte standarde și în plus, s..
Eficiență, curățenie și profesionalism cu covorașele Sanito
Cu toții știm că pentru un stil de viață sănătos si productiv trebuie să avem grijă în primul rând de sănătatea noastră și a celor din jurul nostru. De aceea, indiferent de spațiul în care ne aflăm, fie că este vorba despre casa personală, locul de muncă, business-ul propriu sau orice alt spațiu cu care interacționăm, ne dorim ca acesta să strălucească de curățenie și automat, să ne ofere o stare de bine. Primul pas pentru menținerea spațiilor curate este reprezentat de alegerea celor mai potrivite produse și elemente de decor, astfel încât ulterior, efortul de întreținere să fie mult mai m..
Covorașe profesionale de cea mai bună calitate
Curățenia și igiena sunt factori extrem de importanți care ne pot afecta sănătatea, dacă acestea nu sunt realizate corespunzător. Nimic nu este mai important ca prima impresie pe care ne-o lasă un spațiu nou în care pășim pentru prima oară. Este esențial să ne bucure atât vizual, ca design, cât și ca igienă și curățenie. De aceea, avem nevoie de tot felul de soluții eficiente, săpunuri, dezinfectanți, detergenți, chiar și produsele din hârtie precum șervețelele sau hârtia igienică trebuie sa fie de cea mai bună calitate. În interiorul clădirilor firmelor, curățenia se menține cu ajut..
Reciclarea - Coșurile de gunoi ideale pentru colectarea selectivă
Tot mai multe firme și instituții au început să fie interesate de reciclare, subiect ce este foarte dezbătut la nivel global datorită poluării care s-a accentuat extrem de mult în ultimele decenii, odată cu evoluția rapidă a tehnologiei. De aceea, tot mai mulți oameni se înscriu în diferite programe și apelează la firme specializate în recilare. Pe lângă avantajul reciclării în sine, care pe termen lung este benefică pentru mediul înconjurator, mai există și avantajul primirii unor sume de bani pentru acele deseuri, care pe parcurs se va simți la bugetul firmei sub forma unei creșteri. Î..
Curățenia și igiena în școli și grădinițe
Curățenia și igiena sunt extrem de importante, în special când vine vorba de școli, grădinițe, locuri de joacă și alte spații pentru defășurarea activităților pentru copii. Cei mici au organismul mult mai sensibil decât adulții și sunt mult mai ușor afectați de microbi, de aceea trebuie acordată o atenție sporită în ceea ce privește curățenia și igiena în prezența lor. Este deci foarte important ca spațiile în care trăiesc și se joacă copiii să fie foarte bine curățate și dezinfectate cu produse profesioanale, de cea mai bună calitate. În plus, atât părinții cât și copiii trebuie să fie fo..
Mașini profesionale pentru podele strălucitoare
Știm cât de greu este să întreții curat și igienizat un spațiu de mari dimensiuni și cât de important este ai grijă ca toate suprafețele să strălucească de curățenie. Un ajutor de nădejde pentru menținerea spațiilor curate sunt mașinile de curățenie profesionale. Acestea sunt absolut necesare pentru afacerile care iși desfățoară activitățile în spații mari cum ar fi mall-urile, hypermarket-urile, insitituțiile publice și altele. Podelele, în cazul acesta, reprezintă o suprafață care trebuie curățată constant, datorita fluxului ridicat de oameni care circulă continuu în aceste locuri. Cu aju..
Curățarea și igienizarea podelelor cu produse profesionale
Curățenia este o parte esențială din îngrijirea oricărui tip de spațiu și este extrem de importantă pentru sănătate. De aceea, trebuie să menținem o curățenie și o igienă corepunzatoare atât pentru bunăstarea propriei persoane, cât și pentru cei din jurul nostru. Iar dacă vorbim despre o afacere care implică angajați și în special clienți, curățenia devine o activitate prioritară. Un exemplu foarte bun este reprezentat de magazinele mari, de genul supermarket-urilor, hypermarket-urilor sau mall-urilor, unde în fiecare zi au acces numere mari de clienți și astfel, totul trebuie să fie impeca..
SANO - Alege produse de calitate pentru o curățenie sporită
Pentru a ne bucura de un stil de viață sănătos, trebuie să ținem cont de faptul că igiena și curățenia sunt cei mai importanti factori. Mediul în care trăim este ideal dezvoltării acarienilor și bacteriilor, iar curățenia este cea care ne ajută să îi evităm și să ne păstrăm viața sănătoasă. Indiferent că este vorba despre casa personală sau locul de muncă, de cele mai multe ori starea de bine este dată de un mediu curat și luminos. Pentru foarte mulți dintre noi, locul de muncă este spațiul în care ne petrecem poate chiar mai mult de opt ore pe zi, ceea ce înseamnă că avem nevoie de spații ..
Care sunt cele mai bune produse pentru curățarea și igienizarea spațiilor?
Igiena și curățenia în orice tip de spațiu, acasă sau la locul de muncă, sunt extrem de importante pentru buna funcționare a lucrurilor. Atunci când vorbim despre locul de muncă, un angajator care se respectă și iși respectă angajații și firma va asigura condiții prielnice de muncă pentru un randament mai bun, dar o va face în primul rând din respect pentru afacerea lui. Mai mult decât atât, angajatorii sun obligați și prin lege să asigure condiții de lucru cel puțin decente. Pentru o curățenie realizată în amănunt, nu se pot folosi orice produse de curățenie, ci numai game profesional..
Cât este de importantă curățenia pentru angajații tăi?
Știm că pentru sănătatea și bunăstarea noastră, fie că suntem acasă, în spațiul personal sau la muncă, curățenia și igiena sunt indispensabile. Nimic nu este mai dificil pentru oameni decât să lucreze într-un loc dezordonat și insalubru. Bineînteles, se exclud din start locurile de munca, unde mizeria este inevitabilă, însă în cazul acestor joburi se primesc bonusuri speciale pentru a compensa aceste aspecte. De exemplu in firmele in care se prestează servicii la birou, este absolut necesar ca încăperile de birouri să fie curățate zilnic și să se păstreze o ordine cât mai riguroasă. Bunul m..
8 pași pentru curățarea și igienizarea bucătăriilor în cel mai scurt timp
O bucătărie curată înseamnă în primul rând sănătate, atât pentru cei care se ocupă de prepararea alimentelor, cât și pentru cei care se bucură de bucatele care ies din mână bucătarilor. Indiferent că este vorba despre bucătăria de acasă sau de bucătăria unui restaurant, curățenia și igiena sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ținem cont pentru a ne păstra starea de bine. Așa cum știm cu toții, bucătăria este locul ideal pentru dezvoltarea bacteriilor. Și cum tot aici este preparată și depozitată și mâncarea, este foarte important ca igiena să fie perfectă. Iar pentru ca să ie..
Igienă și curățenie în spitale și clinici medicale - Totul pentru sănătate!
Curățenia este cea bună metodă de decontaminare care poate fi utilizată în unitățile sanitare. Astfel, se îndepărtează microorganismele de pe suprafețe, obiecte sau piele, odată cu îndepărtarea prafului și substanțelor organice. Utilizând metode și substanțe profesionale de curățare și igienizare a suprafețelor încăperilor, obiectelor și echipamentelor, se poate realiza o decontaminare de aproximativ 95-98%, rezultate foarte apropiate de cele ale unei dezinfecții profesionale. Principalul avantaj al unei curățenii amănunțite este faptul că aceasta acționează asupra tuturor microorganismelor..
Trucuri și soluții eficiente pentru întreținerea unui hotel
Indiferent de dimensiunea, specificul sau modul de funcționare al unui spațiu hotelier, acesta trebuie să fie dezinfectat și curățat în permanență. Pentru că reputația unui hotel și sănătatea oaspeților lui depind în mod direct de gradul de curățenie și igienă ale acestuia, este esențial ca toate spațiile lui să fie mențiute la cele mai înalte standarde. Curățenia este extrem de importantă și este întotdeauna apreciată și recunoscută de: clienți, pentru starea generală a hotelului, calitate și curățenie; personal, care va respecta astfel instrumentul de lucru și rigurozitatea conduceri..
De ce este important să păstrăm curățenia la locul de muncă?
Pentru cei mai mulți dintre noi, locul de muncă este spațiul în care petrecem cel mai mult timp dintr-o zi. De aceea, comfortul și starea de bine în acest context trebuie menținute la cel mai înalt nivel, pentru a atinge un maxim de productivitate în activitatea zilnică. Deși spațiile folosite de firme pentru lucrul la birou par ușor de curățat și de îngrijit, de multe ori nu este așa. Este datoria fiecărui angajator să acorde o atenție sporită igienei spațiilor unde lucrează angajații lor, din motive variate: angajații trebuie să aibă un mediu de lucru plăcut și igienic pentru a da un ..
Un mediu curat - o viață sănătoasă. De ce să colectăm selectiv?
Colectarea selectivă a deșeurilor este o responsabilitate pe care fiecare dintre noi, ca reprezentanți ai acestei comunități, ar trebui sa o avem. Indiferent că este vorba despre reciclarea în propriul oraș sau în locurile în care călătorim, colectarea selectivă ar trebui să facă parte stilul personal de viață, astfel încât să menținem mediul în care trăim sănătos. Dar ce înseamnă reciclarea selectivă? Reciclarea presupune separarea, colectarea și depozitarea materialelor vechi, utilizate, în vederea transformării lor în produse utile noi. În prima fază, reciclarea se referă la colec..
5 sfaturi pentru curățarea și întreținerea clădirilor de birouri
Curățenia și igiena reprezintă cei mai importanti factori pentru un stil de viață sănătos. Mediul în care trăim este ideal pentru dezvoltarea și înmulțirea acarienilor și a bacteriilor, iar curățenia este cea care ne ajută să îi evităm și să ne păstrăm sănătatea. Curățenia este foarte importantă la locul de muncă, deoarece este locul în care petrecem cel mai mult timp, zi de zi. Biroul și toate echipamentele cu care lucrăm trebuie sa fie perfect curate și intreținute, pentru o bună desfășurare a activităților zilnice. Curățenia este vitală și trebuie efectuată periodic, cu produse profe..
Sanito - Soluții complete pentru curățarea și igienizare spațiilor
Cu o experienta de peste 12 ani în domeniu, Sanito este unul dintre brand-urile puternice de pe piața din România. Dedicat soluțiilor complete și inteligente de igienizare și curățare a spațiilor, Sanito vine cu un portofoliu extins și variat de produse profesionale, potrivite oricărui tip de afacere. Despre experiența și profesionalismul Sanito vorbesc cele peste 5000 de companii mulțumite de serviciile și produsele Sanito și cele peste 40 de brand-uri puternice partenere pe care le comercializează, precum: Tork, Notrax, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab,..
Uscare și igienizare eficentă cu produse de unică folosință din hârtie
Trăim într-o lume în care dezvoltarea și răspândirea bacteriilor se face extrem de ușor, atât prin aer, atingere, cât și prin apă. Apa este un mediu rapid și ideal de transmitere a bacteriilor, facilitând îmbolnăvirea. Fie că este vorba despre mâini, corp sau diferite suprafețe, uscarea corespunzătoare cu produse din hârtie de unică folosință este esențială pentru o curățare și igienizare eficientă și de lungă durată. Cercetătorii atrag atenția că uscatul mânilor nu are doar rolul de a elimina apa, ci și bacteriile. Aceștia au realizat un experiment prin care aunumărat numărul de bacter..
Cum igienizăm corect podelele și covoarele împotriva bacteriilor
Este demonstrat științific de către cercetătorii din California că cele mai multe bacterii periculoase din interioare se aşează pe covoare şi podele. Bacteriile se adună și pe alte obiecte de mobilier sau zboară prin aer. Potrivit lui Jordan Peccia, profesor de inginerie a mediului la Universitatea Yale, praful de pe podea este sursa principală pentru bacteriile pe care le respirăm. În cadrul unui studiu realizat de acesta, Peccia a cocluzionat că încăperile care au textile și covoare pe jos reţin cel mai ridicat nivel de microorganisme. Opinia lui, după acest studiu, este că oamenii capătă bo..
Curatenie si Eficienta: Covorase si stergare profesionale
Curatenie si Eficienta: Covorase si stergare profesionale  Covorase profesionale pentru o cea mai buna prima impresie Stim ca prima impresie pe care ne-o lasa un spatiu nou, in care pasim pentru prima data, este cea mai importanta. Din acest motiv, este esential ca orice spatiu sa ne bucure atat vizual, ca design, cat si ca igiena si curatenie.  Trebuie sa mentinem spatiile curate si igienizate, indiferent de starea vremii de afara si sa evitam sa aducem in interior noroi, apa sau sare. Pentru ca podelele sa fie curate, luminose si sa reflecte cu adevarat profesionalismul pr..
Sanito - un business de incredere pentru igienizarea si curatarea spatiilor
Sanito - un business de incredere pentru igienizarea si curatarea spatiilor Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, Sanito este unul dintre brand-urile puternice dedicate solutiilor profesionale pentru curatarea si igienizarea afacerilor. Avand o cifra de afaceri care s-a dublat in ultimii doi ani consecutivi, Sanito isi doreste sa ajunga lider pe piata din Romania, ajutand mii de companii sa se ridice la standardele riguroase de curatenie si igiena, atat de importante atat pentru angajati, cat si pentru clientii lor. Curatenia si igiena sunt cei mai importanti factori p..
Curatenie si igiena - Solutii eficiente pentru lupta impotriva bacteriilor
Curatenia si igiena sunt cei mai importanti factori pentru un stil de viata sanatos. Mediul in care traim este ideal dezvoltarii acarienilor si bacteriilor, iar curatenia este cea care ne ajuta sa ii evitam si sa ne pastram viata sanatoasa. Curatarea si igienizarea corecta a mainilor Mainile au un rol important in raspandirea microorganismelor si a bolilor, de aceea este esential sa le spalam si sa le igienizam cat mai bine. Pana la 80% dintre bolile infectioase se transmit conform World Health Organisation (WHO), prin maini. Astfel, datorita numarului mare de microorganisme tranzito..
Curatarea si igienizarea corecta a mainilor
Curatarea si igienizarea corecta a mainilor Mainile au un rol important in raspandirea microorganismelor si a bolilor, de aceea este esential sa le spalam si sa le igienizam cat mai bine. Pana la 80% din bolile infectioase se transmit conform World Health Organisation (WHO), prin maini. Astfel, datorita numarului mare de microorganisme tranzitorii ce se gasesc pe maini, dezinfectia igienica a mainilor reprezinta cea mai importanta masura pentru reducerea incarcaturii microbiene. Aceasta se face dupa spalare si uscare prealabila (daca mainile sunt vizibil murdare), cu o cantitate de dezinfec..
Covorase profesionale pentru o cea mai buna prima impresia
  Nimic nu este mai important ca prima impresie pe care ne-o lasa un spatiu nou in care pasim pentru prima oara. Este esential sa ne bucure atat vizual, ca design, cat si ca igiena si curatenie.  Sunt nenumarate elementele care transforma un spatiu simplu intr-un loc primitor, pornind de la dimensiuni, iluminare si terminand cu elementele de mobilier, decor si finisaje: covorase, lustre si alte decoratiuni.   Si cum vremea rea bate la usa, stim cat de greu este sa pastrezi interiorul curat, igienizat, fara urme de noroi, pete de apa sau de sare aduse din e..
Sarbatori cu miros de scortisoara
  Nimic nu ne incanta sufletul mai mult decat caldura momentelor petrecute in familie, in perioada sarbatorilor de iarna. Ne bucuram de momentele speciale, clipele delicate, de gerul care ne ingheata nasul si apoi de mirosul dulce si cald de scortisoara din interiorul caminului. Tresarim de emotie la primele colinde si asteptam cu nerabdare sa impodobim bradul.   Craciunul ne imbie toate simturile, primim si oferim caldura sufleteasca, ne bucuram de gustari variate si de aroma de brad si cozonac fierbinte.   Stim cat de important este sa pastram aceste sentime..
Igienizarea saloanelor de infrumusetare
  Igienizarea centrelor de infrumusetare reprezinta un aspect important si indispensabil pentru acest tip de afacere. Igiena este un punct de interes atat pentru personal, cat si pentru clienti si trebuie sa aiba la baza un set de reguli bine definite. Printre aceste reguli, ar trebui sa se numere: curatarea, sterilizarea si dezinfectarea obiectelor cu care se lucreaza si a spatiului de lucru.   In indrustria centrelor de infrumusetare, igiena joaca un rol foarte important, deoarce interactiunea se face in mod direct intre client si personal, iar riscul de transmitere a ..
Toalete curate si igienizate corect cu produse profesionale

Produse profesionale de curatenie la indemana Probabil ca ultimul lucru la care te gandesti dimineata, atunci cand iti torni ceasca de cafea la birou, schimband ultimele noutati cu colegii, este faptul ca pe manerul canii filtrului de cafea se regasesc, cel mai probabil, o multime de bacterii. Din fericire insa, majoritatea sunt inofensive.