Blog

Un mediu curat - o viață sănătoasă. De ce să colectăm selectiv?
Colectarea selectivă a deșeurilor este o responsabilitate pe care fiecare dintre noi, ca reprezentanți ai acestei comunități, ar trebui sa o avem. Indiferent că este vorba despre reciclarea în propriul oraș sau în locurile în care călătorim, colectarea selectivă ar trebui să facă parte stilul personal de viață, astfel încât să menținem mediul în care trăim sănătos. Dar ce înseamnă reciclarea selectivă? Reciclarea presupune separarea, colectarea și depozitarea materialelor vechi, utilizate, în vederea transformării lor în produse utile noi. În prima fază, reciclarea se referă la colec..
5 sfaturi pentru curățarea și întreținerea clădirilor de birouri
Curățenia și igiena reprezintă cei mai importanti factori pentru un stil de viață sănătos. Mediul în care trăim este ideal pentru dezvoltarea și înmulțirea acarienilor și a bacteriilor, iar curățenia este cea care ne ajută să îi evităm și să ne păstrăm sănătatea. Curățenia este foarte importantă la locul de muncă, deoarece este locul în care petrecem cel mai mult timp, zi de zi. Biroul și toate echipamentele cu care lucrăm trebuie sa fie perfect curate și intreținute, pentru o bună desfășurare a activităților zilnice. Curățenia este vitală și trebuie efectuată periodic, cu produse profe..
Sanito - Soluții complete pentru curățarea și igienizare spațiilor
Cu o experienta de peste 12 ani în domeniu, Sanito este unul dintre brand-urile puternice de pe piața din România. Dedicat soluțiilor complete și inteligente de igienizare și curățare a spațiilor, Sanito vine cu un portofoliu extins și variat de produse profesionale, potrivite oricărui tip de afacere. Despre experiența și profesionalismul Sanito vorbesc cele peste 5000 de companii mulțumite de serviciile și produsele Sanito și cele peste 40 de brand-uri puternice partenere pe care le comercializează, precum: Tork, Notrax, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab,..
Uscare și igienizare eficentă cu produse de unică folosință din hârtie
Trăim într-o lume în care dezvoltarea și răspândirea bacteriilor se face extrem de ușor, atât prin aer, atingere, cât și prin apă. Apa este un mediu rapid și ideal de transmitere a bacteriilor, facilitând îmbolnăvirea. Fie că este vorba despre mâini, corp sau diferite suprafețe, uscarea corespunzătoare cu produse din hârtie de unică folosință este esențială pentru o curățare și igienizare eficientă și de lungă durată. Cercetătorii atrag atenția că uscatul mânilor nu are doar rolul de a elimina apa, ci și bacteriile. Aceștia au realizat un experiment prin care aunumărat numărul de bacter..
Cum igienizăm corect podelele și covoarele împotriva bacteriilor
Este demonstrat științific de către cercetătorii din California că cele mai multe bacterii periculoase din interioare se aşează pe covoare şi podele. Bacteriile se adună și pe alte obiecte de mobilier sau zboară prin aer. Potrivit lui Jordan Peccia, profesor de inginerie a mediului la Universitatea Yale, praful de pe podea este sursa principală pentru bacteriile pe care le respirăm. În cadrul unui studiu realizat de acesta, Peccia a cocluzionat că încăperile care au textile și covoare pe jos reţin cel mai ridicat nivel de microorganisme. Opinia lui, după acest studiu, este că oamenii capătă bo..
Curatenie si Eficienta: Covorase si stergare profesionale
Curatenie si Eficienta: Covorase si stergare profesionale  Covorase profesionale pentru o cea mai buna prima impresie Stim ca prima impresie pe care ne-o lasa un spatiu nou, in care pasim pentru prima data, este cea mai importanta. Din acest motiv, este esential ca orice spatiu sa ne bucure atat vizual, ca design, cat si ca igiena si curatenie.  Trebuie sa mentinem spatiile curate si igienizate, indiferent de starea vremii de afara si sa evitam sa aducem in interior noroi, apa sau sare. Pentru ca podelele sa fie curate, luminose si sa reflecte cu adevarat profesionalismul pr..
Sanito - un business de incredere pentru igienizarea si curatarea spatiilor
Sanito - un business de incredere pentru igienizarea si curatarea spatiilor Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, Sanito este unul dintre brand-urile puternice dedicate solutiilor profesionale pentru curatarea si igienizarea afacerilor. Avand o cifra de afaceri care s-a dublat in ultimii doi ani consecutivi, Sanito isi doreste sa ajunga lider pe piata din Romania, ajutand mii de companii sa se ridice la standardele riguroase de curatenie si igiena, atat de importante atat pentru angajati, cat si pentru clientii lor. Curatenia si igiena sunt cei mai importanti factori p..
Curatenie si igiena - Solutii eficiente pentru lupta impotriva bacteriilor
Curatenia si igiena sunt cei mai importanti factori pentru un stil de viata sanatos. Mediul in care traim este ideal dezvoltarii acarienilor si bacteriilor, iar curatenia este cea care ne ajuta sa ii evitam si sa ne pastram viata sanatoasa. Curatarea si igienizarea corecta a mainilor Mainile au un rol important in raspandirea microorganismelor si a bolilor, de aceea este esential sa le spalam si sa le igienizam cat mai bine. Pana la 80% dintre bolile infectioase se transmit conform World Health Organisation (WHO), prin maini. Astfel, datorita numarului mare de microorganisme tranzito..
Curatarea si igienizarea corecta a mainilor
Curatarea si igienizarea corecta a mainilor Mainile au un rol important in raspandirea microorganismelor si a bolilor, de aceea este esential sa le spalam si sa le igienizam cat mai bine. Pana la 80% din bolile infectioase se transmit conform World Health Organisation (WHO), prin maini. Astfel, datorita numarului mare de microorganisme tranzitorii ce se gasesc pe maini, dezinfectia igienica a mainilor reprezinta cea mai importanta masura pentru reducerea incarcaturii microbiene. Aceasta se face dupa spalare si uscare prealabila (daca mainile sunt vizibil murdare), cu o cantitate de dezinfec..
Covorase profesionale pentru o cea mai buna prima impresia
  Nimic nu este mai important ca prima impresie pe care ne-o lasa un spatiu nou in care pasim pentru prima oara. Este esential sa ne bucure atat vizual, ca design, cat si ca igiena si curatenie.  Sunt nenumarate elementele care transforma un spatiu simplu intr-un loc primitor, pornind de la dimensiuni, iluminare si terminand cu elementele de mobilier, decor si finisaje: covorase, lustre si alte decoratiuni.   Si cum vremea rea bate la usa, stim cat de greu este sa pastrezi interiorul curat, igienizat, fara urme de noroi, pete de apa sau de sare aduse din e..
Sarbatori cu miros de scortisoara
  Nimic nu ne incanta sufletul mai mult decat caldura momentelor petrecute in familie, in perioada sarbatorilor de iarna. Ne bucuram de momentele speciale, clipele delicate, de gerul care ne ingheata nasul si apoi de mirosul dulce si cald de scortisoara din interiorul caminului. Tresarim de emotie la primele colinde si asteptam cu nerabdare sa impodobim bradul.   Craciunul ne imbie toate simturile, primim si oferim caldura sufleteasca, ne bucuram de gustari variate si de aroma de brad si cozonac fierbinte.   Stim cat de important este sa pastram aceste sentime..
Igienizarea saloanelor de infrumusetare
  Igienizarea centrelor de infrumusetare reprezinta un aspect important si indispensabil pentru acest tip de afacere. Igiena este un punct de interes atat pentru personal, cat si pentru clienti si trebuie sa aiba la baza un set de reguli bine definite. Printre aceste reguli, ar trebui sa se numere: curatarea, sterilizarea si dezinfectarea obiectelor cu care se lucreaza si a spatiului de lucru.   In indrustria centrelor de infrumusetare, igiena joaca un rol foarte important, deoarce interactiunea se face in mod direct intre client si personal, iar riscul de transmitere a ..
Toalete curate si igienizate corect cu produse profesionale

Produse profesionale de curatenie la indemana Probabil ca ultimul lucru la care te gandesti dimineata, atunci cand iti torni ceasca de cafea la birou, schimband ultimele noutati cu colegii, este faptul ca pe manerul canii filtrului de cafea se regasesc, cel mai probabil, o multime de bacterii. Din fericire insa, majoritatea sunt inofensive.