Blog

Curatarea si igienizarea corecta a mainilor
Curatarea si igienizarea corecta a mainilor Mainile au un rol important in raspandirea microorganismelor si a bolilor, de aceea este esential sa le spalam si sa le igienizam cat mai bine. Pana la 80% din bolile infectioase se transmit conform World Health Organisation (WHO), prin maini. Astfel, datorita numarului mare de microorganisme tranzitorii ce se gasesc pe maini, dezinfectia igienica a mainilor reprezinta cea mai importanta masura pentru reducerea incarcaturii microbiene. Aceasta se face dupa spalare si uscare prealabila (daca mainile sunt vizibil murdare), cu o cantitate de dezinfec..
Covorase profesionale pentru o cea mai buna prima impresia
  Nimic nu este mai important ca prima impresie pe care ne-o lasa un spatiu nou in care pasim pentru prima oara. Este esential sa ne bucure atat vizual, ca design, cat si ca igiena si curatenie.  Sunt nenumarate elementele care transforma un spatiu simplu intr-un loc primitor, pornind de la dimensiuni, iluminare si terminand cu elementele de mobilier, decor si finisaje: covorase, lustre si alte decoratiuni.   Si cum vremea rea bate la usa, stim cat de greu este sa pastrezi interiorul curat, igienizat, fara urme de noroi, pete de apa sau de sare aduse din e..
Sarbatori cu miros de scortisoara
  Nimic nu ne incanta sufletul mai mult decat caldura momentelor petrecute in familie, in perioada sarbatorilor de iarna. Ne bucuram de momentele speciale, clipele delicate, de gerul care ne ingheata nasul si apoi de mirosul dulce si cald de scortisoara din interiorul caminului. Tresarim de emotie la primele colinde si asteptam cu nerabdare sa impodobim bradul.   Craciunul ne imbie toate simturile, primim si oferim caldura sufleteasca, ne bucuram de gustari variate si de aroma de brad si cozonac fierbinte.   Stim cat de important este sa pastram aceste sentime..
Igienizarea saloanelor de infrumusetare
  Igienizarea centrelor de infrumusetare reprezinta un aspect important si indispensabil pentru acest tip de afacere. Igiena este un punct de interes atat pentru personal, cat si pentru clienti si trebuie sa aiba la baza un set de reguli bine definite. Printre aceste reguli, ar trebui sa se numere: curatarea, sterilizarea si dezinfectarea obiectelor cu care se lucreaza si a spatiului de lucru.   In indrustria centrelor de infrumusetare, igiena joaca un rol foarte important, deoarce interactiunea se face in mod direct intre client si personal, iar riscul de transmitere a ..
Toalete curate si igienizate corect cu produse profesionale

Produse profesionale de curatenie la indemana Probabil ca ultimul lucru la care te gandesti dimineata, atunci cand iti torni ceasca de cafea la birou, schimband ultimele noutati cu colegii, este faptul ca pe manerul canii filtrului de cafea se regasesc, cel mai probabil, o multime de bacterii. Din fericire insa, majoritatea sunt inofensive.