Blog

Curățarea și igienizarea podelelor cu produse profesionale
Curățenia este o parte esențială din îngrijirea oricărui tip de spațiu și este extrem de importantă pentru sănătate. De aceea, trebuie să menținem o curățenie și o igienă corepunzatoare atât pentru bunăstarea propriei persoane, cât și pentru cei din jurul nostru. Iar dacă vorbim despre o afacere care implică angajați și în special clienți, curățenia devine o activitate prioritară. Un exemplu foarte bun este reprezentat de magazinele mari, de genul supermarket-urilor, hypermarket-urilor sau mall-urilor, unde în fiecare zi au acces numere mari de clienți și astfel, totul trebuie să fie impeca..
SANO - Alege produse de calitate pentru o curățenie sporită
Pentru a ne bucura de un stil de viață sănătos, trebuie să ținem cont de faptul că igiena și curățenia sunt cei mai importanti factori. Mediul în care trăim este ideal dezvoltării acarienilor și bacteriilor, iar curățenia este cea care ne ajută să îi evităm și să ne păstrăm viața sănătoasă. Indiferent că este vorba despre casa personală sau locul de muncă, de cele mai multe ori starea de bine este dată de un mediu curat și luminos. Pentru foarte mulți dintre noi, locul de muncă este spațiul în care ne petrecem poate chiar mai mult de opt ore pe zi, ceea ce înseamnă că avem nevoie de spații ..
Care sunt cele mai bune produse pentru curățarea și igienizarea spațiilor?
Igiena și curățenia în orice tip de spațiu, acasă sau la locul de muncă, sunt extrem de importante pentru buna funcționare a lucrurilor. Atunci când vorbim despre locul de muncă, un angajator care se respectă și iși respectă angajații și firma va asigura condiții prielnice de muncă pentru un randament mai bun, dar o va face în primul rând din respect pentru afacerea lui. Mai mult decât atât, angajatorii sun obligați și prin lege să asigure condiții de lucru cel puțin decente. Pentru o curățenie realizată în amănunt, nu se pot folosi orice produse de curățenie, ci numai game profesional..
Cât este de importantă curățenia pentru angajații tăi?
Știm că pentru sănătatea și bunăstarea noastră, fie că suntem acasă, în spațiul personal sau la muncă, curățenia și igiena sunt indispensabile. Nimic nu este mai dificil pentru oameni decât să lucreze într-un loc dezordonat și insalubru. Bineînteles, se exclud din start locurile de munca, unde mizeria este inevitabilă, însă în cazul acestor joburi se primesc bonusuri speciale pentru a compensa aceste aspecte. De exemplu in firmele in care se prestează servicii la birou, este absolut necesar ca încăperile de birouri să fie curățate zilnic și să se păstreze o ordine cât mai riguroasă. Bunul m..
8 pași pentru curățarea și igienizarea bucătăriilor în cel mai scurt timp
O bucătărie curată înseamnă în primul rând sănătate, atât pentru cei care se ocupă de prepararea alimentelor, cât și pentru cei care se bucură de bucatele care ies din mână bucătarilor. Indiferent că este vorba despre bucătăria de acasă sau de bucătăria unui restaurant, curățenia și igiena sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ținem cont pentru a ne păstra starea de bine. Așa cum știm cu toții, bucătăria este locul ideal pentru dezvoltarea bacteriilor. Și cum tot aici este preparată și depozitată și mâncarea, este foarte important ca igiena să fie perfectă. Iar pentru ca să ie..
Igienă și curățenie în spitale și clinici medicale - Totul pentru sănătate!
Curățenia este cea bună metodă de decontaminare care poate fi utilizată în unitățile sanitare. Astfel, se îndepărtează microorganismele de pe suprafețe, obiecte sau piele, odată cu îndepărtarea prafului și substanțelor organice. Utilizând metode și substanțe profesionale de curățare și igienizare a suprafețelor încăperilor, obiectelor și echipamentelor, se poate realiza o decontaminare de aproximativ 95-98%, rezultate foarte apropiate de cele ale unei dezinfecții profesionale. Principalul avantaj al unei curățenii amănunțite este faptul că aceasta acționează asupra tuturor microorganismelor..
Trucuri și soluții eficiente pentru întreținerea unui hotel
Indiferent de dimensiunea, specificul sau modul de funcționare al unui spațiu hotelier, acesta trebuie să fie dezinfectat și curățat în permanență. Pentru că reputația unui hotel și sănătatea oaspeților lui depind în mod direct de gradul de curățenie și igienă ale acestuia, este esențial ca toate spațiile lui să fie mențiute la cele mai înalte standarde. Curățenia este extrem de importantă și este întotdeauna apreciată și recunoscută de: clienți, pentru starea generală a hotelului, calitate și curățenie; personal, care va respecta astfel instrumentul de lucru și rigurozitatea conduceri..
De ce este important să păstrăm curățenia la locul de muncă?
Pentru cei mai mulți dintre noi, locul de muncă este spațiul în care petrecem cel mai mult timp dintr-o zi. De aceea, comfortul și starea de bine în acest context trebuie menținute la cel mai înalt nivel, pentru a atinge un maxim de productivitate în activitatea zilnică. Deși spațiile folosite de firme pentru lucrul la birou par ușor de curățat și de îngrijit, de multe ori nu este așa. Este datoria fiecărui angajator să acorde o atenție sporită igienei spațiilor unde lucrează angajații lor, din motive variate: angajații trebuie să aibă un mediu de lucru plăcut și igienic pentru a da un ..
Un mediu curat - o viață sănătoasă. De ce să colectăm selectiv?
Colectarea selectivă a deșeurilor este o responsabilitate pe care fiecare dintre noi, ca reprezentanți ai acestei comunități, ar trebui sa o avem. Indiferent că este vorba despre reciclarea în propriul oraș sau în locurile în care călătorim, colectarea selectivă ar trebui să facă parte stilul personal de viață, astfel încât să menținem mediul în care trăim sănătos. Dar ce înseamnă reciclarea selectivă? Reciclarea presupune separarea, colectarea și depozitarea materialelor vechi, utilizate, în vederea transformării lor în produse utile noi. În prima fază, reciclarea se referă la colec..
5 sfaturi pentru curățarea și întreținerea clădirilor de birouri
Curățenia și igiena reprezintă cei mai importanti factori pentru un stil de viață sănătos. Mediul în care trăim este ideal pentru dezvoltarea și înmulțirea acarienilor și a bacteriilor, iar curățenia este cea care ne ajută să îi evităm și să ne păstrăm sănătatea. Curățenia este foarte importantă la locul de muncă, deoarece este locul în care petrecem cel mai mult timp, zi de zi. Biroul și toate echipamentele cu care lucrăm trebuie sa fie perfect curate și intreținute, pentru o bună desfășurare a activităților zilnice. Curățenia este vitală și trebuie efectuată periodic, cu produse profe..
Sanito - Soluții complete pentru curățarea și igienizare spațiilor
Cu o experienta de peste 12 ani în domeniu, Sanito este unul dintre brand-urile puternice de pe piața din România. Dedicat soluțiilor complete și inteligente de igienizare și curățare a spațiilor, Sanito vine cu un portofoliu extins și variat de produse profesionale, potrivite oricărui tip de afacere. Despre experiența și profesionalismul Sanito vorbesc cele peste 5000 de companii mulțumite de serviciile și produsele Sanito și cele peste 40 de brand-uri puternice partenere pe care le comercializează, precum: Tork, Notrax, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab,..
Uscare și igienizare eficentă cu produse de unică folosință din hârtie
Trăim într-o lume în care dezvoltarea și răspândirea bacteriilor se face extrem de ușor, atât prin aer, atingere, cât și prin apă. Apa este un mediu rapid și ideal de transmitere a bacteriilor, facilitând îmbolnăvirea. Fie că este vorba despre mâini, corp sau diferite suprafețe, uscarea corespunzătoare cu produse din hârtie de unică folosință este esențială pentru o curățare și igienizare eficientă și de lungă durată. Cercetătorii atrag atenția că uscatul mânilor nu are doar rolul de a elimina apa, ci și bacteriile. Aceștia au realizat un experiment prin care aunumărat numărul de bacter..
Cum igienizăm corect podelele și covoarele împotriva bacteriilor
Este demonstrat științific de către cercetătorii din California că cele mai multe bacterii periculoase din interioare se aşează pe covoare şi podele. Bacteriile se adună și pe alte obiecte de mobilier sau zboară prin aer. Potrivit lui Jordan Peccia, profesor de inginerie a mediului la Universitatea Yale, praful de pe podea este sursa principală pentru bacteriile pe care le respirăm. În cadrul unui studiu realizat de acesta, Peccia a cocluzionat că încăperile care au textile și covoare pe jos reţin cel mai ridicat nivel de microorganisme. Opinia lui, după acest studiu, este că oamenii capătă bo..
Curatenie si Eficienta: Covorase si stergare profesionale
Curatenie si Eficienta: Covorase si stergare profesionale  Covorase profesionale pentru o cea mai buna prima impresie Stim ca prima impresie pe care ne-o lasa un spatiu nou, in care pasim pentru prima data, este cea mai importanta. Din acest motiv, este esential ca orice spatiu sa ne bucure atat vizual, ca design, cat si ca igiena si curatenie.  Trebuie sa mentinem spatiile curate si igienizate, indiferent de starea vremii de afara si sa evitam sa aducem in interior noroi, apa sau sare. Pentru ca podelele sa fie curate, luminose si sa reflecte cu adevarat profesionalismul pr..
Sanito - un business de incredere pentru igienizarea si curatarea spatiilor
Sanito - un business de incredere pentru igienizarea si curatarea spatiilor Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, Sanito este unul dintre brand-urile puternice dedicate solutiilor profesionale pentru curatarea si igienizarea afacerilor. Avand o cifra de afaceri care s-a dublat in ultimii doi ani consecutivi, Sanito isi doreste sa ajunga lider pe piata din Romania, ajutand mii de companii sa se ridice la standardele riguroase de curatenie si igiena, atat de importante atat pentru angajati, cat si pentru clientii lor. Curatenia si igiena sunt cei mai importanti factori p..
Curatenie si igiena - Solutii eficiente pentru lupta impotriva bacteriilor
Curatenia si igiena sunt cei mai importanti factori pentru un stil de viata sanatos. Mediul in care traim este ideal dezvoltarii acarienilor si bacteriilor, iar curatenia este cea care ne ajuta sa ii evitam si sa ne pastram viata sanatoasa. Curatarea si igienizarea corecta a mainilor Mainile au un rol important in raspandirea microorganismelor si a bolilor, de aceea este esential sa le spalam si sa le igienizam cat mai bine. Pana la 80% dintre bolile infectioase se transmit conform World Health Organisation (WHO), prin maini. Astfel, datorita numarului mare de microorganisme tranzito..
Curatarea si igienizarea corecta a mainilor
Curatarea si igienizarea corecta a mainilor Mainile au un rol important in raspandirea microorganismelor si a bolilor, de aceea este esential sa le spalam si sa le igienizam cat mai bine. Pana la 80% din bolile infectioase se transmit conform World Health Organisation (WHO), prin maini. Astfel, datorita numarului mare de microorganisme tranzitorii ce se gasesc pe maini, dezinfectia igienica a mainilor reprezinta cea mai importanta masura pentru reducerea incarcaturii microbiene. Aceasta se face dupa spalare si uscare prealabila (daca mainile sunt vizibil murdare), cu o cantitate de dezinfec..
Covorase profesionale pentru o cea mai buna prima impresia
  Nimic nu este mai important ca prima impresie pe care ne-o lasa un spatiu nou in care pasim pentru prima oara. Este esential sa ne bucure atat vizual, ca design, cat si ca igiena si curatenie.  Sunt nenumarate elementele care transforma un spatiu simplu intr-un loc primitor, pornind de la dimensiuni, iluminare si terminand cu elementele de mobilier, decor si finisaje: covorase, lustre si alte decoratiuni.   Si cum vremea rea bate la usa, stim cat de greu este sa pastrezi interiorul curat, igienizat, fara urme de noroi, pete de apa sau de sare aduse din e..
Sarbatori cu miros de scortisoara
  Nimic nu ne incanta sufletul mai mult decat caldura momentelor petrecute in familie, in perioada sarbatorilor de iarna. Ne bucuram de momentele speciale, clipele delicate, de gerul care ne ingheata nasul si apoi de mirosul dulce si cald de scortisoara din interiorul caminului. Tresarim de emotie la primele colinde si asteptam cu nerabdare sa impodobim bradul.   Craciunul ne imbie toate simturile, primim si oferim caldura sufleteasca, ne bucuram de gustari variate si de aroma de brad si cozonac fierbinte.   Stim cat de important este sa pastram aceste sentime..
Igienizarea saloanelor de infrumusetare
  Igienizarea centrelor de infrumusetare reprezinta un aspect important si indispensabil pentru acest tip de afacere. Igiena este un punct de interes atat pentru personal, cat si pentru clienti si trebuie sa aiba la baza un set de reguli bine definite. Printre aceste reguli, ar trebui sa se numere: curatarea, sterilizarea si dezinfectarea obiectelor cu care se lucreaza si a spatiului de lucru.   In indrustria centrelor de infrumusetare, igiena joaca un rol foarte important, deoarce interactiunea se face in mod direct intre client si personal, iar riscul de transmitere a ..
Toalete curate si igienizate corect cu produse profesionale

Produse profesionale de curatenie la indemana Probabil ca ultimul lucru la care te gandesti dimineata, atunci cand iti torni ceasca de cafea la birou, schimband ultimele noutati cu colegii, este faptul ca pe manerul canii filtrului de cafea se regasesc, cel mai probabil, o multime de bacterii. Din fericire insa, majoritatea sunt inofensive.