Meniu
Cosul meu

Blog

16 May Alege covorașe profesionale și moderne dedicate spațiilor de business!
0 104
Primul contact cu clienții este important, poate fi pasul de creare a unor parteneriate de durată, așadar o impresie pozitivă nu face decât să ajute. Gândește-te  că totul trebuie să fie perfect când clienții  intră în contact cu locaţia ta. De la aspectul uşilor intrării, la starea de curăţenie și elementele decorative toate au un scop precis: de ..
10 May Eficiente și igienice - alege consumabilele de hârtie de unică folosință!
0 464
În orice domeniu profesional - sanatate, educație, HoReCa, administrație publică, economic -  igiena este un detaliu important pentru a menține un mediu de lucru sănătos. Una dintre cele mai simple și eficiente modalități de a asigura un ambient plăcut este includerea și utilizarea consumabilelor de hârtie de unică folosință. În rândurile ce urmeaz..
25 Apr Alege soluții eficiente și igienice pentru dotarea spațiilor sanitare ale afacerii tale!
0 1355
Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și să asigure personalului sau clienților posibilitatea unei igiene corespunzătoare, iar în acest sens este necesară dotarea cu echipamente și consumabile adecvate. Despre cum poți face acest lucru în mod ef..
18 Apr Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
0 1639
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat influenteaza sanatatea angajatilor, clientilor, a partenerilor si a personalului auxiliar.În acest context, efortul pe care trebuie să-l depui pentru a crea un mediu ..
11 Apr Colectează selectiv și responsabil - alege coșurile si pubelele profesionale pentru deșeuri!
1 1760
Măsurile ecologice nu ar putea fi respectate fără implicarea comunității, fără o educație ecologică pe înțelesul tuturor și fără echipamentele necesare. Coșurile și pubelele devin astfel esențiale pentru o bucătărie organizată, pentru o curte îngrijită, un oraș mai curat și o lume mai sănătoasă.Coșurile și pubelele destinate colectării selective su..
05 Apr Produse de igienă profesionale: Standardul în curățenie și sănătate
0 2102
În lumea modernă, igiena a evoluat de la un simplu aspect de rutină la o necesitate imperativă, atât în mediul casnic, cât și în cel profesional. Cu creșterea continuă a conștientizării asupra importanței igienei pentru sănătatea și bunăstarea noastră, cererea pentru produse de igienă de înaltă calitate a cunoscut o ascensiune semnificativă. În ace..
28 Mar Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!
0 3108
Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în locuință. Fiecare încăpere merită să aibă un aspect proaspăt, iar pentru a face ca această sarcină să fie mai ușoară și mai eficientă, este important să folosești produse de curățenie profesionale..
21 Mar Descoperă covoraşele profesionale moderne şi eficiente pentru dotarea spaţiului tău!
0 3410
De amenajarea unui spaţiu şi de tipul de design interior şi exterior pentru care se optează, depinde impactul pe care imaginea de ansamblu îl are asupra privitorului, impact care devine esenţial în cazul în care spaţiul respectiv este destinat activităţilor cu potenţiali clienţi, iar succesul depinde de vânzări şi încheiere de contracte. Astfel, de..
14 Mar Produse pentru o bună igienă a businessului tău - descoperă soluțiile profesionale!
0 3890
În mediul business, curățenia și igiena sunt două aspecte esențiale. Mai ales dacă deții o afacere cu un flux constant de clienți. Pentru a te asigura că menții un spațiu curat și impecabil, ai nevoie de produse profesionale. Vei crea o impresie plăcută clienților și îți vei proteja angajații. Ce fel de soluții să alegi pentru a păstra un mediu de ..
07 Mar Consumabile de hârtie igienice - soluții eficiente pentru o curățare in detaliu!
0 3996
Societatea de astăzi este mult mai preocupată de igienă. Ultimii ani au avut un impact major asupra acestui aspect, fapt ce a determinat oamenii, dar și companiile de orice fel să ia măsurile necesare. Pentru că igiena a devenit o prioritate, consumabilele de hârtie igienice s-au transformat în soluții indispensabile pentru a menține o curățenie ef..
07 Mar Rolul coșurilor speciale pentru colectat gunoiul în gestionarea deșeurilor
0 4069
Gestionarea eficientă a deșeurilor reprezintă o preocupare tot mai mare în societatea modernă și utilizarea corectă a coșurilor pentru selectat deșeuri este crucială pentru a menține un mediu curat și foarte sănătos. Printre cele mai folosite tipuri de recipiente pentru colectarea gunoiului se numără coșurile clasice și pubelele, fiecare cu proprii..
22 Feb Cum să efectuați o curățenie temeinică în camerele de hotel
0 4576
Atunci când mergem la hotel, ne dorim, ca și clienți, sa găsim un loc primitor și foarte curat. Așa că, cei care se ocupă de administrarea acestor locații de cazare, au o misiune foarte importantă. Curățenia în camerele de hotel este un aspect esențial pentru asigurarea confortului și satisfacției clienților. O cameră de hotel curată și bine întreț..
Afişare 1 - 12 din 332 (28 pagini)