Meniu
Cosul meu

Cosuri Gunoi Scrumiera

Cosuri de gunoi cu scrumiera pentru exterior la preturi convenabile

La sanito.ro ai o gama larga de scrumiere de masa sau scrumiere pentru perete. De asemenea, gasesti modele diverse de cosuri de gunoi cu scrumiera - alege-le ca produse elegante pentru depozitarea scrumului si a tigaretelor. Cosurile de gunoi cu scrumiera sunt extrem de rezistente si sunt special create pentru a fi folosite in zonele de intrare in cladiri. Pot fi pozitionate la intrarea in spatii publice, institutii, firme, universitati sau in zonele special amenajate pentru pauze si relaxare. Alege cosurile de gunoi cu scrumiere pentru spatii de acest gen si locuri cu trafic mare de persoane!

Brand: SaniBIN Model: DMK1530
Sunteti in cautarea unei solutii moderne pentru scrumiere din otel inoxidabil care sa se poata amplasa atat in interior, cat si la exterior? KUOKIO C este alegerea perfecta! Are un design modern si poate fi folosita in spatiile publice cum ar fi parcuri, spatii comerciale, etc. Dimensiuni:&n..
656,44 lei
Brand: SaniBIN Model: DMK1531
Sunteti in cautarea unei solutii moderne pentru scrumiere din otel inoxidabil care sa se poata amplasa atat in interior, cat si la exterior? KUOKIO C este alegerea perfecta! Are un design modern si poate fi folosita in spatiile publice cum ar fi parcuri, spatii comerciale, etc. Dimensiuni:&n..
795,00 lei
Brand: Mevatec Model: MEV6524
Scrumiera din otel lacuit cu capac 150 mm Alege cele mai elegante produse pentru depozitarea scrumului de tigara. Iti propunem scrumiera pentru masa disponibila in 3 culori diferite: rosu, negru, inox.  Scrumiera este special creata pentru a fi folosita pe mese sau in zonele conce..
58,80 lei
Brand: Mevatec Model: MEV6531
Scrumiera pentru perete exterior otel lacuit alb/negru 9x10 cm Scrumiera pentru perete exterior este disponibila in 2 variante de dimensiuni si in mai multe culori: rosu/negru, alb/negru, inoxidabil.  Este realizata din metal lacuit sau inoxidabil si se poate fixa pe peretii exteriori in zo..
78,56 lei
Brand: Mevatec Model: MEV6530
Scrumiera pentru perete exterior otel lacuit rosu/negru 9x10 cm Scrumiera pentru perete exterior este disponibila in 2 variante de dimensiuni si in mai multe culori: rosu/negru, alb/negru, inoxidabil.  Este realizata din metal lacuit sau inoxidabil si se poate fixa pe peretii exteriori in z..
78,56 lei
Brand: Mevatec Model: MEV6533
Scrumiera pentru perete exterior otel lacuit alb/negru 15 x 14,5 cm Alege cele mai elegante produse pentru depozitarea scrumului de tigara. Iti propunem scrumiera pentru peretele exterior disponibila in 2 culori diferite si in 2 dimensiuni diferite: rosu/negru, alb/negru, inoxidabil.  ..
88,56 lei
Brand: Mevatec Model: MEV6095
Scrumiera pentru perete exterior otel lacuit rosu/negru 15 x 14,5 cm Alege cele mai elegante produse pentru depozitarea scrumului de tigara. Iti propunem scrumiera pentru peretele exterior disponibila in 2 culori diferite si in 2 dimensiuni diferite: rosu/negru, alb/negru, inoxidabil.  ..
88,56 lei
Brand: Mevatec Model: MEV6532
Scrumiera pentru perete exterior otel inoxidabil 9x10 cm Scrumiera pentru perete exterior este disponibila in 2 variante de dimensiuni si in mai multe culori: rosu/negru, alb/negru, inoxidabil.  Este realizata din metal lacuit sau inoxidabil si se poate fixa pe peretii exteriori in zona int..
115,36 lei
Brand: Mevatec Model: MEV6529
Scrumiera din otel inoxidabil cu capac 150 mm​ Alege cele mai elegante produse pentru depozitarea scrumului de tigara. Iti propunem scrumiera pentru masa disponibila in 3 culori diferite: rosu, negru, inox.  Scrumiera este special creata pentru a fi folosita pe mese sau in zo..
116,80 lei
Brand: Mevatec Model: MEV6523
Scrumiera pentru perete exterior otel inoxidabil 15 x 14,5 cm Alege cele mai elegante produse pentru depozitarea scrumului de tigara. Iti propunem scrumiera pentru peretele exterior disponibila in 2 culori diferite si in 2 dimensiuni diferite: rosu/negru, alb/negru, inoxidabil.  Scrumi..
124,36 lei
Scrumiera inoxidabila suspendata " Tigareta " Scrumiera inoxidabila suspendata " Tigareta "
7 - 10 zile
Brand: Mevatec Model: MEV4450
Scrumiera inoxidabila suspendata " Tigareta " Este o scrumiera metalica simpla cu capac detasabil, in forma de tigareta. Scrumiera se fixeaza usor de perete, datorita suportului metalic cu care vine in dotare. Aceasta este tratata de suprafata cu un pigment rezistent special. Caracteristi..
257,88 lei
Brand: Mevatec Model: MEV6094
Scrumiera neagra metalica cu picior osul de gunoi cu scrumiera este special creat pentru a fi folosita in zonele de intrare sau special concepute pentru fumatori precum: zona intrarii din cladirile de birouri, centre comerciale, centre administrative, baruri, restaurante.  ..
262,20 lei
Brand: Mevatec Model: MEV4296
Cosuri gunoi scrumiera de 30l si 50l Cosurile se compun din vasul de gunoi si scrumiera detasabila. Datorita celor doua orificii de introducere a gunoiului, cosul poate fi folosit din doua parti. Cosul de gunoi cu scrumiera este special creat pentru a fi folosita in zonele de intrare sa..
297,60 lei
Brand: Mevatec Model: MEV6519
Cos gunoi - scrumiera pentru interior / exterior Cosul de gunoi cu scrumiera este special creat pentru a fi folosita in zonele de intrare sau special concepute pentru fumatori precum: zona intrarii din cladirile de birouri, centre comerciale, centre administrative, baruri, restaura..
299,00 lei
Cos gunoi metalic cu scrumiera 2in1 ALFA, 23 L / 80 L Cos gunoi metalic cu scrumiera 2in1 ALFA, 23 L / 80 L
7 - 10 zile
Brand: Mevatec Model: MEV4981
Cos gunoi metalic cu scrumiera 2in1 ALFA, 23 L / 80 L Cosuri de lux cu scrumiera din metal. Indicate pentru zonele rezidentiale. Corpul cosului este executat din tabla de otel cu finisarea la suprafata cu vopsea pulbere sau dintr-un material inoxidabil lustruit. MATERIAL: CULOARE: VO..
310,80 lei
Brand: Mevatec Model: MEV6067
Cos gunoi din metal cu scrumiera, capacitate 25 L Cosuri de lux cu scrumiera din material inoxidabil. Indicate pentru zonele rezidentiale. Corpul cosului este executat din tabla de otel cu finisarea la suprafata cu vopsea pulbere sau dintr-un material inoxidabil lustruit. Cosul de gunoi cu s..
367,00 lei
Brand: Mevatec Model: MEV3701
Scrumiera pentru exterior din inox destinata pentru fixarea pe perete este prevazuta cu sistem de inchidere si doua chei, iar la interior cu un recipient metalic. Fixarea se realizeaza cu ajutorul unui sistem de fixare din partea posterioara, care este inclus in pachet! Dimensiuni: 25,4 x 7,6 x 31..
442,20 lei
Brand: Mevatec Model: MEV4674
Scrumiere exterior, duraflex, capacitate 15 L Scrumiera Duraflex are o constructie rezistenta si este special conceputa pentru reducerea oxigenului din interior, ceea ce impiedica aparitia posibilelor incendii. Caracteristici:  - Capacitate recipient interior: 15 litri. - Material: ..
455,00 lei
Brand: Mevatec Model: MEV4343
* Scrumiera metalica alba este disponibila doar in varianta pentru perete. Scrumiere din otel inoxidabil cu picior Scrumiera de interior combinata cu un cos pentru mucuri de tigari. Scrumiera cu cos este suspendata lateral cu ajutorul a doua carlige. Orificiul cosului are o garnitura de s..
513,60 lei
Cos Gunoi cu scrumiera ProfiLine Combi Plus 30, 30L Cos Gunoi cu scrumiera ProfiLine Combi Plus 30, 30L
-9 % 7 - 10 zile
Brand: Hailo Model: HL0930-429
Cos de gunoi pentru hartie combinat cu scrumiera. Carcasa fabricata din tabla de otel galvanizata si acoperita cu pulbere metalica. Scrumiera cu o forma speciala.  Capac scrumiera detasabil. Designul special al capacului asigura stingerea eventualelor flacari in interiorul cosului.&..
581,62 lei 640,13 lei
Brand: Hailo Model: HL0950-932
Cos de gunoi pentru hartie combinat cu scrumiera. Carcasa fabricata din tabla de otel galvanizata, acoperita cu pulbere metalica, vopsea rezistenta la raze UV, potrivita pentru spatii exterioare, acoperite.  Scrumiera si capacul cosului de gunoi sunt fabricate din otel inoxidabil 4301, ca..
665,91 lei
Cos Gunoi cu scrumiera ProfiLine Combi Plus 50, 45L Cos Gunoi cu scrumiera ProfiLine Combi Plus 50, 45L
-9 % 7 - 10 zile
Brand: Hailo Model: HL0950-429
Cos de gunoi pentru hartie combinat cu scrumiera. Carcasa fabricata din tabla de otel galvanizata si acoperita cu pulbere metalica. Scrumiera cu o forma speciala.  Capac scrumiera detasabil. Cos pentru hartie cu sistem de stingere a flacarilor - designului special al capacului deter..
627,75 lei 690,75 lei
Brand: Mevatec Model: MEV6098
Scrumiera metalica albastra cu picior Cosul de gunoi cu scrumiera este special creat pentru a fi folosita in zonele de intrare sau special concepute pentru fumatori precum: zona intrarii din cladirile de birouri, centre comerciale, centre administrative, baruri, restaurante. Scrumi..
719,40 lei
Brand: Mevatec Model: MEV3700
Scrumiera metalica tubulara pentru exterior Scrumiera este special creata pentru a fi folosita in zonele de intrare sau special concepute pentru fumatori precum: zona intrarii din cladirile de birouri, centre comerciale, centre administrative, baruri, restaurante. Aceasta este extrem de..
737,40 lei
Brand: Hailo Model: HL0930-439
Cos de gunoi pentru hartie combinat cu scrumiera. Carcasa fabricata din tabla de otel galvanizata, acoperita cu pulbere metalica, vopsea rezistenta la raze UV, potrivita pentru spatii exterioare, acoperite. Scrumiera si capacul cosului de gunoi sunt fabricate din otel inoxidabil 4301, capacul ..
822,38 lei 904,50 lei
Brand: Mevatec Model: MEV3698
Scrumiera metalica cu picior, interior / exterior Scrumiera este special creata pentru a fi folosita in zonele de intrare sau special concepute pentru fumatori precum: zona intrarii din cladirile de birouri, centre comerciale, centre administrative, baruri, restaurante. Aceasta este ext..
1.174,20 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT161
Cos gunoi inox cu scrumiera, capacitate 15 L Alege cele mai elegante produse pentru depozitarea scrumului de tigara. Cosul de gunoi cu scrumiera este special creat pentru a fi folosita in zonele de intrare sau special concepute pentru fumatori precum: zona intrarii din cladirile de..
96,00 lei
Cos de gunoi cu scrumiera negru, capacitate 14 L
7 - 10 zile
Brand: AQA Choice Model: SANPT144
Cos de gunoi cu scrumiera negru, capacitate 14 L Alege cele mai elegante produse pentru depozitarea scrumului de tigara. Cosul de gunoi cu scrumiera este special creat pentru a fi folosita in zonele de intrare sau special concepute pentru fumatori precum: zona intrarii din cladiril..
107,40 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT150
Cos de gunoi 2in1, gunoi si scrumiera, inox, 20L Alege cele mai elegante produse pentru depozitarea scrumului de tigara. Cosul de gunoi cu scrumiera este special creat pentru a fi folosita in zonele de intrare sau special concepute pentru fumatori precum: zona intrarii din cladiril..
114,80 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT143
Cos gunoi inox 2in1 cu scrumiera, 28 L Alege cele mai elegante produse pentru depozitarea scrumului de tigara. Cosul de gunoi cu scrumiera este special creat pentru a fi folosita in zonele de intrare sau special concepute pentru fumatori precum: zona intrarii din cladirile de birou..
138,00 lei
Brand: AQA Choice Model: SANIP353
Cos de gunoi cu corp din otel vopsit in culoare neagra pentru a-i asigura o inalta protectie la zgarieturi, de culoare neagra si scrumiera din otel inoxidabil, ideal pentru pozitionarea la intrarea in spatii publice, destinat atat pentru interior, cat si pentru exterior. Material:Otel inoxidabil/..
157,00 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT141
Cos de gunoi din inox 2in1, cu scrumiera, 38 L Alege cele mai elegante produse pentru depozitarea scrumului de tigara. Cosul de gunoi cu scrumiera este extrem de rezistent si a fost special creat pentru a fi folosit in zonele de intrare sau special concepute pentru fumatori precum:..
198,00 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT139
Cos gunoi cu scrumiera din otel inoxidabil pentru spatii publice precum birouri, hoteluri sau restaurante. Ideal de a se folosi la intrarea in spatii publice cu trafic mare de persoane sau in locurile special amenajate pentru fumat. Material: Otel inoxidabil Volum cos gunoi: 20 l Galeata in..
199,00 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT140
Cos gunoi cu scrumiera din otel inoxidabil pentru spatii publice precum birouri, hoteluri sau restaurante. Ideal de a se folosi la intrarea in spatii publice cu trafic mare de persoane sau in locurile special amenajate pentru fumat. Material: Otel inoxidabil Volum cos gunoi: 30 l Galea..
234,00 lei
Brand: AQA Choice Model: SAN289
Scrumiera inoxidabila, neagra, cu picior Cosul de gunoi cu scrumiera este special creat pentru a fi folosita in zonele de intrare sau special concepute pentru fumatori precum: zona intrarii din cladirile de birouri, centre comerciale, centre administrative, baruri, restaurante. ..
275,40 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT142
Cos gunoi cu scrumiera si corp din otel inoxidabil. Este produsul cel mai rezistent din categoría de cosuri gunoi metalice, potrivit pentru folosirea in spatii de exterior si de interior. Material: Otel inoxidabil/ Otel Volum: 40 l Galeata interioara: Da Culoare: Negru/Argintiu Dimens..
284,16 lei
Brand: AQA Choice Model: SAN290
Scrumiera si cos de gunoi otel inoxidabil, 30 L Alege cele mai elegante produse pentru depozitarea scrumului de tigara. Cosul de gunoi cu scrumiera este special creat pentru a fi folosita in zonele de intrare sau special concepute pentru fumatori precum: zona intrarii din cladirile..
334,20 lei
Brand: AQA Choice Model: SAN285
Scrumiera neagra pentru exterior, 305 x 965 mm, 15 L Scrumiera este special creata pentru a fi folosita in zonele de intrare sau special concepute pentru fumatori precum: zona intrarii din cladirile de birouri, centre comerciale, centre administrative, baruri, restaurante.  Scru..
679,08 lei
Brand: Mediclinics Model: PP0988
Cos de Interior din metal alb, cu scrumiera si capac batant. Capacitate 55 L Dimensiuni: 687 x 250 x 320 mm. Produs in Spania ..
915,92 lei
Brand: Limpio Model: SANSE378
Cos gunoi scrumiera Brand: Limpio Cod Produs: C106 Caracteristici: Capacitate: 20 litri  Prevazut cu scrumiera  Baza din plastic  Cos interior metalic  Scrumiera inoxidabila  Potrivit atat pentru exterior, cat si pentru..
220,00 lei
Brand: Limpio Model: SANSE341
Cos de gunoi 20 litri prevazut cu scrumiera Cod Produs: D-033  Caracteristici: Capacitate: 20 L Baza din otel inoxidabil  Cos interior metalic Scrumiera inoxidabila Potrivit atat pentru exterior, cat si pentru interior Diametru: 25 ..
290,40 lei
Scrumiera Infinity cu montare pe perete, 700 tigarete, negru/gri, RUBBERMAID Scrumiera Infinity cu montare pe perete, 700 tigarete, negru/gri, RUBBERMAID
7 - 10 zile
Brand: Rubbermaid Model: FG9W3200SSBLA
Scrumiera Infinity cu montare pe perete, 700 tigarete, negru/gri Scrumiera Infinity cu montare pe perete, cu capacitatea de 2,3 litri, 700 tigarete. Design sofisticat si atractiv, cu structura rezistenta din metal. Recipiente cu capacitate mare pentru zone cu trafic intens. Capac de tip ..
798,00 lei
Afişare 1 - 42 din 42 (1 pagini)

Cosuri de gunoi cu scrumiera pentru exterior la preturi convenabile

La sanito.ro ai o gama larga de scrumiere de masa sau scrumiere pentru perete. De asemenea, gasesti modele diverse de cosuri de gunoi cu scrumiera - alege-le ca produse elegante pentru depozitarea scrumului si a tigaretelor. Cosurile de gunoi cu scrumiera sunt extrem de rezistente si sunt special create pentru a fi folosite in zonele de intrare in cladiri. Pot fi pozitionate la intrarea in spatii publice, institutii, firme, universitati sau in zonele special amenajate pentru pauze si relaxare. Alege cosurile de gunoi cu scrumiere pentru spatii de acest gen si locuri cu trafic mare de persoane!