Coşuri Gunoi

Cele mai bune oferte pentru cosuri de gunoi profesionale!

Avem grijă de necesitățile afacerii tale și îți punem la dispoziție o gama variată de coșuri de gunoi pentru depozitarea deșeurilor. Sanito comercializează coșuri de gunoi care se potrivesc tuturor mediilor de utilizare și vine în întâmpinarea ta cu produse profesionale cu un design curat și elegant. Alege din gama variată de coșuri de gunoi: cușuri de gunoi din inox, coșuri de gunoi metalice, coșuri de gunoi din plastic, coșuri de gunoi scrumieră, coșuri de gunoi selectiv.

 • Cosuri Germania Hailo

  Cosuri Germania Hailo
 • Cosuri colectare selectiva

  Cosuri colectare selectiva

  Preturi avantajoase la orice pubela, cos, container sau tomberon pentru colectarea selectiva a deseurilor

  Ideale pentru utilizarea in centre comerciale si institutii publice, cosurile pentru colectare selectiva sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate. Iti punem la dispozitie: cosuri, tomberoane si pubele.

 • Cosuri colectare selectiva lux

  Cosuri colectare selectiva lux
 • Cosuri gunoi de exterior

  Cosuri gunoi de exterior

  Cosuri de gunoi stradale, de exterior, din plastic sau otel, la preturi excelente!

  Iti propunem o gama variata de cosuri de gunoi de exerior, stradale, realizate din materiale soilde si care vin in culori variate, in functie de necesitati.

 • Cosuri Gunoi Inox

  Cosuri Gunoi Inox

  Cosuri de gunoi din inox ieftine, cu pedale sau senzor, foarte rezistente

  Cosurile de gunoi din inox,  cu un aspect elegant, sunt alegerea perfecta pentru orice spatiu! Fie ca alegeti un model clasic sau cu pedala, fie ca va orientati catre noile modele cu senzor, acestea raman unele dintre cele mai fiabile produse, cu o durata indelungata de viata! 

 • Cosuri Gunoi Metalice

  Cosuri Gunoi Metalice

  Cosuri de gunoi metalice la preturi accesibile!

  Cosuri de gunoi metalice pentru interior si exterior, create special pentru birouri, spatii sanitare, hoteluri sau restaurante. Acestea sunt disponibile in diverse culori si tipuri de deshidere, pentru o utilizare cat mai practica! 

 • Cosuri Gunoi Plastic

  Cosuri Gunoi Plastic

  Preturi excelente pentru toate cosurile de gunoi din plastic cu pedala sau capac batant

  Realizate din materiale de cea mai buna calitate, cosurile de gunoi din plastic se curata usor si sunt perfecte pentru orice spatiu. Acestea vin intr-o gama variata de culori, modele si dimensiuni.

   

 • Cosuri Gunoi Scrumiera

  Cosuri Gunoi Scrumiera

  Cosuri de gunoi cu scrumiera pentru exterior la preturi convenabile

  Dedicate spatiilor pentru fumatori, cosurile de gunoi cu scrumiera din inox sunt realizate din materiale rezistente la factorii externi, precum scrumul de tigara. Iti asiguram cele mai sigure si durabile cosuri de gunoi pentru locuri publice.

 • Eurocontainere si pubele

  Eurocontainere si pubele

  Europubele, pubele si eurocontainere

  Preturi excelente la orice europubela si pubela de 80l, 120l, 140l, 240l

  Potrivite pentru deseuri menajere sau industriale, eurocontainerele si pubelele de la Sanito sunt realizate din materiale rezistente si durabile. Produsele profesionale sunt rezistente la radiatii ultraviolete si la extreme inferioare si superioare de temperatura.

 • Cosuri stradale si parcuri

  Cosuri stradale si parcuri
 • Saci Menajeri

  Saci Menajeri

  Saci menajeri de gunoi de 35l, 60l, 120l, 240l si saci galbeni pericol biologic la preturi mici

  Sacii menajeri sunt elementul fara de care colectarea deseurilor devine imposibila.  Va punem la dispozitie o gama variata de saci menajeri cu capacitati intre 10 litri si 240 litri, garantandu-va cea mai buna calitate! 

ListăGrilă
Arată:
Sortează:
×