Meniu
Cosul meu

Cosuri colectare selectiva

Preturi avantajoase la orice pubela, cos, container sau tomberon pentru colectarea selectiva a deseurilor

La Sanito gasesti preturi avantajoase la orice pubela, cos, container sau tomberon pentru colectarea selectiva a deseurilor. Ideale pentru utilizarea in centre comerciale si institutii publice, cosurile pentru colectare selectiva sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate. Iti punem la dispozitie: cosuri, tomberoane si pubele, dar si capace pentru acestea, daca se doreste inlocuirea lor. Ai nevoie de cosuri pentru colectare selectiva atunci cand serviciile tale necesita astfel de containere in perimetrul de activitate. Alege cosurile de colectare selectiva de la Sanito!

Brand: SaniBIN Model: AARHUS829.B
*Pretul afisat este pentru varianta Trio de 50L (69 x 64 x 70 cm), calitate DKP. Produsul se poate realiza si cu numar diferit de compartimente si la alte capacitati. AARHUS B Cosuri de gunoi moderne de reciclare pentru birouri sau zonele urbane Cosuri pentru reciclare cu design prietenos..
988,00 lei
Brand: SaniBIN Model: MALMO821.B
*pretul afisat este pentru litraj 50L, calitate metal. MALMO B Best-seller set cosuri de reciclare din metal ultra rezistent Similar cu modelul de cosuri pentru reciclare MALMO A acest model este foarte popular in randul companiilor sau a institutiilor publice unde activitatea de sortare a des..
1.480,00 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT373
* Pretul este afisat pentru o bucata. Cos de gunoi de interior de capacítate medie cu un capac oscilobatant, disponibil in 4 variante de culori. Respecta normele legislatiei in vigoare privind colectarea selectiva a deseurilor, fiind potrivit pentru orice tip de spatiu de birou si alte zone publi..
84,50 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT306
Tomberoane pentru reciclare deseuri 50L Tomberoanele pentru reciclare sunt solutiile ideale pentru colectarea selectiva a deseurilor conform legislatiei in vigoare. Acestea sunt vopsite corespunzator, astfel incat sa fie in concordanta cu legislatia. Tomberoanele sunt prevazute cu capace rabatabi..
77,20 lei 98,50 lei
Brand: AQA Choice Model: SANELP-278-70835
Coş de gunoi Eco Sort 60L Sistemul de reciclare EcoSort asigură o soluţie flexibilă pentru separarea la sursă a materialelor eliminate ca deşeuri. Designul contemporan şi stilat asigură faptul că  EcoSort se poate potrivi perfect într-un mediu de birouri, în timp ce spaţiul redus de mon..
201,00 lei
Brand: AQA Choice Model: SANELP-278-70834
Coş de gunoi Eco Sort 73L *NOTA: Cosul nu include in pret si capacul, acesta se vinde separat. Sistemul de reciclare EcoSort asigură o soluţie flexibilă pentru separarea la sursă a materialelor eliminate ca deşeuri. Designul contemporan şi stilat asigură faptul că  EcoSort se poate p..
238,80 lei
Brand: AQA Choice Model: MEV4393
Cosuri cu pedala pentru colectarea selectiva 30, 60L, rosu, galben, verbe, albastru, alb * Primul cost afisat este pentru cea mai mica dimensiune. Cosurile sunt robuste si dispun de pedala pentru picior. Acestea sunt echipate cu brat pentru montarea sacului. Sunt recomandate pentru spatii..
270,75 lei
Cos de gunoi Geo Metallic Medium 55L Cos de gunoi Geo Metallic Medium 55L
7 - 10 zile
Brand: Vileda Model: VIL-137660
*Nota: Capacul la acest tip de cos se vinde separat. Pretul de la acest cos nu include capacul. Cos de gunoi Geo Metallic Medium 55L Vileda Professional este lider de piață în dezvoltarea și fabricarea sistemului de curățare rentabil.   Gama inovatoare și durabilă de cosuri met..
252,86 lei
Cos de gunoi Geo Metallic Large 70L Cos de gunoi Geo Metallic Large 70L
7 - 10 zile
Brand: Vileda Model: VIL-137661
*Nota: Capacul la acest tip de cos se vinde separat. Pretul de la acest cos nu include capacul. * Pretul este afisat pentru un cos, fara capac. Cos de gunoi Geo Metallic Medium 70L Vileda Professional este lider de piață în dezvoltarea și fabricarea sistemului de curățare rentabil.  ..
316,05 lei
Roti atasabile pentru Profiline WS Roti atasabile pentru Profiline WS
-9 % 7 - 10 zile
Suport Sac ProfiLine WS 120, 120L Suport Sac ProfiLine WS 120, 120L
7 - 10 zile
Brand: Hailo Model: HL0912-110
Suport pentru saci cu volum de 120l. Cadru tubular din aluminiu Capac, rama capac si baza fabricate din plastic (ABS) Rama de aluminiu integrata, cu inel de cauciuc pentru fixarea usoara a sacului Modele cu sau fara rotile. Set de etichete colorate inclus, pentru colectarea selectiva ..
257,25 lei
Suport Sac ProfiLine WS 120 Mobil, 120L Suport Sac ProfiLine WS 120 Mobil, 120L
7 - 10 zile
Brand: Hailo Model: HL0912-210
Suport pentru saci cu volum de 120l. Cadru tubular din aluminiu Capac, rama capac si baza fabricate din plastic (ABS) Rama de aluminiu integrata, cu inel de cauciuc pentru fixarea usoara a sacului Modele cu sau fara rotile. Set de etichete colorate inclus, pentru colectarea selectiva ..
332,22 lei
Cos Gunoi ProfiLine Solid Oko Trio 33, 33L Cos Gunoi ProfiLine Solid Oko Trio 33, 33L
7 - 10 zile
Brand: Hailo Model: HL0633-200
Cos de depozitare selectiva (triplu) cu pedale. Carcasa dreptunghiulara din otel inoxidabil foarte rezistent la coroziune. Capacul din material plastic de inalta calitate, gri de ardezie - cu locaș pentru marcarea tipului de deșeuri (set de autocolante incluse). Sitem de inchide..
380,73 lei
Cosuri cu capace rabatabile 45L, colectare selectiva Cosuri cu capace rabatabile 45L, colectare selectiva
7 - 10 zile
Brand: Mevatec Model: MEV6800-1
Cosuri cu capace rabatabile 45L, colectare selectiva  *Nota: Pretul este pentru un cos Cosurile sunt ajutorul ideal in sortarea deseurilor in birouri, scoli, spitale. Cosurile sunt superpozabile. Suprafata neteda usureaza curatarea. Forma si marimea cosurilor sunt proiectate special pentr..
114,00 lei
Brand: Mevatec Model: MEV7138-1
Cos de gunoi cu pedala, capacitate 40 litri.  Cosul pentru deseuri cu mecanism cu pedala este echipat cu pereti despartitori care permit nu numai prinderea sacului, dar si impartirea cosului in doua parti cu raportul de 1/2 +1/2 sau 1/3+2/3. INALTIME: MATERIAL: CULOARE: V..
145,00 lei
Brand: Mevatec Model: MEV7181-1
Cosuri gunoi exterior pentru reciclare, 45 L Cosul de gunoi din material inoxidabil pentru sortarea deseurilor reciclabile cum ai fi materialele plastice, hartia, sticla si altele. Cosul este prevazut cu un capac colorat. Cosul poate fi prevazut si cu un sac din polietilena. INALTIME: ..
248,00 lei
Brand: Mevatec Model: MEV7153
Cos inox cu pedala, colectare selectiva, dimensiuni diferite Capacul este actionat printr-un mecanism cu pedala cu amortizor de inchidere. Este prevazut cu garnituri din plastic care se pot scoate si cu elemente laterale de prindere pentru manipulare. Finisarea este reprezentata de un material in..
347,40 lei
Brand: Mevatec Model: MEV4417
Pubele colectare selectiva deseuri, 100 L   Pubelele sunt prevazute cu rotite pentru o manipulare mai usoara. Capacele sunt usor rabatabile si vin in patru variante coloristice, dedicate unei reciclari mai usoare. Acestea au maner ergonomic si sunt adecvate pentru sortarea deseu..
352,10 lei
Brand: Mevatec Model: MEV4345
Cos metalic pentru selectarea deseurilor, 100L *NOTA: Pretul afisat este pentru o bucata  Capacul se scoate liber si este prevazut cu un orificiu corespunzator pentru aruncarea deseului. Adecvat pentru sortarea deseurilor in cladirile administrative, scoli, birouri etc. Poate fi prevazut ..
441,00 lei
Brand: Mevatec Model: MEV3649-1
Cosuri gunoi pentru reciclare cu capac detasabil, 45 L *NOTA: Pretul afisat este pentru o bucata  Cos simplu de gunoi pentru deseuri sortate. Capacul care se scoate liber are o pedala de arc. Recipientele pot fi imbinate intre ele formand un set. Finisarea este realizata cu vopsea pulbere..
498,00 lei
Cos de gunoi pentru interior 3 x 12 l Cos de gunoi pentru interior 3 x 12 l
7 - 10 zile
Brand: Mevatec Model: MEV7155
Capacul este actionat printr-un mecanism cu pedala cu amortizor de inchidere. Este prevazut cu garnituri din plastic care se pot scoate si cu elemente laterale de prindere pentru manipulare. Finisarea este reprezentata de un material inoxidabil/material cu protectie antiamprenta. (sac model..
595,70 lei
Cosuri gunoi plastic colectare selectiva, Flip Flap, 7L
Stoc Epuizat
Brand: AQA Choice Model: SANPT170
Cosuri gunoi plastic colectare selectiva, Flip Flap, 7L Alege cele mai moderne si rezistente cosuri de gunoi, realizate din plastic puternic si sunt actionate manual, prin intermediul unui capac batant. Cosurile Flip Flap sunt recomandate pentru colectarea selectiva a deseurilor in spatii mici. ..
14,50 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT360
* Pretul este afisat pentru un cos. Cosul de gunoi are un design robust fiid fabricat din plastic foarte rezistent si este potrivit pentru spatii cu trafic mediu. Cele 4 culori disponibile pregatesc selectarea deseurilor in vederea reciclarii usoare, conform legislatiei romanesti in vi..
21,16 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT351
Cos de gunoi cu pedala, dotat cu o galeata din material plastic rezistent si maner pentru o manevrare usoara. Recomandat pentru spatii cu trafic redus in care sortarea rapida a deseurilor este necesara. Capacitate: 10 litri Dimensiune cos gunoi cu pedala : 30 cm inaltime si diametru 27 cm. Culo..
28,63 lei
Brand: AQA Choice Model: MEV0017-4
Cosuri pentru colectare selectiva, capacitate 10 L Alege cele mai moderne si rezistente cosuri de gunoi, realizate din plastic puternic. Colectarea selectiva se realizeaza cu usurinta datorita culorilor diferite ale cosurilor. Acestea sunt dedicate colectarii selective si dispun de un maner ..
34,80 lei
Brand: AQA Choice Model: SAN307
Cosul de gunoi, tip tomberon, pentru colectarea selectiva a deseurilor conform reglementarilor legale este usor de transportat si de manevrat datorita manerelor incorporate in design. Durabil, realizat din plastic rezistent este disponibil in 4 variante de culori: verde, rosu, galben..
45,52 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT374
Cos de gunoi cu pedala pentru colectare selectiva, indicat pentru zone cu trafic mediu. Material din plastic rezistent, culori disponibile conform legislatiei in vigoare: galben pentru plastic si metal, albastru pentru hartie si carton, verde pentru sticla colorata. Culori disponibile: alb, albas..
47,00 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT349
Cos de gunoi de 25L pentru interior, dotat cu capac si sistem de deschidere igienic. Avand un design futurist, compact si elegant, acest cos de gunoi este disponibil in 3 variante de culori. Este potrivit pentru spatiile cu trafic mediu si permite colectarea selectiva a deseurilor. Capacul ..
55,44 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT379
Cos de gunoi de interior cu un design atragator si capac usor de manevrat, indicat pentru colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea lor ulterioara. Potrivit pentru zonele de trafic mediu. Capacitate: 25 L Material: plastic Culori disponibile: albastru, galben, verde..
57,90 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT359
Cosul de gunoi Flip Flap cu un design robust din plastic foarte rezistent, potrivit pentru spatii cu trafic mediu. Cele 4 culori disponibile pregatesc selectarea deseurilor in vederea reciclarii usoare, conform legislatiei romanesti in vigoare. Capacitate: 60 litri Inaltime: 72 cm, diametr..
68,76 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT372
Cos de gunoi de interior de capacítate medie cu un capac oscilobatant, disponibil in 4 variante de culori. Respecta normele legislatiei in vigoare privind colectarea selectiva a deseurilor, fiind potrivit pentru orice tip de spatiu de birou si alte zone publice. Capacitate: 30 de litri Dimensiun..
69,50 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT357
Cos de gunoi de interior din HDPE gri si capac disponibil in 3 variante de culoare, conform legii 211/2011 de colectare selectiva. Capacul este dotat cu sistem PUSH. Cosurile de gunoi pot fi conectate intre ele in grupuri de cate 2, 3 sau 4, indiferent de capacitate. Dimensiuni: 21,5x36x51 cm C..
76,16 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT358
Cos de gunoi de interior din HDPE gri si capac disponibil in 3 variante de culoare, conform legii 211/2011 de colectare selectiva. Capacul este dotat cu sistem PUSH. Cosurile de gunoi pot fi conectate intre ele in grupuri de cate 2, 3 sau 4, indiferent de capacitate. Dimensiuni: 21,5 x 36 x 51 c..
78,00 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT350
Cos de gunoi de 45 L pentru interior, dotat cu capac si sistem de deschidere igienic. Avand un design futurist, compact si elegant, acest cos de gunoi este disponibil in 3 variante de culori. Este potrivit pentru spatiile cu trafic mediu si permite colectarea selectiva a deseurilor. Capacul..
87,64 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT380
Cos gunoi din plastic rezistent pentru colectarea selectiva a deseurilor. Capacitate de 50L, potrivit pentru spatii cu trafic mare si dotat cu un capac oscilobatant foarte usor de manevrat. Capacitate : 50 litri Capacul fiind oscilobatant il face usor de folosit. Culori: capac galben, verde, gr..
89,95 lei
Brand: AQA Choice Model: T1-8105238SANT
Cos cu pedala, 2 compartimente, 10,5 litri, Idea Cosul de gunoi Idea, cu doua compartimente si deschidere cu ajutorul unei pedale, perfecta pentru mentinerea igienei mainilor dumneavoastra, reprezinta alegerea potrivita atat pentru locuinta dumneavoastra, cat si pentru mediul profesional. Co..
94,00 lei
Brand: AQA Choice Model: SAN260
Cosuri perforate colectare selectiva 32 L Cosurile perforate au o capacitate de 32L si dispun de manere exterioare, ideale pentru mutarea recipientelor dintr-o parte in alta. Cosurile perforate asigura colectarea selectiva cu usurinta, putand fi reciclate materiale precum: hart..
104,00 lei
Brand: AQA Choice Model: SANELP-278-70837
Capace cos ECOSORT    Capace colorate cu fantele aferente fiecarui tip de deseu, in vederea colectarii selective a deseurilor.   Vă punem la dispoziţie cinci tipuri de capace. Capacele pentru coşurile de gunoi sortat sunt prevăzute cu orificii, ce permit o utilizare uşoară..
109,20 lei
Brand: AQA Choice Model: SANELP-278-70871
Capace cos ECOSORT    Capace colorate cu fantele aferente fiecarui tip de deseu, in vederea colectarii selective a deseurilor. Vă punem la dispoziţie cinci tipuri de capace. Capacele pentru coşurile de gunoi sortat sunt prevăzute cu orificii, ce permit o utilizare uşoară, fără a a..
109,20 lei
Brand: AQA Choice Model: SANELP-278-70870
Capace cos ECOSORT    Capace colorate cu fantele aferente fiecarui tip de deseu, in vederea colectarii selective a deseurilor.   Vă punem la dispoziţie cinci tipuri de capace. Capacele pentru coşurile de gunoi sortat sunt prevăzute cu orificii, ce permit o utilizare uşoară..
109,20 lei
Brand: AQA Choice Model: SANELP-278-70843
Capace cos ECOSORT    Capace colorate cu fantele aferente fiecarui tip de deseu, in vederea colectarii selective a deseurilor.   Vă punem la dispoziţie cinci tipuri de capace. Capacele pentru coşurile de gunoi sortat sunt prevăzute cu orificii, ce permit o utilizare uşoară..
133,20 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT222
Europubela de 120 L este fabricata din polietilena de inalta densitate de provenienta pura prin sistem de injectie fiind destinata colectarii selective a deseurilor. Rezista la radiatii ultraviolete si la temperaturi extreme (foarte scazute sau foarte ridicate -40 + 80 grade C)..
168,00 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT223
Europubela de 240 L este fabricata din polietilena de inalta densitate de provenienta pura prin sistem de injectie fiind destinata colectarii selective a deseurilor.  Rezista la radiatii ultraviolete si la temperaturi extreme (foarte scazute sau foarte ridicate -40 + 8..
268,00 lei
Brand: AQA Choice Model: SANCP384
Cosuri gunoi reciclare selectiva 25 L Cosurile de gunoi pentru colectare selectiva sunt confectionate din materiale dure si rezistente, din polipropilena densa si au culori diferite, astfel incat reciclarea sa se poata realiza cu usurinta. Acestea sunt perfecte pentru utilizarea in cladiri de bir..
318,50 lei
Brand: AQA Choice Model: SANPT166
Cosuri colectare selectiva  4 x 20 L Cosurile modulare pentru colectare selectiva se potrivesc perfect in spatii precum cladiri de birouri, centre comerciale si industriale, spitale si clinici medicale, baruri si restaurante, scoli si alte unitati de invatamant. Cosurile au capac batant, de ..
347,40 lei
Brand: AQA Choice Model: 0013-4S
Container colectare selectiva pentru deseuri din plastic extrem de rezistent, dotat cu un capac plat din acelasi material. Transportarea sa usoara si calitatea materialului HDPE rezistent la intemperii si raze UV il fac ideal pentru o categorie mare de spatii publice sau private. Caracteristici t..
950,90 lei
Capac negru/albastru pentru hartie pentru cosul Geo Capac negru/albastru pentru hartie pentru cosul Geo
7 - 10 zile
Brand: Vileda Model: VIL-137663
Capac negru/albastru pentru hartie pentru cosul Geo Vileda Professional este lider de piață în dezvoltarea și fabricarea sistemului de curățare rentabil.   Gama inovatoare și durabilă de cosuri metalice GEO este centrul sistemului de separare a deșeurilor și a reciclării și este c..
147,51 lei
Capac negru/galben pentru doze pentru cosul Geo Capac negru/galben pentru doze pentru cosul Geo
7 - 10 zile
Brand: Vileda Model: VIL-137665
Capac negru/galben pentru doze pentru cosul Geo Vileda Professional este lider de piață în dezvoltarea și fabricarea sistemului de curățare rentabil.   Gama inovatoare și durabilă de cosuri metalice GEO este centrul sistemului de separare a deșeurilor și a reciclării și este câști..
147,51 lei
Afişare 1 - 48 din 51 (2 pagini)

Preturi avantajoase la orice pubela, cos, container sau tomberon pentru colectarea selectiva a deseurilor

La Sanito gasesti preturi avantajoase la orice pubela, cos, container sau tomberon pentru colectarea selectiva a deseurilor. Ideale pentru utilizarea in centre comerciale si institutii publice, cosurile pentru colectare selectiva sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate. Iti punem la dispozitie: cosuri, tomberoane si pubele, dar si capace pentru acestea, daca se doreste inlocuirea lor. Ai nevoie de cosuri pentru colectare selectiva atunci cand serviciile tale necesita astfel de containere in perimetrul de activitate. Alege cosurile de colectare selectiva de la Sanito!