Meniu
Cosul meu

Klintensiv

Brand: Klintensiv Model: KLI90
GLUTANOL™ RTU – Dezinfectant pentru suprafete si instrumentar, 1 litruGLUTANOL RTU este o solutie hidroalcoolica de glutaraldehida, cu activator, gata de utilizare pentru dezinfectare de nivel inalt si sterilizare chimica. Adaosul de alcool imbunatateste activitatea micobactericida a glutaralde..
28,96 lei
+ TVA
34,46 lei TVA inclus
STERISOL™ – Dezinfectant pentru suprafete si instrumentar, 5 litri - Avizat MS STERISOL™ – Dezinfectant pentru suprafete si instrumentar, 5 litri - Avizat MS
-8 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI63
STERISOL™ – Dezinfectant pentru suprafete si instrumentar, 5 litri - Avizat MSIgienizarea suprafetelor de lucru poate fi o provocare cateodata. Un dezinfectant eficient este o solutie potrivita pentru diverse suprafete. Sterisol™ este un produs de inalta calitate, destinat intrebuintarii d..
PRP 109,60 lei
100,60 lei
+ TVA
119,71 lei TVA inclus
Alchosept 5 L Dezinfectant de maini si tegumente pe baza de alcool 85% Alchosept 5 L Dezinfectant de maini si tegumente pe baza de alcool 85%
-32 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI32
Alchosept 5 L Dezinfectant de maini si tegumente pe baza de alcool 85%Igienizarea mainilor este esentiala in prevenirea si reducerea riscului de infectare cu virusuri si bacterii. Zilnic veniti in contact cu suprafete frecvent atinse si de alte persoane, iar atunci cand situatia nu permite spal..
PRP 229,85 lei
155,65 lei
+ TVA
185,22 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI35
Igienizarea mainilor este esentiala in prevenirea si reducerea riscului de infectare cu virusuri si bacterii. Zilnic veniti in contact cu suprafete frecvent atinse si de alte persoane, iar atunci cand situatia nu permite spalarea imediata a mainilor, folosirea unui produs dezinfectant ..
7,05 lei
+ TVA
8,39 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI34
Igienizarea mainilor este esentiala in prevenirea si reducerea riscului de infectare cu virusuri si bacterii. Zilnic veniti in contact cu suprafete frecvent atinse si de alte persoane, iar atunci cand situatia nu permite spalarea imediata a mainilor, folosirea unui produs dezinfectant ..
15,94 lei
+ TVA
18,97 lei TVA inclus
ALCHOSEPT™ – Dezinfectant pentru maini si tegumente, 500 ml ALCHOSEPT™ – Dezinfectant pentru maini si tegumente, 500 ml
-17 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI30
Igienizarea mainilor este esentiala in prevenirea si reducerea riscului de infectare cu virusuri si bacterii. Zilnic veniti in contact cu suprafete frecvent atinse si de alte persoane, iar atunci cand situatia nu permite spalarea imediata a mainilor, folosirea unui produs dezinfectant pentru maini e..
PRP 22,18 lei
18,50 lei
+ TVA
22,02 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI2121
Alcool sanitar KLINTENSIV®, 500 mlEste un dezinfectant de uz extern cu actiune bactericida si levuricida destinat utilizarii in unitatile sanitare.Substanta activa: ethanol (alcool etilic).Este un lichid gata de utilizare, limpede, avand o culoare usor albastra, fara sediment sau impuritati in ..
8,47 lei
+ TVA
10,08 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI401
AMBIOCIDE® – Dezinfectant microaeroflora RTU, 5 litriMicroorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe, iar folosirea unor dezinfectanti conceputi pentru microaeroflora ig..
119,32 lei
+ TVA
141,99 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB110
AMBIOCIDE™ P&P – Dezinfectant microaeroflora RTU, 1 litruAMBIOCIDE™ este un dezinfectant profesional utilizat pentru a igieniza aeromicroflora. Pentru o dezinfectare adecvata, se introduce in nebulizator o cantitate de produs calculata in functie de volumul incaperii. Un nebulizator igienizeaza ..
25,29 lei
+ TVA
30,10 lei TVA inclus
DAVERA SOAP® – Sapun lichid antimicrobian, 500 ml
-31 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI41
DAVERA SOAP® – Sapun lichid antimicrobian, 500 mlMediile profesionale (medical, alimentar, beauty) in care igiena frecventa a mainilor este esentiala, necesita solutii eficiente de curatare. De exemplu, in cabinetele medicale, atat pacientii, cat si medicii se protejeaza spaland des mainile cu apa s..
PRP 24,72 lei
17,10 lei
+ TVA
20,35 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB63
DAVERA® SCHOOL – Dezinfectant de nivel inalt gata de utilizare, 5 litriDAVERA® SCHOOL – solutie gata de utilizare este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafete, de nivel inalt, cu performante fungicide, bactericide sporicide si virucide dovedite.Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 2266BIO/02/..
107,88 lei
+ TVA
128,38 lei TVA inclus
DAVERA® SOAP – Sapun lichid antimicrobian, 1 litru
-21 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI42
DAVERA® SOAP – Sapun lichid antimicrobian, 1 litruMediile profesionale (medical, alimentar, beauty) in care igiena frecventa a mainilor este esentiala, necesita solutii eficiente de curatare. De exemplu, in cabinetele medicale, atat pacientii, cat si medicii se protejeaza spaland des mainile cu apa ..
PRP 43,66 lei
34,60 lei
+ TVA
41,17 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLIPCR30
Degresant bucatarie Klintensiv, 500 mlDEGRESANT BUCĂTĂRIE –  Soluție gata de lucru cu efect puternic de curățare a depunerilor de murdărie, resturi de alimente precum grasimi, proteine, amidon depuse pe suprafețe.Curața depunerile de murdărieConferă prospețimeUșor de folositIndicații de utiliza..
8,62 lei
+ TVA
10,26 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLIPCR301
Degresant bucatarie, 5 litriIndicații de utilizare: Degresant bucatarie, conceput special pentru a reda luciul electrocasnicelor din bucătărie (cuptor cu microunde, cuptoare, frigidere, friteuze și hote), dar și pentru îndepărtarea petelor și curățarea în profunzime fără a lăsa urme pe suprafețele d..
51,72 lei
+ TVA
61,55 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI500
DESOGEN® AERO – Dezinfectant microaeroflora, 1 litruDESOGEN® AERO este un dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen. Prezintă proprietăți dezinfectante cu spectru larg de acțiune biocidă. Fără aldehide, fenoli, alcooli sau clor.Domeniu de utilizare: Dezinfectante și algide care nu sunt d..
58,80 lei
+ TVA
69,97 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI501
Aerul din incaperile utilizate frecvent la locul de munca poate fi purtator de agenti patogeni, in special in cabinetele si saloanele din domeniul medical. DESOGEN® Aero – Dezinfectant MICROAEROFLORA este potrivit pentru o sterilizare eficienta in diverse medii profesionale, fiind uti..
299,87 lei
+ TVA
356,85 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLIPCR341
Detartrant WC gel, 5 litriIndicații de utilizare: curățarea manuală a suprafețelor dure din baie (gresie, faianță, ceramică, elemente cromate, elemente din plastic și sticlă).Mod de utilizare: Produsul se utilizează ca atare sau diluat 1/3 – 1/4 cu apă. Se aplică local, direct pe suprafață, apoi cu ..
55,53 lei
+ TVA
66,08 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLIPCR321
Detergent universal parchet, 5 litriMentinerea unui parchet impecabil, fara urme si praf poate fi o provocare. Detergentul universal de parchet este o solutie speciala pentru curatarea eficienta, sigura si usoara a parchetului si a suprafetelor din lemn.Produsul curata cu usurinta murdaria..
48,65 lei
+ TVA
57,89 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLIPCR371
Detergent vase, 5 litriIndicații de utilizare: detergent concentrat potrivit pentru spălarea și igienizarea veselei de bucătărie, dar și pentru suprafețele din bucătărie care intră în contact cu alimentele: blat, tocător, masa sau scaunul copilului.Mod de utilizare: Produsul se utilizează ca atare s..
43,50 lei
+ TVA
51,77 lei TVA inclus
Dezinfectant spray Virucid pentru maini si tegumente 40 ml Alchosept Dezinfectant spray Virucid pentru maini si tegumente 40 ml Alchosept
-61 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI36
Igienizarea mainilor este esentiala in prevenirea si reducerea riscului de infectare cu virusuri si bacterii. Zilnic veniti in contact cu suprafete frecvent atinse si de alte persoane, iar atunci cand situatia nu permite spalarea imediata a mainilor, folosirea unui produs dezinfectant ..
PRP 10,05 lei
3,90 lei
+ TVA
4,64 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI31
Dezinfectant spray pentru maini si tegumente 1000 ml AlchoseptKLINTENSIV ALCHOSEPT™ este un produs de dezinfectare cu actiune rapida, fiind ideal pentru utilizari frecvente in cabinetele medicale, pentru curatarea mainilor inainte si dupa fiecare contact cu pacientul. Produsul contine substante..
32,65 lei
+ TVA
38,85 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI801
Fizzy, 75 tablete cloraminaFizzy Tablet este un dezinfectant solid sub formă de tablete efervescente. Este destinat dezinfectării suprafețelor solide /pavimentelor, instrumentarului / dispozitivelor medicale (olițe, ploști urinare, tăvițe renale, ș.a.) și materialelor textile din domeniul medical..
17,33 lei
+ TVA
20,62 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI273
Gel dezinfectant pentru maini Klintensiv, 5 LUna din prioritatile personalului medical  este aceea de a asigura o igiena corespunzatoare, astfel incat sa se previna aparitia infectiilor nosocomiale. Si, pentru ca nu este de ajuns sa scapi de germenii din mediul inconjurator, cea mai frecventa c..
169,14 lei
+ TVA
201,28 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI810
GLUTACIDE™ – Dezinfectant concentrat, 1 litruGLUTACIDE™- Dezinfectant concentrat ciclic, de nivel inalt, poate fi utilizat cu succes in diverse medii profesionale pentru curatarea  suprafetelor de lucru, echipamentelor, a suprafetelor din industria agro-alimentara, a suprafetelor afer..
56,41 lei
+ TVA
67,13 lei TVA inclus
GLUTACIDE™ – Dezinfectant concentrat, 5 litri
-23 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI811
GLUTACIDE™ – Dezinfectant concentrat, 5 litriGLUTACIDE™- Dezinfectant concentrat ciclic, poate fi utilizat cu succes in diverse medii profesionale pentru igienizarea si curatarea  suprafetelor de lucru, echipamentelor ,a suprafetelor din industria agro-alimentara, a suprafetelor afere..
PRP 287,79 lei
220,37 lei
+ TVA
262,24 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-ALL502
KlinAll® RTU Dezinfectant pentru microaerofloră, 5 lKlinAll® RTU dezinfectant pentru microaerofloră se folosește exclusiv cu un aparat special conceput numit nebulizator în care se introduce cantitatea necesară de produs, calculată în funcție de volumul camerei. Înainte..
79,50 lei
+ TVA
94,61 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-ALL61
KlinAll® produs gata de utilizare este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafețe cu performanțe fungicide, bactericide și virucide dovedite. Este un amestec de săruri cuaternare de amoniu, pentru tratarea la suprafață și în profunzime a suprafețelor contaminate cu fungi, bacterii, drojd..
19,18 lei
+ TVA
22,82 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-ALL60
KlinAll® produs gata de utilizare este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafețe cu performanțe fungicide, bactericide și virucide dovedite. Este un amestec de săruri cuaternare de amoniu, pentru tratarea la suprafață și în profunzime a suprafețelor contaminate cu fungi, bacterii, drojd..
12,24 lei
+ TVA
14,57 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-ALL401
KlinAll® – Dezinfectant pentru WC, 5 lKlinAll® produs gata de utilizare este un dezinfectant dezodorizant pentru vasul de toaletă cu performanțe fungicide, bactericide și virucide dovedite. Dezinfectantul se folosește pentru vasul de toaletă de acasă prin ștergere sau pulverizare. Produsul elim..
75,73 lei
+ TVA
90,12 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-ALL26
KlinAll® – Gel dezinfectant maini, 1 lKlinAll® este un gel dezinfectant pentru mâini testat conform normelor UE în vigoare, care înlătură germenii în doar 30 secunde. Se poate utiliza  în orice moment al zilei, ori de câte ori este nevoie, atunci când apa și săpunul nu sunt la îndemână, în..
35,92 lei
+ TVA
42,74 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-ALL43
KlinAll® – Sapun antimicrobian, 5 lKlinAll® este un săpun lichid antimicrobian care curăță eficient mâinile, fiind un produs care reduce riscul de contaminare, infecții sau îmbolnăviri. Este recomandat pentru utilizări frecvente, produsul eliminând germenii eficient în doar 60 secunde. Săpunul ..
163,73 lei
+ TVA
194,84 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB311
KLINOSEPT™ P&P – Dezinfectant rapid pentru suprafete, 1 litruKLINOSEPT™ dezinfectant rapid pentru suprafete este recomandat pentru dezinfectare si curatare rapida. Solutia este gata de utilizare pentru dezinfectarea si curatarea eficienta a tuturor tipurilor de suprafete. Produsul se utiliz..
32,65 lei
+ TVA
38,85 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB310
KLINOSEPT™ P&P – Dezinfectant rapid pentru suprafete, 500 mlKLINOSEPT™ dezinfectant rapid pentru suprafete este recomandat pentru dezinfectare si curatare rapida. Solutia este gata de utilizare pentru dezinfectarea si curatarea eficienta a tuturor tipurilor de suprafete. Produsul se utilize..
22,18 lei
+ TVA
26,39 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI311
Curatarea si dezinfectarea suprafetelor si instrumentelor utilizate in diverse medii de lucru devin esentiale in prevenirea contaminarii cu diversi agenti patogeni. KLINOSEPT™- dezinfectant rapid pentru suprafete RTU este un produs gata preparat, cu alcool, conceput pentru d..
35,92 lei
+ TVA
42,74 lei TVA inclus
KLINOSEPT™ – Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU – pe baza de alcool, 5 litri KLINOSEPT™ – Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU – pe baza de alcool, 5 litri
-14 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI312
Curatarea si dezinfectarea suprafetelor si instrumentelor utilizate in diverse medii de lucru devin esentiale in prevenirea contaminarii cu diversi agenti patogeni. KLINOSEPT™- dezinfectant rapid pentru suprafete RTU este un produs gata preparat, cu alcool, conceput pentru d..
PRP 163,43 lei
140,00 lei
+ TVA
166,60 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI310
Curatarea si dezinfectarea suprafetelor si instrumentelor utilizate in diverse medii de lucru devin esentiale in prevenirea contaminarii cu diversi agenti patogeni. KLINOSEPT™- dezinfectant rapid pentru suprafete RTU este un produs gata preparat, cu alcool, conceput pentru dezinfectar..
22,18 lei
+ TVA
26,39 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB72
KLINOWIPES™ – Servetele dezinfectante pentru maini, 70 buc.KLINOWIPES™ – servetele dezinfectante pentru maini actioneaza eficient si imediat impotriva multor microorganisme comune, distrugand peste 99% dintre bacterii, dar avand si efect virucid. Se pot utiliza in orice moment al zilei, avand propri..
10,78 lei
+ TVA
12,83 lei TVA inclus
KLINTENSIV 5 l Dezinfectant bactericid si virucid pentru suprafete gata de utilizare
-13 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI23
KLINTENSIV 5 l Dezinfectant bactericid si virucid pentru suprafete gata de utilizareIti doresti un cabinet sigur, fara microbi? Iti oferim acum dezinfectantul pentru suprafete gata de utilizare. Cu acest nou dezinfectant, puteti igieniza scaunele de tratament,  suprafetele uniturilor dentare, p..
PRP 106,24 lei
92,20 lei
+ TVA
109,72 lei TVA inclus
KLINTENSIV® - Detergent dezinfectant concentrat 5000 ml
-13 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI81
KLINTENSIV® - Detergent dezinfectant concentrat 5000 mlMod de utilizare: Se dilueaza la 2%, adica 20 ml produs, peste care se adauga apa pana la 1 litru pentru a se obtine solutia de lucru.Suprafete: Pentru igienizarea suprafetelor stergeti suprafata cu o laveta inmuiata insolutie sau pulverizati so..
PRP 310,00 lei
270,00 lei
+ TVA
321,30 lei TVA inclus
KLINTENSIV® - Dezinfectant suprafete gata de lucru 1000 ml
-5 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI22
KLINTENSIV® - Dezinfectant suprafete gata de lucru 1000 ml Iti doresti un cabinet sigur, fara microbi? Iti oferim acum dezinfectantul pentru suprafete gata de utilizare. Cu acest nou dezinfectant, puteti igieniza scaunele de tratament,  suprafetele uniturilor dentare, piesele de mana (turb..
PRP 20,74 lei
19,73 lei
+ TVA
23,48 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB76
KLINTENSIV® Servetel dezinfectant maini, 100 bucatiKLINTENSIV® Servetel dezinfectant maini este imbibat cu solutie de etanol cu concentratie de 85% cu actiune virucida, bactericida si fungicida. Produs biocid avizat de Ministerul Sanatatii.Mod de utilizare: Se scoate servetelul din am..
63,00 lei
+ TVA
74,97 lei TVA inclus
KLINTENSIV® – Detergent dezinfectant concentrat, 1 litru
-8 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI80
KLINTENSIV® – Detergent dezinfectant concentrat, 1 litruKLINTENSIV® – detergent dezinfectant concentrat, este solutia potrivita pentru curatarea, igienizarea suprafetelor medii profesionale (saloane cosmetice, zone industriale, spatii destinate alimentelor s.a.).Avantajele produsului:detergent ..
PRP 74,34 lei
68,50 lei
+ TVA
81,52 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI20
KLINTENSIV® – Dezinfectant suprafete gata de utilizare, 500 mlCuratarea si dezinfectarea regulata mentin un mediu de lucru sanatos si sigur. Este esential sa folositi dezinfectanti pentru suprafete, incepand cu o curatare profunda care sa indeparteze murdaria si alergenii, si finalizand cu o dezinfe..
12,94 lei
+ TVA
15,40 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI274
KLINTENSIV® – Gel dezinfectant maini, 500 mlProtejarea sanatatii este o prioritate, indiferent de situatia sau locul in care va aflati, iar masurile ce trebuie luate in acest sens sunt necesare mai mult ca oricand, mai ales in situatia unei pandemii. Pentru igienizarea in orice moment a mainilor uti..
23,33 lei
+ TVA
27,76 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: kli702
KLINTENSIV® – Servetele umede dezinfectante pentru maini, 15 bucDaca sunteti intr-o situatie in care nu aveti la indemana apa si sapun, utilizati servetele dezinfectante pentru maini, pentru a asigura o igienizare rapida.Servetelele umede dezinfectante pentru maini Klintensiv® se pot utili..
3,11 lei
+ TVA
3,70 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI701
KLINTENSIV® – Servetele umede dezinfectante pentru maini, 15 buc.Daca sunteti intr-o situatie in care nu aveti la indemana apa si sapun, folositi servetele dezinfectante pentru maini pentru a obtine o igienizare rapida.Servetelele umede dezinfectante pentru maini Klintensiv® se pot utiliza..
3,58 lei
+ TVA
4,26 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI703
KLINTENSIV® – Servetele umede dezinfectante pentru maini, 70 bucDaca sunteti intr-o situatie in care nu aveti la indemana apa si sapun, pentru o igienizare rapida folositi servetele dezinfectante pentru maini!Servetelele umede dezinfectante pentru maini Klintensiv® se pot utiliza cu succes..
13,90 lei
+ TVA
16,54 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI70
KLINTENSIV® – Servetele umede dezinfectante pentru suprafete, 80 bucServetelele umede din gama Klintensiv® pentru suprafete nu contin alcool si sunt gata de utilizat, fiind special create pentru spatii delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica.Mediu..
13,00 lei
+ TVA
15,47 lei TVA inclus
Afişare 1 - 48 din 64 (2 pagini)