Meniu
Cosul meu

Klintensiv

Brand: Klintensiv Model: KLI-ALL276
KlinAll® – Gel dezinfectant maini, 200 mlKlinAll® este un gel dezinfectant pentru mâini testat conform normelor UE în vigoare, care înlătură germenii în doar 30 secunde. Se poate utiliza  în orice moment al zilei, ori de câte ori este nevoie, atunci când apa și săpunul nu sunt la îndemână,..
9,77 lei
+ TVA
11,63 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI63
STERISOL™ – Dezinfectant pentru suprafete si instrumentar, 5 litri - Avizat MSIgienizarea suprafetelor de lucru poate fi o provocare cateodata. Un dezinfectant eficient este o solutie potrivita pentru diverse suprafete. Sterisol™ este un produs de inalta calitate, destinat intrebuintarii d..
109,60 lei
+ TVA
130,42 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI61
STERISOL™ – Dezinfectant pentru suprafete si instrumentar, 500 ml - Avizat MSIgienizarea suprafetelor de lucru poate fi o provocare cateodata. Un dezinfectant eficient este o solutie potrivita pentru diverse suprafete. Sterisol™ este un produs de inalta calitate, destinat intrebu..
13,51 lei
+ TVA
16,08 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB107
AEROKLIN™ C – Dezinfectant concentrat microaeroflora, 1 litruAEROKLIN™ C– dezinfectant concentrat microaeroflora este special conceput pentru igienizarea aerului din incaperi, in medii diverse: cabinete medicale, scoli, gradinite, universitati, incaperi urbane / rurale aglomerate (gari, ae..
59,48 lei
+ TVA
70,78 lei TVA inclus
AEROKLIN™ C – Dezinfectant concentrat microaeroflora, 5 litri
-26 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB108
AEROKLIN™ C – Dezinfectant concentrat microaeroflora, 5 litriAEROKLIN™ C– dezinfectant concentrat microaeroflora este special conceput pentru igienizarea aerului din incaperi, in medii diverse: cabinete medicale, scoli, gradinite, universitati, incaperi urbane / rurale aglomerate (gari, ae..
PRP 227,45 lei
168,48 lei
+ TVA
200,49 lei TVA inclus
Alchosept 5 L Dezinfectant de maini si tegumente pe baza de alcool 85% Alchosept 5 L Dezinfectant de maini si tegumente pe baza de alcool 85%
-26 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI32
Alchosept 5 L Dezinfectant de maini si tegumente pe baza de alcool 85%Igienizarea mainilor este esentiala in prevenirea si reducerea riscului de infectare cu virusuri si bacterii. Zilnic veniti in contact cu suprafete frecvent atinse si de alte persoane, iar atunci cand situatia nu permite spal..
PRP 210,13 lei
155,65 lei
+ TVA
185,22 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI35
Igienizarea mainilor este esentiala in prevenirea si reducerea riscului de infectare cu virusuri si bacterii. Zilnic veniti in contact cu suprafete frecvent atinse si de alte persoane, iar atunci cand situatia nu permite spalarea imediata a mainilor, folosirea unui produs dezinfectant ..
7,05 lei
+ TVA
8,39 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI34
Igienizarea mainilor este esentiala in prevenirea si reducerea riscului de infectare cu virusuri si bacterii. Zilnic veniti in contact cu suprafete frecvent atinse si de alte persoane, iar atunci cand situatia nu permite spalarea imediata a mainilor, folosirea unui produs dezinfectant ..
15,94 lei
+ TVA
18,97 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI30
Igienizarea mainilor este esentiala in prevenirea si reducerea riscului de infectare cu virusuri si bacterii. Zilnic veniti in contact cu suprafete frecvent atinse si de alte persoane, iar atunci cand situatia nu permite spalarea imediata a mainilor, folosirea unui produs dezinfectant pentru maini e..
22,18 lei
+ TVA
26,39 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI2121
Alcool sanitar KLINTENSIV®, 500 mlEste un dezinfectant de uz extern cu actiune bactericida si levuricida destinat utilizarii in unitatile sanitare.Substanta activa: ethanol (alcool etilic).Este un lichid gata de utilizare, limpede, avand o culoare usor albastra, fara sediment sau impuritati in ..
8,47 lei
+ TVA
10,08 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI400
AMBIOCIDE® – Dezinfectant microaeroflora RTU, 1 litruMicroorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe, iar folosirea unor dezinfectanti conceputi pentru microaeroflora ig..
28,07 lei
+ TVA
33,40 lei TVA inclus
AMBIOCIDE® – Dezinfectant microaeroflora RTU, 10 litri
La Comanda
Brand: Klintensiv Model: KLI402
AMBIOCIDE® – Dezinfectant microaeroflora RTU, 10 litriMicroorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe, iar folosirea unor dezinfectanti conceputi pentru microaeroflora i..
238,61 lei
+ TVA
283,95 lei TVA inclus
AMBIOCIDE® – Dezinfectant microaeroflora RTU, 20 litri
La Comanda
Brand: Klintensiv Model: KLI403
AMBIOCIDE® – Dezinfectant microaeroflora RTU, 20 litriMicroorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe, iar folosirea unor dezinfectanti conceputi pentru microaeroflora i..
477,25 lei
+ TVA
567,93 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI401
AMBIOCIDE® – Dezinfectant microaeroflora RTU, 5 litriMicroorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe, iar folosirea unor dezinfectanti conceputi pentru microaeroflora ig..
119,32 lei
+ TVA
141,99 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB110
AMBIOCIDE™ P&P – Dezinfectant microaeroflora RTU, 1 litruAMBIOCIDE™ este un dezinfectant profesional utilizat pentru a igieniza aeromicroflora. Pentru o dezinfectare adecvata, se introduce in nebulizator o cantitate de produs calculata in functie de volumul incaperii. Un nebulizator igienizeaza ..
25,29 lei
+ TVA
30,10 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB109
AMBIOCIDE™ P&P – Dezinfectant microaeroflora RTU, 500 mlAMBIOCIDE™ este un dezinfectant profesional utilizat pentru a igieniza aeromicroflora. Pentru o dezinfectare adecvata, se introduce in nebulizator o cantitate de produs calculata in functie de volumul incaperii. Un nebulizator igienizeaza s..
15,48 lei
+ TVA
18,42 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB31
BACTERIOSEPT™ – Antiseptic hidroalcoolic pentru maini, 1 litruCea mai frecventa cale de transmitere a microorganismelor sunt mainile, de aceea asigurarea unei igiene corespunzatoare previne contaminarea, motiv pentru care un dezinfectant spray este cea mai buna alegere.BACTERIOSEPT™ este un ant..
35,92 lei
+ TVA
42,74 lei TVA inclus
BACTERIOSEPT™ – Antiseptic hidroalcoolic pentru maini, 250 ml
-26 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB29
BACTERIOSEPT™ – Antiseptic hidroalcoolic pentru maini, 250 mlCea mai frecventa cale de transmitere a microorganismelor sunt mainile, de aceea asigurarea unei igiene corespunzatoare previne contaminarea, motiv pentru care un dezinfectant spray este cea mai buna alegere.BACTERIOSEPT™ este un anti..
PRP 14,35 lei
10,63 lei
+ TVA
12,65 lei TVA inclus
BACTERIOSEPT™ – Antiseptic hidroalcoolic pentru maini, 5 litri
-26 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB32
BACTERIOSEPT™ – Antiseptic hidroalcoolic pentru maini, 5 litriCea mai frecventa cale de transmitere a microorganismelor sunt mainile, de aceea asigurarea unei igiene corespunzatoare previne contaminarea, motiv pentru care un dezinfectant spray este cea mai buna alegere.BACTERIOSEPT™ este un ant..
PRP 147,10 lei
108,96 lei
+ TVA
129,66 lei TVA inclus
BACTERIOSEPT™ – Antiseptic hidroalcoolic pentru maini, 500 ml
-26 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB30
BACTERIOSEPT™ – Antiseptic hidroalcoolic pentru maini, 500 mlCea mai frecventa cale de transmitere a microorganismelor sunt mainile, de aceea asigurarea unei igiene corespunzatoare previne contaminarea, motiv pentru care un dezinfectant spray este cea mai buna alegere.BACTERIOSEPT™ este un anti..
PRP 19,95 lei
14,78 lei
+ TVA
17,59 lei TVA inclus
CLOR2KLIN® – Dezinfectant pe baza de clor, tablete efervescente, 150 tablete
Nou 7 - 10 zile
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB120
CLOR2KLIN™ – Dezinfectant clorigen (pe baza de clor) sub forma de tablete efervescente, 150 tableteCLOR2KLIN® este un dezinfectantă solid pe bază de clor activ. Produsul se utilizează pentru dezinfectarea suprafețelor solide. Prezintă acțiune rapidă. Dozaj ușor sub formă de tabletă. Fără a..
31,35 lei
+ TVA
37,31 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB115
CLOR2KLIN™ – Dezinfectant clorigen (pe baza de clor) sub forma de tablete efervescente, 1 kgApa dezinfectata corepsunzator inlatura germenii si confera  mai multa protectie impotriva contaminarii. Descopera CLOR2KLIN™- dezinfectant sub forma de tablete efervescente, care elibereaza cl..
58,91 lei
+ TVA
70,10 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI41
DAVERA SOAP® – Sapun lichid antimicrobian, 500 mlMediile profesionale (medical, alimentar, beauty) in care igiena frecventa a mainilor este esentiala, necesita solutii eficiente de curatare. De exemplu, in cabinetele medicale, atat pacientii, cat si medicii se protejeaza spaland des mainile cu apa s..
24,72 lei
+ TVA
29,42 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB83
DAVERA® HOTELS PREMIUM – Detergent dezinfectant concentrat, 1 litruDAVERA®HOTELS PREMIUM, detergent dezinfectant concentrat, curata si igienizeaza eficient suprafetele din zone cu aflux mare de persoane (HoReCa si institutii publice), ajutand profesionistii din domeniu sa respecte cu succes normele ..
59,45 lei
+ TVA
70,75 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB84
DAVERA® HOTELS PREMIUM – Detergent dezinfectant concentrat, 5 litriDAVERA®HOTELS PREMIUM, detergent dezinfectant concentrat, curata si igienizeaza eficient suprafetele din zone cu aflux mare de persoane (HoReCa si institutii publice), ajutand profesionistii din domeniu sa respecte cu succes normele ..
252,74 lei
+ TVA
300,76 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB81
DAVERA® HOTELS – Dezinfectant RTU, 1 litruDAVERA® HOTELS – solutie gata de utilizare – este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafete, de nivel inalt, cu performante fungicide, bactericide si virucide dovedite.Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 2267BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul San..
25,29 lei
+ TVA
30,10 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB82
DAVERA® HOTELS – Dezinfectant RTU, 5 litriDAVERA® HOTELS – solutie gata de utilizare – este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafete, de nivel inalt, cu performante fungicide, bactericide si virucide dovedite.Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 2267BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul San..
107,88 lei
+ TVA
128,38 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB80
DAVERA® HOTELS – Dezinfectant RTU, 500 mlDAVERA® HOTELS – solutie gata de utilizare – este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafete, de nivel inalt, cu performante fungicide, bactericide si virucide dovedite.Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 2267BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sana..
15,48 lei
+ TVA
18,42 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB91
DAVERA® INSTITUTIONAL CONCENTRAT – Dezinfectant suprafete mari, 1 litruDAVERA® INSTITUTIONAL CONCENTRAT este un dezinfectant de nivel inalt, conceput pentru igienizarea suprafetelor mari, caracteristice companiilor sau institutiilor publice, care administreaza spatii extinse. Se utilizeaza in z..
65,87 lei
+ TVA
78,39 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB92
DAVERA® INSTITUTIONAL CONCENTRAT – Dezinfectant suprafete mari, 5 litriDAVERA® INSTITUTIONAL CONCENTRAT este un dezinfectant de nivel inalt, conceput pentru igienizarea suprafetelor mari, caracteristice companiilor sau institutiilor publice, care administreaza spatii extinse. Se utilizeaza in z..
296,37 lei
+ TVA
352,68 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB85
DAVERA® INSTITUTIONAL RTU – Dezinfectant suprafete mari, 1 litruSalile de asteptare (si nu numai) pot fi mai sigure pentru toti cei care calatoresc sau lucreaza in mediul respectiv. DAVERA® INSTITUTIONAL – dezinfectant de nivel inalt conceput pentru igienizarea suprafetelor mari se ut..
25,29 lei
+ TVA
30,10 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB86
DAVERA® INSTITUTIONAL RTU – Dezinfectant suprafete mari, 5 litriSalile de asteptare (si nu numai) pot fi mai sigure pentru toti cei care calatoresc sau lucreaza in mediul respectiv. DAVERA® INSTITUTIONAL – dezinfectant de nivel inalt conceput pentru igienizarea suprafetelor mari se ut..
89,90 lei
+ TVA
106,98 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB90
DAVERA® INSTITUTIONAL RTU – Dezinfectant suprafete mari, 500 mlSalile de asteptare (si nu numai) pot fi mai sigure pentru toti cei care calatoresc sau lucreaza in mediul respectiv. DAVERA® INSTITUTIONAL – dezinfectant de nivel inalt conceput pentru igienizarea suprafetelor mari se uti..
15,48 lei
+ TVA
18,42 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB63
DAVERA® SCHOOL – Dezinfectant de nivel inalt gata de utilizare, 5 litriDAVERA® SCHOOL – solutie gata de utilizare este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafete, de nivel inalt, cu performante fungicide, bactericide sporicide si virucide dovedite.Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 2266BIO/02/..
107,88 lei
+ TVA
128,38 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI42
DAVERA® SOAP – Sapun lichid antimicrobian, 1 litruMediile profesionale (medical, alimentar, beauty) in care igiena frecventa a mainilor este esentiala, necesita solutii eficiente de curatare. De exemplu, in cabinetele medicale, atat pacientii, cat si medicii se protejeaza spaland des mainile cu apa ..
43,66 lei
+ TVA
51,96 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI43
DAVERA® SOAP – Sapun lichid antimicrobian, 5 litriMediile profesionale (medical, alimentar, beauty) in care igiena frecventa a mainilor este esentiala, necesita solutii eficiente de curatare. De exemplu, in cabinetele medicale, atat pacientii, cat si medicii se protejeaza spaland des mainile cu apa ..
196,47 lei
+ TVA
233,80 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PCR30
Degresant Bucatarie Davera 500 mlLuati-va adio de la grasimile inestetice care se depun peste tot in bucatarie! Va oferim acum, nu o solutie magica, ci Davera, care este un produs cu putere sporita in indepartarea grasimilor de pe diferite suprafete precum: aragazuri, cuptoare, plite, gratare, rotis..
8,43 lei
+ TVA
10,03 lei TVA inclus
Degresant bucatarie, 5 litri
5 - 7 zile
Brand: Klintensiv Model: KLIPCR301
Degresant bucatarie, 5 litriIndicații de utilizare: Degresant bucatarie, conceput special pentru a reda luciul electrocasnicelor din bucătărie (cuptor cu microunde, cuptoare, frigidere, friteuze și hote), dar și pentru îndepărtarea petelor și curățarea în profunzime fără a lăsa urme pe suprafețele d..
51,72 lei
+ TVA
61,55 lei TVA inclus
DESOGEN® AERO – Dezinfectant microaeroflora, 1 litru
-26 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI500
DESOGEN® AERO – Dezinfectant microaeroflora, 1 litruDESOGEN® AERO este un dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen. Prezintă proprietăți dezinfectante cu spectru larg de acțiune biocidă. Fără aldehide, fenoli, alcooli sau clor.Domeniu de utilizare: Dezinfectante și algide care nu sunt d..
PRP 63,50 lei
47,04 lei
+ TVA
55,98 lei TVA inclus
DESOGEN® AERO – Dezinfectant microaeroflora, 10 litri
La Comanda
Brand: Klintensiv Model: KLI502
DESOGEN® AERO – Dezinfectant microaeroflora, 10 litriAerul din incaperile utilizate frecvent la locul de munca poate fi purtator de agenti patogeni, in special in cabinetele si saloanele din domeniul medical. DESOGEN® Aero – Dezinfectant MICROAEROFLORA este potrivit pentru o steriliza..
585,91 lei
+ TVA
697,23 lei TVA inclus
DESOGEN® AERO – Dezinfectant microaeroflora, 20 litri
La Comanda
Brand: Klintensiv Model: KLI503
DESOGEN® AERO – Dezinfectant microaeroflora, 20 litriAerul din incaperile utilizate frecvent la locul de munca poate fi purtator de agenti patogeni, in special in cabinetele si saloanele din domeniul medical. DESOGEN® Aero – Dezinfectant MICROAEROFLORA este potrivit pentru o steriliza..
1.142,83 lei
+ TVA
1.359,97 lei TVA inclus
DESOGEN® – Dezinfectant concentrat de nivel inalt, 1 litru, TP3
-26 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI16
DESOGEN® – Dezinfectant concentrat de nivel inalt, 1 litruDESOGEN este un dezinfectant lichid concentrat de nivel înalt, cu capacitate bună de curățare și spumare redusă. Prezintă proprietăți dezinfectante cu spectru larg de acțiune biocidă. Fără fenoli, clor, peroxizi. Formulă eficientă pentru..
PRP 60,93 lei
45,13 lei
+ TVA
53,70 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI17
DESOGEN® – Dezinfectant concentrat de nivel inalt, 5 litriDESOGEN este un dezinfectant lichid concentrat de nivel înalt, cu capacitate bună de curățare și spumare redusă. Prezintă proprietăți dezinfectante cu spectru larg de acțiune biocidă. Fără fenoli, clor, peroxizi. Formulă eficientă pentru..
287,79 lei
+ TVA
342,47 lei TVA inclus
Detartrant WC gel DAVERA®, 5 litri
-5 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI-PCR341
Detartrant WC gel DAVERA®, 5 litriPetele inestetice depuse pe obiectele ceramice se indeparteaza mai greu. Insa cu detartrantul WC Gel Davera®, solutie special conceputa pentru indepartarea eficienta a urmelor de murdarie, petelor si depunerilor de calcar de pe obiectele din ceramica, vase de t..
PRP 46,55 lei
44,22 lei
+ TVA
52,62 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLIPCR341
Detartrant WC gel, 5 litriIndicații de utilizare: curățarea manuală a suprafețelor dure din baie (gresie, faianță, ceramică, elemente cromate, elemente din plastic și sticlă).Mod de utilizare: Produsul se utilizează ca atare sau diluat 1/3 – 1/4 cu apă. Se aplică local, direct pe suprafață, apoi cu ..
55,53 lei
+ TVA
66,08 lei TVA inclus
Detergent universal parchet, 5 litri
2 - 3 Zile
Brand: Klintensiv Model: KLIPCR321
Detergent universal parchet, 5 litriMentinerea unui parchet impecabil, fara urme si praf poate fi o provocare. Detergentul universal de parchet este o solutie speciala pentru curatarea eficienta, sigura si usoara a parchetului si a suprafetelor din lemn.Produsul curata cu usurinta murdaria..
48,65 lei
+ TVA
57,89 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLIPCR371
Detergent vase, 5 litriIndicații de utilizare: detergent concentrat potrivit pentru spălarea și igienizarea veselei de bucătărie, dar și pentru suprafețele din bucătărie care intră în contact cu alimentele: blat, tocător, masa sau scaunul copilului.Mod de utilizare: Produsul se utilizează ca atare s..
43,50 lei
+ TVA
51,77 lei TVA inclus
Dezinfectant spray Virucid pentru maini si tegumente 40 ml Alchosept Dezinfectant spray Virucid pentru maini si tegumente 40 ml Alchosept
-26 %  
Brand: Klintensiv Model: KLI36
Igienizarea mainilor este esentiala in prevenirea si reducerea riscului de infectare cu virusuri si bacterii. Zilnic veniti in contact cu suprafete frecvent atinse si de alte persoane, iar atunci cand situatia nu permite spalarea imediata a mainilor, folosirea unui produs dezinfectant ..
PRP 5,27 lei
3,90 lei
+ TVA
4,64 lei TVA inclus
Afişare 1 - 48 din 121 (3 pagini)