Meniu
Cosul meu

Penare

Brand: Ancor Model: APTSKE053
Penar Tempo cu un singur compartiment. Este realizat 100% din material impermeabil. Se închide cu un fermoar solid, cu terminație decorativă.100% impermeabil Un singur compartiment Fermoar decorat Unitate de vanzare: Buc..
26,71 lei
+ TVA
31,78 lei TVA inclus
Brand: Ancor Model: APTSKE049
Penar multicolor Ancor cu un compartiment. Este realizat 100% din material impermeabil. Se închide cu un fermoar solid, cu terminație decorativă.100% impermeabil Un singur compartiment Fermoar decorat Unitate de vanzare: Buc..
30,35 lei
+ TVA
36,12 lei TVA inclus
Brand: Clairefontaine Model: APTSKE056
Penar tip plic, plat, realizat din material plastic translucid și iridiscent.Efectul vizual este uimitor și garantează o impresie memorabilă, indiferent unde este utilizat.Fermoarul și corpul sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate Clairefontaine.Dimensiuni: 22 x 14 cm U..
33,55 lei
+ TVA
39,92 lei TVA inclus
Brand: Carioca Model: APTSKR161
Penar cu un singur fermoar, dotat cu un compartiment de dimensiuni mari și un buzunar interior secundar. Odată deschis, poate fi utilizat ca suport pentru creioane, mulțumită magnetului integrat în material.Dimensiuni: 44x19x28 cm Unitate de vanzare: Buc..
33,56 lei
+ TVA
39,94 lei TVA inclus
Brand: Carioca Model: APTSKE030
Penar cu un compartiment, realizat din material textil, cu fermoare metalice și cusături solide. Modelul plin de culoare și energie inspirat din benzile desenate îl scoate în evidență, iar compartimentarea inteligentă face orice zi de școală să pară mai productivă, ușoară și frumoasă. Este echipat c..
34,83 lei
+ TVA
41,44 lei TVA inclus
Brand: Carioca Model: APTSKR162
Penarul CARIOCA Kimono este realizat din materiale de calitate și are un design inedit: odată deschis, poate fi utilizat vertical, ca o trusă de instrumente școlare.Fermoar rezistent și materiale de înaltă calitate Design inteligent, cu diferite combinații de culori Încăpător și perfect pentru..
35,18 lei
+ TVA
41,86 lei TVA inclus
Brand: Carioca Model: APTSKR163
Penarul CARIOCA Kimono este realizat din materiale de calitate și are un design inedit: odată deschis, poate fi utilizat vertical, ca o trusă de instrumente școlare.Fermoar rezistent și materiale de înaltă calitate Design inteligent, cu diferite combinații de culori pastel Încăpător și perfect..
36,19 lei
+ TVA
43,07 lei TVA inclus
Brand: Carioca Model: APTSKE032
Penar cu un compartiment, realizat din material textil, cu fermoare metalice și cusături solide. Animăluțele sălbatice pregătite de joacă îți stau alături, iar compartimentarea inteligentă face orice zi de școală să pară mai productivă, ușoară și frumoasă. Este echipat cu instrumente Carioca potrivi..
37,15 lei
+ TVA
44,20 lei TVA inclus
Brand: Clairefontaine Model: APTSKE041
Fantaisie este un penar tip plic, decorat cu paiete strălucitoare. Acestea răspund la fiecare atingere și pot fi întoarse individual pe cealaltă față, pentru a crea orice model decorativ pe trusă. Extravagant și realizat la cele mai înalte standarde calitative, Fantaisie se va face întotdeauna remar..
39,05 lei
+ TVA
46,47 lei TVA inclus
Brand: Clairefontaine Model: APTSKE055
Penar cilindric realizat din material plastic translucid și iridiscent.Efectul vizual este uimitor și garantează o impresie memorabilă, indiferent unde este utilizat.Fermoarul și corpul sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate Clairefontaine.Dimensiuni: 7 x 22 cm Un singu..
40,04 lei
+ TVA
47,65 lei TVA inclus
Brand: Clairefontaine Model: APTSKE042
Fantaisie este un penar tip trusă, decorat cu paiete strălucitoare. Acestea răspund la fiecare atingere și pot fi întoarse individual pe cealaltă față, pentru a crea orice model decorativ pe trusă. Extravagant și realizat la cele mai înalte standarde calitative, Fantaisie se va face întotdeauna rema..
44,76 lei
+ TVA
53,26 lei TVA inclus
Brand: Clairefontaine Model: APTSKE039
Penar cilindric, realizat din piele naturală de calitate superioară, tăbăcită cu extracte vegetale de mimosa și quebracho.Catifelat și plăcut la atingere, penarul Cuirise este un accesoriu elegant și util, în culori speciale, cu adevărat unice.Dimensiuni: 5.5 x 22 cm Material: piele veritab..
56,32 lei
+ TVA
67,02 lei TVA inclus
Brand: Clairefontaine Model: APTSKE040
Penar tip plic, realizat din piele naturală de calitate superioară, tăbăcită cu extracte vegetale de mimosa și quebracho.Catifelat și plăcut la atingere, penarul Cosmicuir este un accesoriu elegant și util, în culori speciale, decorat cu un model inspirat din tendințele curente.Dimensiuni: 1..
56,65 lei
+ TVA
67,41 lei TVA inclus
Brand: Carioca Model: APTSKE033
Penar cu două compartimente, realizat din material textil, cu fermoare metalice și cusături solide. Animăluțele sălbatice pregătite de joacă îți stau alături, iar compartimentarea inteligentă face orice zi de școală să pară mai productivă, ușoară și frumoasă. Este echipat cu instrumente Carioca potr..
71,13 lei
+ TVA
84,64 lei TVA inclus
Brand: Carioca Model: APTSKE034
Penar cu trei compartimente, realizat din material textil, cu fermoare metalice și cusături solide. Animăluțele sălbatice pregătite de joacă îți stau alături, iar compartimentarea inteligentă face orice zi de școală să pară mai productivă, ușoară și frumoasă. Este echipat cu instrumente Carioca potr..
83,56 lei
+ TVA
99,43 lei TVA inclus
Penar Ancor Evan Cosmos, neechipat
Stoc Epuizat
Brand: Ancor Model: APTSKE051
Penar Evan Cosmos cu un singur compartiment. Este realizat 100% din material impermeabil. Se închide cu un fermoar solid, cu terminație decorativă și dispune de mâner lateral.100% impermeabil Un singur compartiment Fermoar decorat Mâner lateral Unitate de vanzare: Buc..
26,71 lei
+ TVA
31,78 lei TVA inclus
Penar Carioca Color Fabric Penar Carioca Color Fabric
Stoc Epuizat
Brand: Carioca Model: APTSKE035
Penar cu un singur compartiment, realizat din material textil, cu fermoare metalice și cusături solide. Mulțumită markerului textil inclus, poți colora modelul haios de pe penar, iar compartimentarea inteligentă face orice zi de școală să pară mai productivă, ușoară și frumoasă. Este echipat cu inst..
36,48 lei
+ TVA
43,41 lei TVA inclus
Penar Carioca Comics cu două compartimente Penar Carioca Comics cu două compartimente
Stoc Epuizat
Brand: Carioca Model: APTSKE031
Penar cu două compartimente, realizat din material textil, cu fermoare metalice și cusături solide. Modelul plin de culoare și energie inspirat din benzile desenate îl scoate în evidență, iar compartimentarea inteligentă face orice zi de școală să pară mai productivă, ușoară și frumoasă. Este echipa..
61,57 lei
+ TVA
73,26 lei TVA inclus
Penar Carioca Color Fabric cu două compartimente Penar Carioca Color Fabric cu două compartimente
Stoc Epuizat
Brand: Carioca Model: APTSKE036
Penar cu două compartimente, realizat din material textil, cu fermoare metalice și cusături solide. Mulțumită markerelor textile inclus, poți colora modelul haios de pe penar, iar compartimentarea inteligentă face orice zi de școală să pară mai productivă, ușoară și frumoasă. Este echipat cu instrum..
63,36 lei
+ TVA
75,40 lei TVA inclus
Penar Carioca Color Fabric cu trei compartimente Penar Carioca Color Fabric cu trei compartimente
Stoc Epuizat
Brand: Carioca Model: APTSKE037
Penar cu trei compartimente, realizat din material textil, cu fermoare metalice și cusături solide. Mulțumită markerelor textile inclus, poți colora modelul haios de pe penar, iar compartimentarea inteligentă face orice zi de școală să pară mai productivă, ușoară și frumoasă. Este echipat cu instrum..
83,08 lei
+ TVA
98,87 lei TVA inclus
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)