Meniu
Cosul meu

TASKI procarpet 30 EURO

Procarpet 30, cu un front de lucru de 38cm, oferă un sistem de curățare a mochetelor, de înaltă performanță, cu rezultate excelente.
Echipamentul poate fi setat pentru tehnica de curățare profundă prin extracție pentru murdăria persistentă sau tehnica de curățare regeneratoare.
De asemenea pentru tehnica de curățare de întreținere, utilizând produsele noastre chimice cu formulă specifică pentru încapsulare.
 
Accesorii:
Accesorii Componente Pret unitar RON fara TVA
7522313
TASKI procarpet 30 Extraction Brush
1 258
7522973
TASKI procarpet 30 Encapsulation Brush
1 258

NOTA: Pretul initial al produsului este fara accesorii. La acest pret se vor adauga dupa caz accesoriile. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 2-3 zile lucratoare de la lansarea comenzii. Datorita acestei perioade de criza, pot aparea mici intarzieri la livrarea comenzilor, peste termenul anterior mentionat.


Transportul este gratuit pentru toate comenzile mai mari de 175 RON fara TVA.


* Transportul este gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov, indiferent de greutatea comenzii.

** Pentru comenzile din afara Bucurestiului si Judetului Ilfov, livrarea este gratuita pentru toate comenzile care au o greutate mai mica de 50 kg.

*** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 de kg, livrarea este gratuita pentru primele 50 kg, iar peste 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fara TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comanda.

Nume: Mărime: Data adăugării:
Taski procarpet 30 630.67KB 10.12.2018