Meniu
Cosul meu

Clor Parfumat 5L

Clor Parfumat 5L


Clorul parfumat SOLE inalbeste, curata, igienizeaza haine si suprafete rezistente la apa, cum ar fi pardoseli, obiecte sanitare. Ideal pentru utilizarea in baruri, restaurante, hoteluri, institutii publice, locuinte si industrie in general.

 

Dozaj spalare automata: se utilizeaza 100 ml de clor parfumat in compartimentul de prespalare la programul cel mai scurt. Nu amestecati cu detergent ! Nu este recomandat pt lana, matase, piele, rufe colorate.

Dozaj spalare manuala: se inmoaie rufele 10-15 min in solutie preparata din 100 ml clor parfumat cu 5 l apa . Pentru pete gablene si persistente se inmoaie rufele in solutie de 100 ml clor parfumat si 10 l apa la 70-900C timp de 10-20 min dupa care se clatesc foarte bine. Curatarea suprafetelor: pentru suprafete rezistente la apa se utilizeaza solutie din 200 ml clor parfumat in 5 l de apa. Se utilizeaza nediluat pentru wc- uril sau scurgeri.

Igienizare obiecte sanitare: se foloseste solutie 1/5 (1 parte clor + 4 parti apa). Solutia se aplica prin stergere sau spalare in bazinul sau scaunul de toaleta. Pentru eficienta marita dupa aplicare solutia se lasa sa actioneze 5 min dupa care se spala cu apa abundent.

 

Date tehnice:

  • Aspect: lichid limpede, omogen
  • Culoare: slab galbui
  • Miros: plăcut parfumat
  • pH: 12.00 – 14.00
  • Densitate relativă: 1,0900 ± 0,02

Clor Parfumat 5L

Specificatii
Cantitate5 l
FormaLichid
TipAlimentar
Utilizat impotrivaBacterii, Virusuri

Clor Parfumat 5L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

Clor Parfumat 5L

Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 1-3 zile lucratoare de la lansarea comenzii. 


Transportul este gratuit pentru comenzile peste 175 RON fara TVA.

Comanda minima este de 175 RON fara TVA.


* Transportul este gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov, indiferent de greutatea comenzii.

** Pentru comenzile din afara Bucurestiului si Judetului Ilfov, livrarea este gratuita pentru toate comenzile care au o greutate mai mica de 50 kg.

*** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 de kg, livrarea este gratuita pentru primele 50 kg, iar peste 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fara TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comanda.

Clor Parfumat 5L

Nume:Mărime:Data adăugării:
MSDS CLOR PARFUMAT160.63KB25.03.2020