Meniu
Cosul meu

Decapant intensiv si detergent pt piscine, SANTEX PLUS-Kiehl, 10L

Decapant intensiv si detergent pt piscine, SANTEX PLUS-Kiehl, 10L

Decapantul intensiv, SANTEX PLUS, pe baza de acizi, are un parfum placut, el este recomandat pentru inlaturarea depunerilor excesive de calcar, sapunuri calcaroase, depuneri de urina, urme de piatra si rugina, de pe toate suprafetele rezistente la acizi. Dupa aplicare, clati bine suprafetele tratate. Aplicat pe suprafete sensibile la acizi, produce pagube ireparabile.

Domeniul de intrebuintare

 • Detergentul profesional, SANTEX PLUS, este recomandat pentru toate suprafetele  si obiectele rezistente la apa si acizi, cum ar fi: in piscine, toalete, pavimente sau pereti din placi ceramice si vase WC. La fel este indicat si pentru neutralizarea pavimentelor din gr/esie, teracota, granit si cuartit.
 • Protejati toate suprafetele sensibile la acizi din imprejurime.
 • Nu este indicat pentru alama cromata si necromata, emailuri, obiecte din mase plastice sensibile la acizi, eloxal si pe suprafetele din piatra naturala si artificiala.

Intrebuintare

 • Inainte de intrebuintare, testati materialele intr-un un loc ascuns.
  Evitati uscarea solutiei de intrebuintare.
 • Decapare/neutralizare:
  In functie de gradul murdariilor 2-4 litri la 8 litri apa rece.
  Inainte de aplicare umeziti bine cu apa suprafetele de curatat. Imprastiati solutia pe paviment, frecati cu monodisc, lasati sa actioneze pentru scurt timp, dupa care aspirati solutia reziduala si clatiti cu apa curata.
 • Curatenia prin spumare:
  Introduceti produsul concentrat in pompa. In functie de gradul murdariei, reglati diuza de dozare la o valoare de 1:4 sau 1:10. Spumati sprafetele de curatat. Lasati sa actioneze cca. 10 minute, dupa care clatiti bine cu apa curata.

Fabrica Johanes KIEHL funcționează de peste 111 ani și este liderul incontestabil printre producătorii de produse profesionale de curățare și îngrijire. Produsele KIEHL sunt fabricate în unitati de producție moderne, complet automatizate, unde se acordă o atenție deosebită managementului durabil și protecției mediului.  Întreaga etapă de producție este supusă unor controale stricte de calitate care garantează cea mai bună calitate fiecărui produs. KIEHL oferă produse etichetate cu Ecolabel European și Scandinavian Nordic Swan Label care certifică faptul că întregul ciclu de viață al produselor are un impact minim asupra mediului. Fabrica KIEHL are multe alte certificari, precum DIN EN ISO 9001, 50001, OHSAS 18001.

Decapant intensiv si detergent pt piscine, SANTEX PLUS-Kiehl, 10L

Specificatii
Cantitate10 l
Forma/TexturaLichid
PentruUniversal

Decapant intensiv si detergent pt piscine, SANTEX PLUS-Kiehl, 10L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

Decapant intensiv si detergent pt piscine, SANTEX PLUS-Kiehl, 10L

Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 1-3 zile lucratoare de la lansarea comenzii. 


Transportul este gratuit pentru comenzile peste 175 RON fara TVA.

Comanda minima este de 175 RON fara TVA.


* Transportul este gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov, indiferent de greutatea comenzii.

** Pentru comenzile din afara Bucurestiului si Judetului Ilfov, livrarea este gratuita pentru toate comenzile care au o greutate mai mica de 50 kg.

*** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 de kg, livrarea este gratuita pentru primele 50 kg, iar peste 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fara TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comanda.

Decapant intensiv si detergent pt piscine, SANTEX PLUS-Kiehl, 10L

Nume:Mărime:Data adăugării:
Fisa tehnica SANTEX PLUS 10L214.7KB08.02.2022
Date siguranta santex plus kiehl721.07KB08.02.2022