Meniu
Cosul meu

Produse protectie antibacteriene si antivirale

Produse protectie impotriva bacteriilor si a virusurilor

Create pentru a asigura protectie si siguranta in lupta impotriva bacteriilor si a virusurilor, produsele de protectie sunt echipamente performante, igienice si de dezinfectare.

Produsele de protectie impotriva bacteriilor si a virusurilor sunt ideale pentru utilizarea in spatii extrem de variate: spitale, scoli, aeroporturi, insitutii de stat, mall-uri si centre comerciale, cladiri de birouri, hypermarket-uri, sali de asteptare, saloane de infrumusetare, fabrici si multe alte tipuri de spatii.

Disponibile intr-o gama variata, poti alege produsele potrivite: bancute pentru distantare sociala, nebulizatoare pentru dezinfectie in spatii diverse, sisteme ultrasonice pentru dezinfectia cosurilor de cumparaturi, sisteme ultrasonice pentru dezinfectia bagajelor si cosuri de gunoi pentru colectarea deseurilor, manusilor si mastilor.

Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB112
ENVIROKLIN™ – Dezinfectant aer conditionat, 500 mlENVIROKLIN™ dezinfectant de aer conditionat permite curatarea unitatilor interioare ale aparatelor de aer conditionat, acestea functionand la capacitate maxima doar atunci cand au si filtrul curatat. Curatand filtrul in mod regulat, se poate preveni ..
19,50 lei
+ TVA
23,21 lei TVA inclus
Nebulizator ROX-Mini pentru dezinfectie mic, 1.75L Nebulizator ROX-Mini pentru dezinfectie mic, 1.75L
La Comanda
Model: SANTR_ROXFOG
Nebulizator ROX-Mini pentru dezinfectie mic, 1.75LAparatul nebulizator este o mașină de pulverizare portabilă de mici dimensiuni, care vă permite să igienizați complet o cameră sau un spațiu deschis într-un mod sigur, rapid și eficient din punct de vedere al costurilor.Un dispozitiv portabil, de mic..
1.968,75 lei
+ TVA
2.342,81 lei TVA inclus
Nebulizator ULV50 pentru dezinfectie, 5L Nebulizator ULV50 pentru dezinfectie, 5L
La Comanda
Model: SANTR_ULV50
Nebulizator ULV50 pentru dezinfectie, 5LAparatul nebulizator ULV50 este o unitate certificată CE de înaltă calitate, care vă permite să igienizați complet o cameră sau un spațiu deschis într-un mod sigur, rapid și eficient din punct de vedere al costurilor.O unitate robustă și puternică, ULV50 este ..
2.625,00 lei
+ TVA
3.123,75 lei TVA inclus
Banca distantare sociala din otel inoxidabil si lemn de pin, 200 cm
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpb-108
Banca distantare sociala din otel inoxidabil si lemn de pin, 200 cmPentru a adapta regula distanțării sociale care a fost prioritizată datorită pandemiei, am adaugat in portofoliul nostru bănci pe care pot fi așezate mai multe persoane. Partea din mijloc a fost lăsată goală sau a fost separată cu o ..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Banca pentru distantare sociala cu plexiglass, 155 cm
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpb-107
Banca pentru distantare sociala cu plexiglass, 155 cmPentru a adapta regula distanțării sociale care a fost prioritizată datorită pandemiei, am adaugat in portofoliul nostru bănci pe care pot fi așezate mai multe persoane. Partea din mijloc a fost lăsată goală sau a fost separată cu o barieră transp..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Banca pentru distantare sociala, otel inoxidabil si lemn de pin, 200 cm
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpb-104a
Banca pentru distantare sociala, otel inoxidabil si lemn de pin, 200 cmPentru a adapta regula distanțării sociale care a fost prioritizată datorită pandemiei, am adaugat in portofoliul nostru bănci pe care pot fi așezate mai multe persoane. Partea din mijloc a fost lăsată goală sau a fost separată c..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Banca pentru distantare sociala, otel inoxidabil si pin, 200 cm
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpb-103a
Banca pentru distantare sociala, otel inoxidabil si pin, 200 cmPentru a adapta regula distanțării sociale in caz de viroze, am adaugat in portofoliul nostru bănci pe care pot fi așezate mai multe persoane. Partea din mijloc a fost lăsată goală sau a fost separată cu o barieră transparentă. Datorită ..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Banca pentru distantare sociala, otel inoxidabil si plexiglass, 142 cm
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpb-101a
Banca pentru distantare sociala, otel inoxidabil si plexiglass, 142 cmPentru a adapta regula distanțării sociale in caz de viroza, am adaugat in portofoliul nostru bănci pe care pot fi așezate mai multe persoane. Partea din mijloc a fost lăsată goală sau a fost separată cu o barieră transparentă. Da..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Banca single pentru distantare sociala, lemn de pin, 55 cm
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpb-110
Banca single pentru distantare sociala, lemn de pin, 55 cmPentru a adapta regula distanțării sociale in caz de pandemie, am adaugat in portofoliul nostru bănci pe care pot fi așezate mai multe persoane. Partea din mijloc a fost lăsată goală sau a fost separată cu o barieră transparentă. Datorită ace..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Sistem ultrasonic de dezinfectare a bagajelor fara ventilator
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mrt-Dzn-03
Sistem de dezinfectare a bagajelor fara ventilatorDezinfectarea este procesul prin care un obiect sau mediu a fost curățat de microorganisme care pot duce la infecții. Dezinfectarea poate fi aplicată pe suprafețe și obiecte fără viață. Pentru o mai buna igiena, va propunem diverse sisteme de dezinfe..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Sistem ultrasonic de dezinfectie a caruciorului de cumparaturi
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mrt-Dzn-01
Sistem ultrasonic de dezinfectie a caruciorului de cumparaturiDezinfectarea este procesul prin care un obiect sau mediu a fost curățat de microorganisme care pot duce la infecții. Dezinfectarea poate fi aplicată pe suprafețe și obiecte fără viață. Pentru o mai buna igiena, va propunem diverse sistem..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Sistem ultrasonic de dezinfectie pentru interior
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mrt-Dzn-07
Sistem ultrasonic de dezinfectie pentru interiorDezinfectarea este procesul prin care un obiect sau mediu a fost curățat de microorganisme care pot duce la infecții. Dezinfectarea poate fi aplicată pe suprafețe și obiecte fără viață. Pentru o mai buna igiena, va propunem diverse sisteme de dezinfecț..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB109
AMBIOCIDE™ P&P – Dezinfectant microaeroflora RTU, 500 mlAMBIOCIDE™ este un dezinfectant profesional utilizat pentru a igieniza aeromicroflora. Pentru o dezinfectare adecvata, se introduce in nebulizator o cantitate de produs calculata in functie de volumul incaperii. Un nebulizator igienizeaza s..
15,48 lei
+ TVA
18,42 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB110
AMBIOCIDE™ P&P – Dezinfectant microaeroflora RTU, 1 litruAMBIOCIDE™ este un dezinfectant profesional utilizat pentru a igieniza aeromicroflora. Pentru o dezinfectare adecvata, se introduce in nebulizator o cantitate de produs calculata in functie de volumul incaperii. Un nebulizator igienizeaza ..
25,29 lei
+ TVA
30,10 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB113
ENVIROKLIN™ – Dezinfectant aer conditionat, 1 litruENVIROKLIN™ dezinfectant de aer conditionat permite curatarea unitatilor interioare ale aparatelor de aer conditionat, acestea functionand la capacitate maxima doar atunci cand au si filtrul curatat. Curatand filtrul in mod regulat, se poate preveni..
25,29 lei
+ TVA
30,10 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI400
AMBIOCIDE® – Dezinfectant microaeroflora RTU, 1 litruMicroorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe, iar folosirea unor dezinfectanti conceputi pentru microaeroflora ig..
28,07 lei
+ TVA
33,40 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB107
AEROKLIN™ C – Dezinfectant concentrat microaeroflora, 1 litruAEROKLIN™ C– dezinfectant concentrat microaeroflora este special conceput pentru igienizarea aerului din incaperi, in medii diverse: cabinete medicale, scoli, gradinite, universitati, incaperi urbane / rurale aglomerate (gari, ae..
59,48 lei
+ TVA
70,78 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI500
Aerul din incaperile utilizate frecvent la locul de munca poate fi purtator de agenti patogeni, in special in cabinetele si saloanele din domeniul medical. DESOGEN® Aero – Dezinfectant MICROAEROFLORA este potrivit pentru o sterilizare eficienta in diverse medii profesionale, fiind uti..
70,56 lei
+ TVA
83,97 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-ALL502
KlinAll® RTU Dezinfectant pentru microaerofloră, 5 lKlinAll® RTU dezinfectant pentru microaerofloră se folosește exclusiv cu un aparat special conceput numit nebulizator în care se introduce cantitatea necesară de produs, calculată în funcție de volumul camerei. Înainte..
95,40 lei
+ TVA
113,53 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB114
ENVIROKLIN™ – Dezinfectant aer conditionat, 5 litriENVIROKLIN™ dezinfectant de aer conditionat permite curatarea unitatilor interioare ale aparatelor de aer conditionat, acestea functionand la capacitate maxima doar atunci cand au si filtrul curatat. Curatand filtrul in mod regulat, se poate preveni..
107,88 lei
+ TVA
128,38 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI401
AMBIOCIDE® – Dezinfectant microaeroflora RTU, 5 litriMicroorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe, iar folosirea unor dezinfectanti conceputi pentru microaeroflora ig..
119,32 lei
+ TVA
141,99 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI402
AMBIOCIDE® – Dezinfectant microaeroflora RTU, 10 litriMicroorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe, iar folosirea unor dezinfectanti conceputi pentru microaeroflora i..
238,61 lei
+ TVA
283,95 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB108
AEROKLIN™ C – Dezinfectant concentrat microaeroflora, 5 litriAEROKLIN™ C– dezinfectant concentrat microaeroflora este special conceput pentru igienizarea aerului din incaperi, in medii diverse: cabinete medicale, scoli, gradinite, universitati, incaperi urbane / rurale aglomerate (gari, ae..
252,71 lei
+ TVA
300,72 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI51
SPORYCIDE™ – Dezinfectant concentrat de nivel inalt, 5 litriSuprafetele cu germeni pot predispune la imbolnaviri.Evitati situatiile de contaminare la cabinet sau la spital printr-o dezinfectare temeinica a instrumentarului utilizat. Aceste masuri sunt esentiale, mai ales in situatia unei pandemii.&n..
370,55 lei
+ TVA
440,95 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI403
AMBIOCIDE® – Dezinfectant microaeroflora RTU, 20 litriMicroorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe, iar folosirea unor dezinfectanti conceputi pentru microaeroflora i..
477,25 lei
+ TVA
567,93 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI502
Aerul din incaperile utilizate frecvent la locul de munca poate fi purtator de agenti patogeni, in special in cabinetele si saloanele din domeniul medical. DESOGEN® Aero – Dezinfectant MICROAEROFLORA este potrivit pentru o sterilizare eficienta in diverse medii profesionale, fiind uti..
585,91 lei
+ TVA
697,23 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI503
Aerul din incaperile utilizate frecvent la locul de munca poate fi purtator de agenti patogeni, in special in cabinetele si saloanele din domeniul medical. DESOGEN® Aero – Dezinfectant MICROAEROFLORA este potrivit pentru o sterilizare eficienta in diverse medii profesionale, fiind uti..
1.142,83 lei
+ TVA
1.359,97 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-CUB101
Nebulizator CUBE SNoul CUBE S este nebulizatorul de dezinfecție ideal, conceput pentru decontaminarea atât a locuințelor, precum și a spațiilor de lucru, cabinetelor medicale, camerelor de hotel, piețelor, magazinelor, autobuzelor, mașinilor sau oricărui alt spațiu de până la 300 de metri cubi, util..
16.200,00 lei
+ TVA
19.278,00 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-CUB102
Nebulizator CUBE MNebulizatorul CUBE M este conceput pentru a decontamina spații de până la 12.500 de metri cubi.Astfel, este soluția ideală de dezinfecție pentru spitale și cabinete medicale, școli, restaurante, fabrici și alte instituții.Seria M de nebulizatoare este disponibilă în trei versiuni, ..
30.765,00 lei
+ TVA
36.610,35 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-CUB103
Nebulizator CUBE M/T 12Nebulizatorul CUBE M este conceput pentru a decontamina spații de până la 12.500 de metri cubi. Astfel, este soluția ideală de dezinfecție pentru spitale și cabinete medicale, școli, restaurante, fabrici și alte instituții.Seria M de nebulizatoare este disponibilă în trei vers..
34.855,80 lei
+ TVA
41.478,40 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-CUB104
Nebulizator CUBE M/T 25Nebulizatorul CUBE M este conceput pentru a decontamina spații de până la 12.500 de metri cubi. Astfel, este soluția ideală de dezinfecție pentru spitale și cabinete medicale, școli, restaurante, fabrici și alte instituții.Seria M de nebulizatoare este disponibilă în trei vers..
36.949,50 lei
+ TVA
43.969,91 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-CUB105
Nebulizator CUBE LCUBE L este un nebulizator de dezinfecție de precizie clasa A, fiind eficient în spații de până la 30.000 de metri cubi.Recomandat pentru volume mai mari de 5.000 de metri cubi, acest nebulizator profesional de dezinfecție este cel mai potrivit pentru restaurante mari, spitale, săl..
57.403,50 lei
+ TVA
68.310,17 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-CUB106
Nebulizator CUBE XLEficiența are acum un nou nume: CUBE XL. Acest nebulizator revoluționar asigură decontaminarea ultrarapidă a spațiilor mari cu eficiență maximă.Potrivit pentru spații mari de până la 30.000 de metri cubi care necesită decontaminare continuă și rapidă a aerului și a suprafețelor.De..
75.936,00 lei
+ TVA
90.363,84 lei TVA inclus
Nebulizator/Atomizor OR-DP1 igienizare/dezinfectare spatii
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM120277
 Atomizor OR-DP1, 1 jet, 230 Vac 50 Hz, 1200 W, 300 ml/min - Este un instrument potrivit pentru o gama larga de aplicatii precum igienizarea, dezinfectarea, uciderea tantarilor si mutelor în spitale, restaurante, hoteluri si alte locuri publice. De asemenea, potrivit pentru prevenirea epidemiilo..
1.568,48 lei
+ TVA
1.866,49 lei TVA inclus
Nebulizator/Atomizor ceata rece OR-DP3 igienizare/dezinfectare spatii
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM120278
Atomizor model OR-DP3, 3 jeturi, 230 Vac 50 Hz, 1000 W, 500 ml/min - Este un instrument potrivit pentru o gama larga de aplicatii precum igienizarea, dezinfectarea, uciderea tantarilor si mustelor în spitale, restaurante, hoteluri si alte locuri publice. De asemenea, potrivit pentru preve..
2.425,50 lei
+ TVA
2.886,35 lei TVA inclus
Cos de gunoi pentru masti si manusi, metal, 70 L
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpk-002b
Cos de gunoi pentru masti si manusi, metal, 70 LÎn timp ce utilizarea măștilor și mănușilor a crescut din cauza pandemiei, o mulțime de măști și mănuși s-au încheiat pe străzi, printre spațiile de locuit ale oamenilor. Deoarece acest lucru duce la amenințări pentru sănătatea oamenilor, măștile și mă..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Cos de gunoi pentru masti si manusi, otel inoxidabil, 108 L
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpk-004a
Cos de gunoi pentru masti si manusi, otel inoxidabil, 108 LÎn timp ce utilizarea măștilor și mănușilor a crescut din cauza pandemiei, o mulțime de măști și mănuși s-au încheiat pe străzi, printre spațiile de locuit ale oamenilor. Deoarece acest lucru duce la amenințări pentru sănătatea oamenilor, mă..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Cos de gunoi pentru masti si manusi, otel inoxidabil, 54L
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpk-001a
Cos de gunoi pentru masti si manusi, otel inoxidabil, 54LÎn timp ce utilizarea măștilor și mănușilor a crescut din cauza pandemiei, o mulțime de măști și mănuși s-au încheiat pe străzi, printre spațiile de locuit ale oamenilor. Deoarece acest lucru duce la amenințări pentru sănătatea oamenilor, mășt..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Cos de gunoi pentru masti si manusi, otel inoxidabil, 80 L
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpk-005a
Cos de gunoi pentru masti si manusi, otel inoxidabil, 80 LÎn timp ce utilizarea măștilor și mănușilor a crescut din cauza pandemiei, o mulțime de măști și mănuși s-au încheiat pe străzi, printre spațiile de locuit ale oamenilor. Deoarece acest lucru duce la amenințări pentru sănătatea oamenilor, măș..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Afişare 1 - 39 din 39 (1 pagini)

Produse protectie impotriva bacteriilor si a virusurilor

Create pentru a asigura protectie si siguranta in lupta impotriva bacteriilor si a virusurilor, produsele de protectie sunt echipamente performante, igienice si de dezinfectare.

Produsele de protectie impotriva bacteriilor si a virusurilor sunt ideale pentru utilizarea in spatii extrem de variate: spitale, scoli, aeroporturi, insitutii de stat, mall-uri si centre comerciale, cladiri de birouri, hypermarket-uri, sali de asteptare, saloane de infrumusetare, fabrici si multe alte tipuri de spatii.

Disponibile intr-o gama variata, poti alege produsele potrivite: bancute pentru distantare sociala, nebulizatoare pentru dezinfectie in spatii diverse, sisteme ultrasonice pentru dezinfectia cosurilor de cumparaturi, sisteme ultrasonice pentru dezinfectia bagajelor si cosuri de gunoi pentru colectarea deseurilor, manusilor si mastilor.