Meniu
Cosul meu

Produse protectie antibacteriene si antivirale

Produse protectie impotriva bacteriilor si a virusurilor

Create pentru a asigura protectie si siguranta in lupta impotriva bacteriilor si a virusurilor, produsele de protectie sunt echipamente performante, igienice si de dezinfectare.

Produsele de protectie impotriva bacteriilor si a virusurilor sunt ideale pentru utilizarea in spatii extrem de variate: spitale, scoli, aeroporturi, insitutii de stat, mall-uri si centre comerciale, cladiri de birouri, hypermarket-uri, sali de asteptare, saloane de infrumusetare, fabrici si multe alte tipuri de spatii.

Disponibile intr-o gama variata, poti alege produsele potrivite: bancute pentru distantare sociala, nebulizatoare pentru dezinfectie in spatii diverse, sisteme ultrasonice pentru dezinfectia cosurilor de cumparaturi, sisteme ultrasonice pentru dezinfectia bagajelor si cosuri de gunoi pentru colectarea deseurilor, manusilor si mastilor.

Nebulizator ROX-Mini pentru Igienizare mic, 1.75L Nebulizator ROX-Mini pentru Igienizare mic, 1.75L
La Comanda
Model: SANTR_ROXFOG
Nebulizator ROX-Mini pentru Igienizare mic, 1.75LAparatul nebulizator este o mașină de pulverizare portabilă de mici dimensiuni, care vă permite să igienizați complet o cameră sau un spațiu deschis într-un mod sigur, rapid și eficient din punct de vedere al costurilor.Un dispozitiv portabil, de mici..
1.968,75 lei
+ TVA
2.342,81 lei TVA inclus
Nebulizator ULV50 pentru igienizare, 5L Nebulizator ULV50 pentru igienizare, 5L
La Comanda
Model: SANTR_ULV50
Nebulizator ULV50 pentru igienizare, 5LAparatul nebulizator ULV50 este o unitate certificată CE de înaltă calitate, care vă permite să igienizați complet o cameră sau un spațiu deschis într-un mod sigur, rapid și eficient din punct de vedere al costurilor.O unitate robustă și puternică, ULV50 este o..
2.625,00 lei
+ TVA
3.123,75 lei TVA inclus
Banca distantare sociala din otel inoxidabil si lemn de pin, 200 cm
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpb-108
Banca distantare sociala din otel inoxidabil si lemn de pin, 200 cmPentru a adapta regula distanțării sociale care a fost prioritizată datorită pandemiei, am adaugat in portofoliul nostru bănci pe care pot fi așezate mai multe persoane. Partea din mijloc a fost lăsată goală sau a fost separată cu o ..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Banca pentru distantare sociala cu plexiglass, 155 cm
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpb-107
Banca pentru distantare sociala cu plexiglass, 155 cmPentru a adapta regula distanțării sociale care a fost prioritizată datorită pandemiei, am adaugat in portofoliul nostru bănci pe care pot fi așezate mai multe persoane. Partea din mijloc a fost lăsată goală sau a fost separată cu o barieră transp..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Banca pentru distantare sociala, otel inoxidabil si lemn de pin, 200 cm
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpb-104a
Banca pentru distantare sociala, otel inoxidabil si lemn de pin, 200 cmPentru a adapta regula distanțării sociale care a fost prioritizată datorită pandemiei, am adaugat in portofoliul nostru bănci pe care pot fi așezate mai multe persoane. Partea din mijloc a fost lăsată goală sau a fost separată c..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Banca pentru distantare sociala, otel inoxidabil si pin, 200 cm
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpb-103a
Banca pentru distantare sociala, otel inoxidabil si pin, 200 cmPentru a adapta regula distanțării sociale in caz de viroze, am adaugat in portofoliul nostru bănci pe care pot fi așezate mai multe persoane. Partea din mijloc a fost lăsată goală sau a fost separată cu o barieră transparentă. Datorită ..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Banca pentru distantare sociala, otel inoxidabil si plexiglass, 142 cm
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpb-101a
Banca pentru distantare sociala, otel inoxidabil si plexiglass, 142 cmPentru a adapta regula distanțării sociale in caz de viroza, am adaugat in portofoliul nostru bănci pe care pot fi așezate mai multe persoane. Partea din mijloc a fost lăsată goală sau a fost separată cu o barieră transparentă. Da..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Banca single pentru distantare sociala, lemn de pin, 55 cm
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpb-110
Banca single pentru distantare sociala, lemn de pin, 55 cmPentru a adapta regula distanțării sociale in caz de pandemie, am adaugat in portofoliul nostru bănci pe care pot fi așezate mai multe persoane. Partea din mijloc a fost lăsată goală sau a fost separată cu o barieră transparentă. Datorită ace..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Sistem ultrasonic de igienizare a bagajelor fara ventilator
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mrt-Dzn-03
Sistem de igienizare a bagajelor fara ventilatorIgienizarea este procesul prin care un obiect sau mediu a fost curățat de microorganisme care pot duce la infecții. Igienizarea poate fi aplicată pe suprafețe și obiecte fără viață.Pentru o mai buna igiena, va propunem diverse sisteme de ..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Sistem ultrasonic de igienizare a caruciorului de cumparaturi
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mrt-Dzn-01
Sistem ultrasonic de igienizare a caruciorului de cumparaturiIgienizarea este procesul prin care un obiect sau mediu a fost curățat de microorganisme care pot duce la infecții. Igienizarea poate fi aplicată pe suprafețe și obiecte fără viață. Pentru o mai buna igiena, va propunem diverse sistem..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Sistem ultrasonic de igienizare pentru interior
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mrt-Dzn-07
Sistem ultrasonic de igienizare pentru interiorigienizarea este procesul prin care un obiect sau mediu a fost curățat de microorganisme care pot duce la infecții. igienizarea poate fi aplicată pe suprafețe și obiecte fără viață.Pentru o mai buna igiena, va propunem diverse sisteme de igienizare..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Model: GKL21
Cablu cu soclu E40 pentru BEC UV-C 60WCablu cu soclu special conceput pentru completarea pachetului optim atat pentru decontaminare/ dezinfectare a spatiilor dorite. Pentru a va bucura de o decontaminare in cele mai bune conditii, veti avea nevoie de urmatoarele elemente: Bec UV-C 60W (GKU10-60W-02)..
162,00 lei
+ TVA
192,78 lei TVA inclus
Model: GKL22-02
Trepied reglabil pentru Bec UV-C 60WTrepied reglabil, parte componenta a pachetului pentru decontaminare/ dezinfectare a diferitelor spatii. Produsul poate fi folosit pentru eliminarea virusilor, bacteriilor si ciupercilor de pe suprafete si medii. De asemenea, el trebuie folosit cu urmatoarele..
391,50 lei
+ TVA
465,89 lei TVA inclus
Model: GKU10-60W-02
Bec UV-C 60W, 3 + 1 senzori de miscare si telecomandaLumina (radiatia) ultravioleta de tip C (UVC) este utilizata de multi ani in dezinfectia si sterilizarea aerului, apei si a suprafetelor, dovedindu-se o metoda foarte eficienta si sigura, ecologica si ieftina; nu sunt necesari dezinfectanti si ech..
1.552,50 lei
+ TVA
1.847,48 lei TVA inclus
Model: GKU10-60W-03
Dispozitiv complet cu Bec UV-C 60W - 3+1 senzori miscare, trepied, telecomanda, soclu si cabluLumina (radiatia) ultravioleta de tip C (UVC) este utilizata de multi ani in dezinfectia si sterilizarea aerului, apei si a suprafetelor, dovedindu-se o metoda foarte eficienta si sigura, ecologica si ..
1.971,00 lei
+ TVA
2.345,49 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-PUB110
AMBIOCIDE™ P&P – Dezinfectant microaeroflora RTU, 1 litruAMBIOCIDE™ este un dezinfectant profesional utilizat pentru a igieniza aeromicroflora. Pentru o dezinfectare adecvata, se introduce in nebulizator o cantitate de produs calculata in functie de volumul incaperii. Un nebulizator igienizeaza ..
25,29 lei
+ TVA
30,10 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI500
DESOGEN® AERO – Dezinfectant microaeroflora, 1 litruDESOGEN® AERO este un dezinfectant pe bază de peroxid de hidrogen. Prezintă proprietăți dezinfectante cu spectru larg de acțiune biocidă. Fără aldehide, fenoli, alcooli sau clor.Domeniu de utilizare: Dezinfectante și algide care nu sunt d..
58,80 lei
+ TVA
69,97 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-ALL502
KlinAll® RTU Dezinfectant pentru microaerofloră, 5 lKlinAll® RTU dezinfectant pentru microaerofloră se folosește exclusiv cu un aparat special conceput numit nebulizator în care se introduce cantitatea necesară de produs, calculată în funcție de volumul camerei. Înainte..
79,50 lei
+ TVA
94,61 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI401
AMBIOCIDE® – Dezinfectant microaeroflora RTU, 5 litriMicroorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe, iar folosirea unor dezinfectanti conceputi pentru microaeroflora ig..
119,32 lei
+ TVA
141,99 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI501
Aerul din incaperile utilizate frecvent la locul de munca poate fi purtator de agenti patogeni, in special in cabinetele si saloanele din domeniul medical. DESOGEN® Aero – Dezinfectant MICROAEROFLORA este potrivit pentru o sterilizare eficienta in diverse medii profesionale, fiind uti..
299,87 lei
+ TVA
356,85 lei TVA inclus
Brand: Horeca Model: HM120277
Nebulizator/Atomizor OR-DP1 igienizare spatiiCaracteristici:- Atomizor OR-DP1, 1 jet, 230 Vac 50 Hz, 1200 W, 300 ml/min - Este un instrument potrivit pentru o gama larga de aplicatii precum igienizarea, uciderea tantarilor si mutelor în spitale, restaurante, hoteluri si alte locuri publice. - D..
1.425,89 lei
+ TVA
1.696,81 lei TVA inclus
Nebulizator/Atomizor ceata rece OR-DP3 igienizare spatii
La Comanda
Brand: Horeca Model: HM120278
Nebulizator/Atomizor ceata rece OR-DP3 igienizare spatii Caracteristici:- Atomizor model OR-DP3, 3 jeturi, 230 Vac 50 Hz, 1000 W, 500 ml/min - Este un instrument potrivit pentru o gama larga de aplicatii precum igienizarea, uciderea tantarilor si mustelor în spitale, restaurante, hoteluri ..
2.205,00 lei
+ TVA
2.623,95 lei TVA inclus
Brand: Klintensiv Model: KLI-CUB101
Nebulizator CUBE SNoul CUBE S este nebulizatorul de dezinfecție ideal, conceput pentru decontaminarea atât a locuințelor, precum și a spațiilor de lucru, cabinetelor medicale, camerelor de hotel, piețelor, magazinelor, autobuzelor, mașinilor sau oricărui alt spațiu de până la 300 de metri cubi, util..
16.200,00 lei
+ TVA
19.278,00 lei TVA inclus
Cos de gunoi pentru masti si manusi, metal, 70 L
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpk-002b
Cos de gunoi pentru masti si manusi, metal, 70 LÎn timp ce utilizarea măștilor și mănușilor a crescut din cauza pandemiei, o mulțime de măști și mănuși s-au încheiat pe străzi, printre spațiile de locuit ale oamenilor. Deoarece acest lucru duce la amenințări pentru sănătatea oamenilor, măștile și mă..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Cos de gunoi pentru masti si manusi, otel inoxidabil, 108 L
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpk-004a
Cos de gunoi pentru masti si manusi, otel inoxidabil, 108 LÎn timp ce utilizarea măștilor și mănușilor a crescut din cauza pandemiei, o mulțime de măști și mănuși s-au încheiat pe străzi, printre spațiile de locuit ale oamenilor. Deoarece acest lucru duce la amenințări pentru sănătatea oamenilor, mă..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Cos de gunoi pentru masti si manusi, otel inoxidabil, 54L
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpk-001a
Cos de gunoi pentru masti si manusi, otel inoxidabil, 54LÎn timp ce utilizarea măștilor și mănușilor a crescut din cauza pandemiei, o mulțime de măști și mănuși s-au încheiat pe străzi, printre spațiile de locuit ale oamenilor. Deoarece acest lucru duce la amenințări pentru sănătatea oamenilor, mășt..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Cos de gunoi pentru masti si manusi, otel inoxidabil, 80 L
3 - 4 saptamani
Model: SANTR_Mpk-005a
Cos de gunoi pentru masti si manusi, otel inoxidabil, 80 LÎn timp ce utilizarea măștilor și mănușilor a crescut din cauza pandemiei, o mulțime de măști și mănuși s-au încheiat pe străzi, printre spațiile de locuit ale oamenilor. Deoarece acest lucru duce la amenințări pentru sănătatea oamenilor, măș..
0,00 lei
+ TVA
0,00 lei TVA inclus
Afişare 1 - 27 din 27 (1 pagini)

Produse protectie impotriva bacteriilor si a virusurilor

Create pentru a asigura protectie si siguranta in lupta impotriva bacteriilor si a virusurilor, produsele de protectie sunt echipamente performante, igienice si de dezinfectare.

Produsele de protectie impotriva bacteriilor si a virusurilor sunt ideale pentru utilizarea in spatii extrem de variate: spitale, scoli, aeroporturi, insitutii de stat, mall-uri si centre comerciale, cladiri de birouri, hypermarket-uri, sali de asteptare, saloane de infrumusetare, fabrici si multe alte tipuri de spatii.

Disponibile intr-o gama variata, poti alege produsele potrivite: bancute pentru distantare sociala, nebulizatoare pentru dezinfectie in spatii diverse, sisteme ultrasonice pentru dezinfectia cosurilor de cumparaturi, sisteme ultrasonice pentru dezinfectia bagajelor si cosuri de gunoi pentru colectarea deseurilor, manusilor si mastilor.