Meniu
Cosul meu

Clor inalbitor Hypo Thomas Maister, 5 l

Clor inalbitor Hypo Thomas Maister, 5 l


Clorul inalbitor Hypo Thomas Maister este un produs destinat inalbirii si igienizarii rufelor albe. Produsul poate fi folosit atat pentru spalarea manuala a rufelor, cat si cu masina de spalat automata, pentru curatarea suprafetelor din baie si bucatarie (faianta, cazi, chiuvete, email, etc).


PROPRIETATI

Lichid limpede, incolor/ slab galbui, cu un continut ridicat de clor activ si stabilitate buna, fara spumare. Adecvat pentru orice tip de aplicatii (manual si automat).


MOD DE UTILIZARE

In cazul spalarii manuale diluati 100 ml clor in 10 l apa si lasati rufele la albit aprox. 10 minute, dupa care clatiti. Pentru pete dificile sau tesaturi ingalbenite, diluati 60 ml clor in 1l apa si lasati rufele la albit timp de 30 minute, dupa care clatiti bine si spalati cu detergent. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este recomandata spalarea rufelor in prealabil cu detergent.

In cazul albirii cu masina de spalat, alegeti cel mai scurt program de spalare si introduceti 100 - 150 ml clor in compartimentul detergentului odata cu admisia de apa. Dupa terminarea programului de albire, rufele se spala cu detergent.

Pentru curatarea suprafetelor din plastic, ciment, mozaic, pereti sau podelelor din gresie, faianta se utilizeaza o solutie obtinuta din 200 ml Clor la 1 litru apa.

Pentru curatarea recipientelor in care se colecteaza deseuri: se aplica prin stergere sau spalare o solutie obtinuta prin diluarea a 400 ml Clor la 1 litru apa.

Clor inalbitor Hypo Thomas Maister, 5 l

Specificatii
Forma/TexturaLichid
Numar spalari50
TipManual
Tip rufeAlbe

Clor inalbitor Hypo Thomas Maister, 5 l

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

Clor inalbitor Hypo Thomas Maister, 5 l

Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 1-5 zile lucratoare de la lansarea comenzii. 


Transportul este gratuit pentru comenzile peste 175 RON fara TVA.

Comanda minima este de 175 RON fara TVA.


* Transportul este gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov, indiferent de greutatea comenzii.

** Pentru comenzile din afara Bucurestiului si Judetului Ilfov, livrarea este gratuita pentru toate comenzile care au o greutate mai mica de 50 kg.

*** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 de kg, livrarea este gratuita pentru primele 50 kg, iar peste 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fara TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comanda.