Meniu
Cosul meu

DERMOMED

Brand: DERMOMED Model: maGGDmgdkm1000
Gel de dus - Spumant de baie hidratant Dermomed cu unt de karite si migdale  ce hidrateaza pielea in profunzime chiar din timpul dusuluiTestat dermatologicAgitati bine flaconul inainte de prima utilizareRotiti pompa in sensul acelor de ceas, pentru a deschidePrecautii:Numai pentr..
12,08 lei
+ TVA
14,38 lei TVA inclus
Brand: DERMOMED Model: maggDmgdmb650
Dermomed Gel Dus Muschio Bianco 650 mlGel de dus Dermomed pentru o relaxare blanda a pielii tale. Curata delicat chiar si cea mai sensibila piele. Hraneste si protejeaza lasand epiderma neteda in fiecare zi. Testat dermatologic...
8,05 lei
+ TVA
9,58 lei TVA inclus
Brand: DERMOMED Model: maggDmslcam1000
  Dermomed sapun lichid crema pentru maini, delicat cu pielea, dur cu murdariaEmoliant, hidratant si nutritiv, protejeaza lasand epiderma fina in fiecare ziPretiosul parfum al florilor de aloe si extractul de rodie, ofera pielii tale o senzatie de hranire, hidratare si relaxareTestat dermatolog..
10,26 lei
+ TVA
12,21 lei TVA inclus
Dermomed Sapun Lichid Crema Cashmere e Orchidea cu Pompita 1000 ml
3 - 6 zile
Brand: DERMOMED Model: maGGDmslccop1000
Dermomed sapun lichid crema pentru maini, delicat cu pielea, dur cu murdariaEmoliant, hidratant si nutritiv, protejeaza lasand epiderma fina in fiecare ziPretiosul parfum al florilor de orchidee ofera pielii tale o senzatie de hranire si relaxareTestat dermatologicAgitati bine flaconul inainte de pr..
10,26 lei
+ TVA
12,21 lei TVA inclus
Brand: DERMOMED Model: maGGDmslcfpp1000
CREMĂ DE SĂPUN Plumeria și Piersică. 0% parabeni, PEG, coloranţi, siliconi.Şi pentru pielea delicată. Emolientă şi hidratantă, curăţă chiar şi pielea cea mai sensibilă, lăsând o senzaţie de catifelare şi hidratare. Prezentare: 1000 ml..
10,26 lei
+ TVA
12,21 lei TVA inclus
Brand: DERMOMED Model: maGGDmslckmp1000
Crema de sapun de cea mai buna calitate, fără parabeni sifara microplastice în compozitie!Parfum excelent, persistent, generind o senzatie de prospetime.Curata mainile impecabil, fără a usca pielea.Testat dermatologic.pH 5, 5Valabiliate: A se utiliza în termen de 12 luni de la deschidere.Ţara p..
10,26 lei
+ TVA
12,21 lei TVA inclus
Brand: DERMOMED Model: maGGDmslcmbp1000
Dermomed sapun lichid crema pentru maini, delicat cu pielea, dur cu murdariaEmoliant, hidratant si nutritiv, protejeaza lasand epiderma fina in fiecare ziPretiosul parfum al florilor de mosc alb ofera pielii tale o senzatie de hranire si senzualitateTestat dermatologicAgitati bine flaconul inainte d..
10,26 lei
+ TVA
12,21 lei TVA inclus
Brand: DERMOMED Model: maGGDmslcoap1000
Dermomed sapun lichid crema pentru maini, delicat cu pielea, dur cu murdariaEmoliant, hidratant si nutritiv, protejeaza lasand epiderma fina in fiecare ziPretiosul parfum al uleiului de argan ofera pielii tale o senzatie de caldura matasoasaObtineti ingrijirea si protectia impotriva germenilor, pe c..
10,26 lei
+ TVA
12,21 lei TVA inclus
Dermomed Sapun Lichid Crema Talco&Iris cu Pompita 1000 ml
2 - 3 saptamani
Brand: DERMOMED Model: maGGDmslctip1000
Dermomed sapun lichid crema pentru maini, fata si corp este delicat cu pielea, dur cu murdariaEmoliant, hidratant si nutritiv, protejeaza lasand epiderma fina in fiecare ziPretiosul parfum al florilor de iris alb, ofera pielii tale o senzatie de hranire si relaxareObtineti ingrijirea si protectia im..
10,26 lei
+ TVA
12,21 lei TVA inclus
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)