Meniu
Cosul meu

Suporti Bagaje

Suportii pentru bagaje sunt accesorii extrem de utile in camerele de hotel, facilitand amplasarea usoara si rapida a bagajului, fara a incomoda miscarea prin camera. Suportii pentru bagaje vin in forme si culori diferite, astfel incat sa se incadreze cat mai placut in design-ul camerei de hotel in care sunt amplasati.    

Brand: Green Resort - Romania Model: HM87000
Suport de bagaje simplu, drept, fabricat din lemn masiv  fag, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau moc..
108,47 lei
+ TVA
129,09 lei TVA inclus
Suport de bagaj simplu, drept- Stejar
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87002
Suport de bagaje simplu drept, fabricat din lemn masiv de stejar, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau moch..
117,33 lei
+ TVA
139,62 lei TVA inclus
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87001
Suport de bagaje simplu,curbat, fabricat din lemn masiv de fag, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau mochet..
121,12 lei
+ TVA
144,13 lei TVA inclus
Suport de bagaj simplu, curbat - Stejar
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87003
Suport de bagaje simplu, curbat, fabricat din lemn masiv de stejar, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau mo..
124,92 lei
+ TVA
148,65 lei TVA inclus
Suport de bagaj drept cu spatar -fag
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87035
Suport de bagaje drept cu spatar , fabricat din lemn masiv de fag, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau moc..
137,56 lei
+ TVA
163,70 lei TVA inclus
Suport de bagaj curbat cu spatar - Fag
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87036
Suport de bagaje curbat cu spatar, fabricat din lemn masiv  fag, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau ..
154,01 lei
+ TVA
183,27 lei TVA inclus
Suport de bagaj  drept cu spatar - Stejar
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87037
Suport de bagaje cu spatar drept, fabricat din lemn de stejar, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau mocheta..
169,19 lei
+ TVA
201,33 lei TVA inclus
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87038
Suport de bagaje cu spatar si cadru curbat, fabricat din lemn de stejar, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul s..
195,75 lei
+ TVA
232,95 lei TVA inclus
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Suportii pentru bagaje sunt accesorii extrem de utile in camerele de hotel, facilitand amplasarea usoara si rapida a bagajului, fara a incomoda miscarea prin camera. Suportii pentru bagaje vin in forme si culori diferite, astfel incat sa se incadreze cat mai placut in design-ul camerei de hotel in care sunt amplasati.