Meniu
Cosul meu

Green Resort - Romania

Brand: Green Resort - Romania Model: HM87000
Suportul de bagaje, cu un design simplu, drept, fabricat din lemn masiv  de fag, este special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind confortul necesar clientilor dumneavoastra, dar totodata, va prot..
147,00 lei
+ TVA
174,93 lei TVA inclus
Suport de bagaj  drept cu spatar - Stejar
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87037
Suport de bagaje cu spatar drept, fabricat din lemn de stejar, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau mocheta..
159,50 lei
+ TVA
189,81 lei TVA inclus
Suport de bagaj curbat cu spatar - Fag
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87036
Suport de bagaje curbat cu spatar, fabricat din lemn masiv  fag, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau ..
143,00 lei
+ TVA
170,17 lei TVA inclus
Suport de bagaj curbat cu spatar - Stejar
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87038
Suport de bagaje cu spatar si cadru curbat, fabricat din lemn de stejar, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul s..
180,40 lei
+ TVA
214,68 lei TVA inclus
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87035
Suport de bagaje drept cu spatar , fabricat din lemn masiv de fag, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau moc..
132,00 lei
+ TVA
157,08 lei TVA inclus
Suport de bagaj simplu, curbat - Stejar
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87003
Suport de bagaje simplu, curbat, fabricat din lemn masiv de stejar, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau mo..
129,80 lei
+ TVA
154,46 lei TVA inclus
Suport de bagaj simplu, curbat- Fag
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87001
Suport de bagaje simplu,curbat, fabricat din lemn masiv de fag, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau mochet..
115,50 lei
+ TVA
137,45 lei TVA inclus
Suport de bagaj simplu, drept- Stejar
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87002
Suport de bagaje simplu drept, fabricat din lemn masiv de stejar, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau moch..
121,00 lei
+ TVA
143,99 lei TVA inclus
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)