Meniu
Cosul meu

BAYGON

Baygon Protect aparat electric cu rezerva lichida 30 ml
3 - 6 zile
Brand: BAYGON Model: maGGBarg
Baygon Protect aparat electric cu rezerva lichida 30 mlAparatul electric BAYGON, pentru camera, cu rezerva lichida iti asigura protectie impotriva muscaturilor de tantari (comuni, tigru).Cauti solutii miraculoase si non toxice pentru a elimina eficient  atacul tantarilor care iti tulbura somnul..
14,05 lei
+ TVA
16,72 lei TVA inclus
Baygon Protector aparat pentru pastile
3 - 6 zile
Brand: BAYGON Model: maggBap
Baygon Protector aparat pentru pastileBaygon crede in dreptul fiecarei persoane de a castiga lupta cu gandacii de aceea ofera solutii de incredere pentru toate buzunarele.Intotdeauna de nadejde si cu o eficienta dovedita de-a lungul anilor Baygon ofera o gama de produse simple, accesibile dar eficac..
9,81 lei
+ TVA
11,67 lei TVA inclus
Baygon Protector pastile
3 - 6 zile
Brand: BAYGON Model: maggBpp
Baygon Protector pastileBaygon crede in dreptul fiecarei persoane de a castiga lupta cu gandacii de aceea ofera solutii de incredere pentru toate buzunarele.Intotdeauna de nadejde si cu o eficienta dovedita de-a lungul anilor Baygon ofera o gama de produse simple, accesibile dar eficace.Pr..
6,91 lei
+ TVA
8,23 lei TVA inclus
Baygon protector taratoare 400 ml
3 - 6 zile
Brand: BAYGON Model: maggBpt400
Baygon protector taratoare 400 ml- Extrem de inflamabil. Se recomanda tinerea la distanta de sursele de caldura, scantei, suprafete fiebinti;- Evitati expunerea la soare sau la temperaturi mai mari de 50 de grade;- Nu pulverizati direct pe oameni, animale, tacamuri, vesela;- Nu e necesara pulverizar..
11,12 lei
+ TVA
13,24 lei TVA inclus
Baygon protector zburatoare 400 ml
3 - 6 zile
Brand: BAYGON Model: maggBpz400
Spray insecticid Baygon pentru furnici, gandaci Produs deosebit de util chiar si pentru eliminarea insectelor ascunse si de care vei avea nevoie cel putin o data.Cauti Spray Insecticid pentru Furnici si Gandaci? - Cel mai popular brand cand vine vorba de curatenie profesionista in formula spray inde..
11,12 lei
+ TVA
13,24 lei TVA inclus
Baygon spray universal insecticid 400 ml
3 - 6 zile
Brand: BAYGON Model: maGGBsu400
Baygon spray universal insecticid 400 mlBaygon crede in dreptul fiecarei persoane de a castiga lupta cu gandacii de aceea ofera solutii de incredere pentru toate buzunarele. Intotdeauna de nadejde si cu o eficienta dovedita de-a lungul anilor Baygon ofera o gama de produse simple, accesibile dar efi..
10,50 lei
+ TVA
12,50 lei TVA inclus
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)