Meniu
Cosul meu

CLIN

CLIN Detergent Geam Pistol Apple 500 ml
3 - 6 zile
Brand: CLIN Model: magg#cldgpa5
Solutie de spalat geamuri Clin Apple, 500 mlClin lichid cu pulverizator, de inalta calitate pentru ferestre, datorita continutului de alcool se usuca rapid si nu lasa urme.Formula nanoprotecta face mai dificila depunerea murdariei pe geam.Caracteristici:- miros: mere;- capacitate: 500 ml...
5,59 lei
+ TVA
6,65 lei TVA inclus
Brand: CLIN Model: magg#cldgpl5
Detergent geamuri Clin Windows & Glass LemonClin este foarte usor de utilizat, variantele cu dispozitiv de tip “pistol” oferind posibilitatea pulverizarii cu spuma activa care are avantajul unei aderente mai bune pe suprafete, actionand eficient asupra petelor rezistente.Formula cu alcool asigur..
5,59 lei
+ TVA
6,65 lei TVA inclus
CLIN Detergent Geam Pistol Natural 500 ml
3 - 6 zile
Brand: CLIN Model: magg#cldgpn5
Formula inovatoare, ofera o curatare fara urme cu ajutorul unui strat protector. Astfel apa, praful si murdaria sunt respinse, lasand suprafetele curate pentru mai mult timp.Rezultatul este o stralucire fara urme de lunga durata, atat pe interior cat si pe exterior.Pulverizati direct pe suprafata de..
5,59 lei
+ TVA
6,65 lei TVA inclus
CLIN Detergent Geam Pistol Vinegar 500 ml
3 - 6 zile
Brand: CLIN Model: magg#cldgpv5
produs pentru curatat suprafete de sticlaformula inovatoare ofera o curatare fara urme, cu ajutorul unui strat protectorastfel apa, praful si murdaria sunt respinse, lasand suprafetele curate pemtru mai mult timprezultatul este o stralucire mai indelungata, atat in interior cat si in exterior..
5,59 lei
+ TVA
6,65 lei TVA inclus
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)