Meniu
Cosul meu

Compeed

Compeed Plasture Anti-Herpes 15 buc
3 - 6 zile
Brand: Compeed Model: maggCmpah15
Compeed Plasture Anti-Herpes 15 bucSe aplica plasturele chiar pe locul unde aveti herpesul, si sa-l schimbati de 3 ori pe zi.Peste acesti plasturi se poate aplica ruj sau balsam de buze si sunt foarte estetici.Actioneaza impotriva herpesului inca de la primele simptome.O cutie contine 15 plasturi su..
36,25 lei
+ TVA
43,14 lei TVA inclus
Compeed Plasturi Activi Bataturi Profunde 6 buc
3 - 6 zile
Brand: Compeed Model: maggCmpabf6
Compeed Plasturi Activi Bataturi Profunde 6 bucPlasturele COMPEED® cu actiune impotriva bataturilor.Acidul salicilic in proportie de 40% ajuta la descompunerea substantei care mentine celulele moarte, pentru a contribui la exfoliere si, prin urmare, la indepartarea bataturilor. Plasturele cu hidroco..
22,25 lei
+ TVA
26,48 lei TVA inclus
Compeed Plasturi Basici Interdigital 8 buc
3 - 6 zile
Brand: Compeed Model: maggCmpbid8
Compeed Plasturi Basici Interdigital 8 bucAtunci cand incaltamintea freaca piciorul provocand fisurarea dermei si aparitia basicilor, Compeed actioneaza ca un strat suplimentar de piele:Protejeaza pielea si impiedica frecarea de incaltaminte, atenuand imediat durerea cauzata de basici.Plasturele for..
17,37 lei
+ TVA
20,67 lei TVA inclus
Compeed Plasturi Basici Medii 5 buc
3 - 6 zile
Brand: Compeed Model: maggCmpbme5
Compeed Plasturi Basici Medii 5 bucAtunci cand incaltamintea actioneaza asupra unui mont prin frecare, se pot forma basici sau calusuri pe proeminenta si, astfel, montul respectiv poate deveni si mai dureros.Plasturele COMPEED® actioneaza ca un al doilea strat de piele, avand scopul de a sustine ech..
17,37 lei
+ TVA
20,67 lei TVA inclus
Compeed Plasturi Basici Mici 6 buc
3 - 6 zile
Brand: Compeed Model: maggCmpbsmi6
Compeed Plasturi Basici Mici 6 bucPlasturii COMPEED® utilizeaza tehnologia cu particule hidrocoloidale pentru a crea mediul optim de vindecare. Particulele hidrocoloidale se imbina cu exsudatul plagii, pentru a forma un gel activ.Acest lucru creeaza si mentine nivelul optim de umiditate, care:- ajut..
17,37 lei
+ TVA
20,67 lei TVA inclus
Compeed Plasturi Bataturi Superficiale Medii 6 buc
3 - 6 zile
Brand: Compeed Model: maggCmpbsme6
Compeed plasturi pentru bataturi superficiale medii 6 bucCompeed obtinut prin tehnologia hidrocoloidala, este un gel activ ce imbunatateste hidratarea. Platurele Compeed actioneaza ca un al doilea strat de piele, permitand schimburile lichidiene si mentinand echilibrul normal de hidratare, prin:- pr..
18,69 lei
+ TVA
22,24 lei TVA inclus
Compeed plasturi medii pentru monturi 5 buc
3 - 6 zile
Brand: Compeed Model: maggCmpmmt5
Compeed plasturi medii pentru monturi 5 bucAtunci cand incaltamintea actioneaza asupra unui mont prin frecare, se pot forma basici sau calusuri pe proeminenta si, astfel, montul respectiv poate deveni si mai dureros.Plasturele COMPEED® actioneaza ca un al doilea strat de piele, avand scopul de a sus..
18,69 lei
+ TVA
22,24 lei TVA inclus
Compeed plasturi mixti pentru basici 5 buc
3 - 6 zile
Brand: Compeed Model: maGGCmpmb5
Compeed plasturi mixti pentru basici 5 bucPlasturii COMPEED® utilizeaza tehnologia cu particule hidrocoloidale pentru a crea mediul optim de vindecare. Particulele hidrocoloidale se imbina cu exsudatul plagii, pentru a forma un gel activ.Acest lucru creeaza si mentine nivelul optim de umiditate, car..
21,00 lei
+ TVA
24,99 lei TVA inclus
Compeed Plasturi pentru bataturi profunde interdigitale 10 buc
3 - 6 zile
Brand: Compeed Model: maggCmpbpig10
Compeed Plasturi pentru bataturi profunde interdigitale 10 bucCompeed obtinut prin tehnologia hidrocoloidala, este un gel activ ce imbunatateste hidratarea. Platurele Compeed actioneaza ca un al doilea strat de piele, permitand schimburile lichidiene si mentinand echilibrul normal de hidratare, prin..
18,69 lei
+ TVA
22,24 lei TVA inclus
Compeed plasturi pentru bataturi profunde medii 10 buc
3 - 6 zile
Brand: Compeed Model: maggCmpbpm10
Compeed plasturi pentru bataturi profunde medii 10 bucCompeed obtinut prin tehnologia hidrocoloidala, este un gel activ ce imbunatateste hidratarea. Platurele Compeed actioneaza ca un al doilea strat de piele, permitand schimburile lichidiene si mentinand echilibrul normal de hidratare, prin:- prote..
18,69 lei
+ TVA
22,24 lei TVA inclus
Compeed plasturi pentru bataturi superficiale mari 2 buc
3 - 6 zile
Brand: Compeed Model: maggCmpbsma2
Compeed plasturi pentru bataturi superficiale mari 2 bucCompeed obtinut prin tehnologia hidrocoloidala, este un gel activ ce imbunatateste hidratarea. Platurele Compeed actioneaza ca un al doilea strat de piele, permitand schimburile lichidiene si mentinand echilibrul normal de hidratare, prin:- pro..
18,69 lei
+ TVA
22,24 lei TVA inclus
Corega Ultra Fixare crema adeziva 40 ml
3 - 6 zile
Brand: Compeed Model: maggCrgufx40
Corega Ultra Fixare crema adeziva 40 mlCorega Ultra Fixare Original este o crema adeziva care asigura fixarea puternica a protezei dentare timp de 12 ore si are o aroma usor mentolata.Daca esti purtator de proteza dentara totala sau partiala si iti doresti sa mananci, sa vorbesti si sa zambesti fara..
14,78 lei
+ TVA
17,59 lei TVA inclus
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)