Meniu
Cosul meu

Durable

Brand: Durable Model: APTDPL010
Ideal pentru prezentarea, în mod profesionist, a unei oferte, a materialelor de training, a unor documente pentru întâlniri, precum grafice, statistice etc. care nu trebuie să fie perforate și care pot fi înlocuite cu ușurință.Prindere cu clip color din plastic dur de calitate superioară Capaci..
7,69 lei
+ TVA
9,15 lei TVA inclus
Brand: Durable Model: APTDSU010_Albastru
Cu o dublă utilizare, acest dosar facilitează păstrarea documentelor de utilizare zilnică, precum și păstrarea sa (a dosarului), atât într-un biblioraft, cât și în mobilier pentru dosare suspendate.Șină interioară standard pentru prinderea documentelor Șină metalică ce poate fi îndepărtată și a..
5,69 lei
+ TVA
6,77 lei TVA inclus
Brand: Durable Model: APTFPA017
11 perforații standard pentru încopciere Perfect transparentă Material: polipropilenă Detalii: 10 buc./set Unitate de vanzare: Set..
5,08 lei
+ TVA
6,05 lei TVA inclus
Brand: Durable Model: APT2762
Folie standard pentru protecția documentelor format A3. Deschidere pe latura mare.25 buc./set Unitate de vanzare: Set..
5,76 lei
+ TVA
6,86 lei TVA inclus
Brand: Durable Model: APTPAF019
Ideal pentru afișarea unui anunț, flyer sau orice document care trebuie expus în spații precum secții de lucru, magazine, restaurante, saloane, recepții etc.Perfect transparent, pentru vizibilitate maximă Între cele două folii ale suportului, este (de jur-împrejur) o bandă magnetică pentru fixa..
59,29 lei
+ TVA
70,56 lei TVA inclus
Brand: Durable Model: APTACA010
Ideal pentru afișarea unui anunț, flyer sau orice document care trebuie expus în spații precum secții de lucru, magazine, restaurante, saloane, recepții etc.Perfect transparent, pentru vizibilitate maximă Prevăzut, de jur-împrejur, cu bandă magnetică pentru fixare pe suprafețe din metal Poate ..
34,88 lei
+ TVA
41,51 lei TVA inclus
Brand: Durable Model: APTACA019
Excelent pentru a avea informațiile importante la îndemână pe birou, pupitrul recepțiilor, în cabinete medicale, lângă casele de marcat etc.Include 10 folii transparente prevăzute cu perforații standard pentru încopciere și sistem de prindere în suportul metalic Etichete color (5 roșii și 5 alb..
227,04 lei
+ TVA
270,18 lei TVA inclus
Suport metalic mural A4 10 folii incluse Durable
Stoc Epuizat
Brand: Durable Model: APTACA004
Ideal pentru afișarea informațiilor importante în spații deschise de lucru, precum ateliere, saloane, expoziții, magazine etc.Include 10 folii transparente prevăzute cu perforații standard pentru încopciere și sistem de prindere în suportul metalic Include accesorii de montare în perete a supor..
186,13 lei
+ TVA
221,50 lei TVA inclus
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)