Meniu
Cosul meu

Erich Krause

Brand: Erich Krause Model: APTPIX161
Un pix Matic&Grip cu elemente acoperite cu metal, un vârf standard, o reîncărcare înlocuibilă și tehnologia unică Ultra Glide. Pixul are un corp rotund lucios cu o zonă de prindere ergonomică, prevăzut cu două inserții de cauciuc. Culoarea corpului se potrivește cu culoarea cernelii. Vârful c..
3,86 lei
+ TVA
4,59 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTSKP032
Varietatea, textura, combinația armonioasă a culorilor oferă o acoperire de înaltă calitate. Intensitatea culorii nu se estompează în lumina soarelui grație protecției UV. Designul unic, viu, imprimarea termică de pe cutie garantează autenticitatea produsului și protejează clienții împotriva mărfuri..
11,12 lei
+ TVA
13,23 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTSKP033
Varietatea, textura, combinația armonioasă a culorilor oferă o acoperire de înaltă calitate. Intensitatea culorii nu se estompează în lumina soarelui grație protecției UV. Designul unic, viu, imprimarea termică de pe cutie garantează autenticitatea produsului și protejează clienții împotriva mărfuri..
14,40 lei
+ TVA
17,14 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTSKP034
Acuarele ArtBerry Neon cu protecție UV, 12/setVarietatea, textura, combinația armonioasă a acestor acuarele neon oferă o acoperire de înaltă calitate. Intensitatea culorii nu se estompează în lumina soarelui grație protecției UV, este un articol premium de papetarie.Designul unic, viu, imprimar..
13,13 lei
+ TVA
15,62 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTSKP035
Seria de acuarele ArtBerry Premium cu protecție UV conferă o acoperire de înaltă calitate . Capacul poate fi folosit pe post de suport pentru amestecarea culorilor.Unitate de vanzare: Set..
13,33 lei
+ TVA
15,86 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRE065
Ascuțitoare aluminiu simplă Ferro Color, Erich KrauseAscuțitoare în carcasă metalică în culori vii, cu o zonă de prindere ergonomică. Ascuțitoarea are un orificiu cu diametrul de 8 mm pentru ascuțirea creioanelor standard negru și color. Lama din oțel carbon placată cu nichel de înaltă calitate, c..
1,85 lei
+ TVA
2,20 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRE043
Ascuțitoare din plastic cu recipient opac pentru colectare și margini de cauciuc anti-alunecare. Diametru de 8mm. Lama de înaltă calitate asigură performanțe la ascuțire.Unitate de vanzare: Buc..
4,76 lei
+ TVA
5,66 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRE036
Ascuțitoare din plastic cu recipient colorat pentru colectare. Diametru de 8mm. Lama de înaltă calitate asigura performanțe la ascuțire.Unitate de vanzare: Buc..
2,82 lei
+ TVA
3,36 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRE038
Ascuțitoare dublă din plastic cu rezervor.Detalii: 12 buc./cutie Unitate de vanzare: Buc..
3,60 lei
+ TVA
4,28 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRE035
Ascuțitoare dublă din aluminiu. Diametru de 8mm, respectiv 11mm permite ascuțirea atât a creioanelor negre cât și a creioanelor colorate.Unitate de vanzare: Buc..
2,52 lei
+ TVA
3,00 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRE039
Ascuțitoare simplă cu container pentru reziduuri. Unitate de vanzare: Buc..
2,24 lei
+ TVA
2,67 lei TVA inclus
Ascutitoare plastic cu rezervor dublă Duo
-31 %  
Brand: Erich Krause Model: APTCRE040
Ascuțitoare dublă din plastic cu container pentru reziduuri. Multiple unghiuri de ascuțire. Unitate de vanzare: Buc..
PRP 2,89 lei
1,99 lei
+ TVA
2,37 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCOR061
Banda este ideală pentru corecțiile rapide de text. Pe bază de solvent. Se usucă repede și permite scrierea peste corecție. Potrivit pentru utilizare cu mâna stângă și dreaptă.Unitate de vanzare: Buc..
7,97 lei
+ TVA
9,48 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTBAD112
Bandă dublu adezivă cu un grad ridicat de aderență. Ideală pentru lipirea posterelor, fotografiilor precum și pentru împachetarea cadourilor.Unitate de vanzare: Buc..
4,72 lei
+ TVA
5,62 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTMIC066
Soluție pentru umezirea degetelor din ingrediente naturale.Fără miros Unitate de vanzare: Buc..
14,30 lei
+ TVA
17,02 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APT2599
Buzunar A4 cu fermoar, o soluție economică pentru transportul documentelor.Fermoar zip color Prevăzut cu buzunar pentru cărți de vizită (85 x 53 mm) Dimensiuni: 330 x 220 mm Detalii: 12 buc./set Unitate de vanzare: Buc..
41,02 lei
+ TVA
48,81 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APT2600
Buzunar cu fermoar potrivit pentru păstrarea documentelor de dimensiuni mai mici, precum file CEC, ordine de plată, bilete de avion etc.Fermoar zip color Dimensiuni: 102 x 235 mm Detalii: 12 buc./set Unitate de vanzare: Buc..
32,33 lei
+ TVA
38,47 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTMPA077
Buzunarul cu fermoar A4 este realizat din plastic transparent de înaltă calitate, cu o textură de suprafață „fizzy” (coajă de portocală), pe care nu sunt vizibile amprentele digitale și mici zgârieturi. Destinat depozitării și transportului documentelor. Culori asortate - turcoaz, albastru închis,..
3,43 lei
+ TVA
4,08 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTMPA078
Buzunarul cu fermoar B5 este realizat din plastic transparent de înaltă calitate, cu o textură de suprafață „fizzy” (coajă de portocală), pe care nu sunt vizibile amprentele digitale și mici zgârieturi. Destinat depozitării și transportului documentelor. Culori asortate - turcoaz, albastru închis,..
3,02 lei
+ TVA
3,59 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTMPA079
Buzunarul cu fermoar Travel este realizat din plastic semitransparent de înaltă calitate, cu o textură de suprafață „fizzy” (coajă de portocală), pe care nu sunt vizibile amprentele digitale și zgârieturile mici. Destinat depozitării și transportului documentelor. Culori asortate - turcoaz, albast..
2,48 lei
+ TVA
2,95 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCPA052
Capse color pentru capsatoare 24/6. Fabricate din oțel placat cu nichel cu caracteristici îmbunătățite de rezistență. Rezistent la coroziune. 1000 buc în cutie.Unitate de vanzare: Cutie..
2,52 lei
+ TVA
3,00 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCPA053
Capse pentru capsatoare 24/6. Fabricate din oțel placat cu nichel cu caracteristici îmbunătățite de rezistență. Rezistent la coroziune. 1000 buc în cutie.Unitate de vanzare: Cutie..
2,35 lei
+ TVA
2,80 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTSKR138
Carioci clasice ArtBerry cu tuș super lavabil. Corpul ermetic din polipropilenă împiedică uscarea tușului asigurând în același timp o durată de depozitare prelungită de 5 ani. Tușul pe bază de apă este inodor, se poate îndepărta cu ușurință de pe suprafețele de uz casnic și se poate spăla la orice t..
9,56 lei
+ TVA
11,38 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTHCO456
Carton colorat B5 (176 х 250 mm). 10 culori strălucitoare. 10 coli de carton de 170 g/m². Există instrucțiuni cu imagini pentru a face meșteșuguri.Unitate de vanzare: Set..
5,53 lei
+ TVA
6,58 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTSKR137
Creioanele colorate hexagonale ArtBerry tip Aquarell sunt fabricate din lemn selectat și au mină super-luminoasă. Impregnarea specială a lemnului, lipirea solidă a minei asigură o rezistență ridicată la impact. Lemnul moale, precum și alinierea perfectă a minei garantează o ascuțire ușoară. Creionul..
26,61 lei
+ TVA
31,67 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRE037
Creion HB Vivo pentru oameni veseli și activi.Corp triunghiular din lemn viu colorat cu nuanțe puternice, strălucitoare Dotat cu radieră Mină durabilă HB, rezistentă la rupere Diametrul minei: 2,2 mm Unitate de vanzare: Set..
7,38 lei
+ TVA
8,78 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRE066
Cumpara Creion hexagonal cu gumă Extra HB 12 buc/cutie, Erich Krause(cod APTCRE066) la cele mai avantajoase preturi, disponibile acum pe Sanito.ro Alege dintr-o gata variata de accesorii pentru scris.Caracteristici:Pentru: scrisCuloare: NegruAmbalare; 12 buc/cutie..
15,24 lei
+ TVA
18,14 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRM073
Cumpara Creion mecanic 0.5 mm Megapolis Concept, Erich Krause(cod APTCRM073) la cele mai avantajoase preturi, disponibile acum pe Sanito.ro Alege dintr-o gata variata de accesorii pentru scris.Caracteristici:Pentru: scrisCuloare: GriAmbalare; 1 buc...
3,08 lei
+ TVA
3,67 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRE067
Un creion rotund cu mină și radieră. Grad de duritate: HB. O impregnare specială a lemnului și o lipire cu plumb solid asigură o rezistență ridicată la rupere. Lemnul moale și alinierea perfectă a minei asigură o ascuțire ușoară cu utilizarea economică a creionului. Mina cu diametrul de 2,2 mm n..
1,51 lei
+ TVA
1,80 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRE071
Un creion rotund din plastic biodegradabil cu mină rezistentă la rupere. Grad de duritate: HB. Datorită tehnologiei speciale de producție prin extrudare, plumbul este fixat în mod fiabil pe corp. Alinierea perfectă a minei asigură o ascuțire ușoară cu utilizarea economică a creionului. Mina cu d..
0,91 lei
+ TVA
1,08 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRE068
Un creion negru triunghiular ergonomic cu gumă. Grad de duritate: HB. O impregnare specială a lemnului și o lipire cu plumb solid asigură o rezistență ridicată la rupere. Lemnul moale și alinierea perfectă a minei asigură o ascuțire ușoară cu utilizarea economică a creionului. Mina cu diametrul ..
15,24 lei
+ TVA
18,14 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRE230
Un creion negru triunghiular ergonomic cu o gumă din lemn selectat. Grad de duritate: HB. O impregnare specială a lemnului și o lipire cu plumb solid asigură o rezistență ridicată la rupere. Lemnul moale și alinierea perfectă a minei asigură o ascuțire ușoară cu utilizarea economică a creionului...
4,56 lei
+ TVA
5,43 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCRE070
Un creion triunghiular ergonomic cu o gumă din lemn selectat. Grad de duritate: HB. O impregnare specială a lemnului și o lipire cu plumb solid asigură o rezistență ridicată la rupere. Lemnul moale și alinierea perfectă a minei asigură o ascuțire ușoară cu utilizarea economică a creionului. Mina..
21,02 lei
+ TVA
25,01 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCPS082
Dispozitiv de îndepărtare a capselor, din plastic rezistent la impact și mecanism din oțel zincat de înaltă calitate. Mecanism încorporat pentru depozitare în poziție pliată. Îndepărtează capsele Nr.10, Nr.24/6, 26/6. Produsul va fi furnizat în mai multe versiuni de culoare/design (fără opțiuni)...
5,23 lei
+ TVA
6,22 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTFOA044
Foarfecă cu lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate și capete rotunjite. Rigla de pe lame asigură precizie de tăiere. Rezistentă la coroziune. Mânere de formă clasică din plastic rezistent la impact. Unitate de vanzare: Buc..
4,37 lei
+ TVA
5,20 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTFOA045
Foarfecă cu lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate și capete rotunjite. Rigla de pe lame asigură precizie de tăiere. Rezistentă la coroziune. Mânere de formă clasică din plastic rezistent la impact. Pentru stângaci.Unitate de vanzare: Buc..
5,01 lei
+ TVA
5,96 lei TVA inclus
Foarfecă Decor Erich Krause 130 Foarfecă Decor Erich Krause 130
-20 %  
Brand: Erich Krause Model: APTFOA043
Lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate Mânere cu inserții ergonomice și confortabile Vârfuri rotunjite ale lamei pentru siguranță în timpul folosirii Suprafețele decorate ale lamei sunt durabile Dimensiuni: 130 mm Detalii: 12 blistere/cutie Unitate de vanzare: Buc..
PRP 7,48 lei
5,98 lei
+ TVA
7,12 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTFOA046
Foarfecă cu lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ascuțirea dublă avansată oferă o tăiere ușoară. Rezistentă la coroziune. Mânere de formă clasică din plastic rezistent la impact.Unitate de vanzare: Buc..
6,02 lei
+ TVA
7,16 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTSKP037
Guașe ArtBerry cu protecție UV și rezistență la lumina solară. Guașele ArtBerry sunt disponibile în culori intense și bogate cu opacitate mărită pentru vopsire netedă și uscare rapidă . Păstrează culorile vii pentru o perioadă îndelungată. Guașele ArtBerry pe bază de apă sunt sigure și ușor de îndep..
26,66 lei
+ TVA
31,73 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCOR073
Radieră din cauciuc „Dust free”.Nu lasă urme pe hârtie Dimensiuni: 62 x 28 x 12 mm Nu conține PVC Unitate de vanzare: Buc..
1,24 lei
+ TVA
1,48 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCOR068
Radieră cu formă ergonomică pentru ștergerea urmelor de creion. Are un suport din plastic centrat pentru o utilizare plăcută și confortabilă.Nu conține PVC Unitate de vanzare: Buc..
2,15 lei
+ TVA
2,56 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCOR070
Radieră cu formă ergonomică pentru ștergerea urmelor de creion. Are un suport din plastic centrat pentru o utilizare plăcută și confortabilă.Nu conține PVC Unitate de vanzare: Buc..
1,63 lei
+ TVA
1,94 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCOR086
O radieră moale de formă ergonomică realizată din cauciuc termoplastic (TPR) modern, ecologic și hipoalergenic, cu deșeuri reduse (fără praf).Compoziția chimică a radierei nu conține PVC Dimensiune 50 х 30 х 10,2 mm Unitate de vanzare: Buc..
4,08 lei
+ TVA
4,86 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCOR072
Gumă produsă din cauciuc termoplastic modern, ecologic și hipoalergenic (TPR). Forma originală a gumei permite ștergerea liniilor foarte fine. Nu conține PVC.Unitate de vanzare: Buc..
2,26 lei
+ TVA
2,69 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCOR085
O gumă de șters într-un capac din plastic din cauciuc termoplastic (TPR) modern, ecologic și hipoalergenic. Fără praf. Compoziția chimică a radierei nu conține PVC. Dimensiune 57 х 34 х 19 mm.Unitate de vanzare: Buc..
3,71 lei
+ TVA
4,41 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTCOR074
Radieră moale „fără praf” care elimină urmele de creion. Datorită formei sale, reziduurile formează o singură bilă și nu zgârie și nu distruge suprafața hârtiei. Radiera are capetele tăiate pentru o utilizare confortabilă.Dimensiuni: 57 x 15 x 13 mm Nu conține PVC Unitate de vanzare: Blister..
5,76 lei
+ TVA
6,85 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTHCO459
Hârtie colorată față-verso B5 (176 х 250 mm). 20 de culori strălucitoare. 10 coli de hârtie de 80 g/m².Există instrucțiuni cu imagini pentru a face meșteșuguri.Unitate de vanzare: Set..
10,60 lei
+ TVA
12,61 lei TVA inclus
Brand: Erich Krause Model: APTLIP218
Adeziv pentru articole de papetărie într-o sticlă cu un aplicator de autocurățare răsucitor. Debitul de lipici este reglabil prin răsucirea părții superioare a capacului aplicatorului, ceea ce garantează o aplicare lină și economică și previne scurgerile accidentale. Se desprinde ușor cu apă. Tra..
2,82 lei
+ TVA
3,36 lei TVA inclus
Afişare 1 - 48 din 79 (2 pagini)