Meniu
Cosul meu

Mobilier Hotel

Camerele de hotel nu sunt complete fara accesoriile de mobilier care sa ajute oaspetii sa se simta ca in confortul propriei case. Hdeal.ro vine cu propuneri variate de produse pentru toate necesitatile. Astfel, iti propunem obiecte de mobilier hotelier, precum mesele si suportii pentru bagaje.

Suport de bagaj simplu, drept - Fag
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87000
Suport de bagaje simplu, drept, fabricat din lemn masiv  fag, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau moc..
86,90 lei
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87002
Suport de bagaje simplu drept, fabricat din lemn masiv de stejar, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau moch..
94,60 lei
Scaun Aluminiu Negru
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9637
Scaun metalic cu tapiterie neagra pentru restaurant sau sali de conferinta...
97,90 lei
Suport de bagaj simplu, curbat- Fag
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87001
Suport de bagaje simplu,curbat, fabricat din lemn masiv de fag, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau mochet..
97,90 lei
Scaun Rosu Rotund
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9639
Scaun metalic tapitat cu rosu cadrul este metalic de culoare aurie. Scaunul este ideal pentru sali de conferinta, sali de restaurant sau orice alta sala de evenimente...
98,45 lei
Scaun De Conferinta Briliant Negru
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9677
Scaun de conferinta brilliant, culoare tapiterie albastra cu cadru metalic vopsit prin procedeu de aloxare disponibil doar in aceasta culoare; Continutul pernei si a spatarului spuma cu densitate mare (calitate ridicata); Material textil la sezut; Capacele de protectie pentru jonctiunile m..
99,00 lei
Suport de bagaj simplu, curbat - Stejar
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87003
Suport de bagaje simplu, curbat, fabricat din lemn masiv de stejar, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau mo..
101,20 lei
Scaun Conferinta Chicago
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9625
Scaun pentru sali de conferinta, model rafinat,usor de integrat in orice fel de decor, profil metalic. Greutate de aproximativ 6,1 kg, tapiterie comoda, de cea mai buna calitate. Aceasta piesa de mobilier este usor adaptabila in functie de eveniment si de nevoile dumneavoastra. Scaunul pentru confer..
102,30 lei
Scaun Corporate Rosu
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9620
Scaun pentru sali de evenimente, evenimente corporate, adaptabile oricarei locatii cu caracter bussines sau festiv. Culoarea rosie asigura un plus de eleganta si cu siguranta va aduce o nota luminoasa si remarcabila spatiului de desfasurare a evenimentului. Pe langa toate aceste aspecte, in afara de..
102,30 lei
Scaun Cort Evenimente
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9622
Scaun pentru restaurant, ideal pentru integrarea in spatii formale cu caracter festiv, calitate deosebit de buna, pret avantajos. Dimensiunile scaunelor permit aranjarea salii conform nevoilor oaspetilor dumeavoastra. Scaunele pot fi utilizate fara alte detalii de ornare si imbracare oferind un plus..
102,30 lei
Scaun Eveniment Festiv
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9624
Scaun pentru restaurante, evenimente, metalic, tapitat, cu un design elegant, ideal pentru organizari de evenimente festive sau coroprate.Continutul pernei si al spatarului este din spuma cu densitate mare (calitate ridicata); Material textil la sezut Sezutul si spatarul au o rezistenta ridicata dat..
102,30 lei
Scaun Eveniment Festiv Rosu
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9623
Scaun pentru evenimente festive, ideal pentru restaurante si hoteluri. Tapiteria rosie este extrem de eleganta si va da un plus de rafinament oricarei sali. Scaunele pentru evenimente festive sunt deosebit de comode. Materialul textil la sezut este foarte confortabil, dimensiune 40X40 cm, continutul..
102,30 lei
Scaun Hotel
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9621
Scaun pentru hoteluri,restaurante cu un design modern, pot fi usor integrate ca piesa de mobilier pentru camerele de hotel sau de ce nu pentru a da un plus de eleganta si confort ambientului din caminul dumneavoastra. Scaunele pentru hoteluri sunt extrem de comode, datorita dimensiunilor sunt usor i..
102,30 lei
Scaun Restaurant Albastru
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9630
Scaun pentru restaurant, pretabil pentru ortice tip de eveniment, cadru metalic culoare sampanie, model elegant, tapiterie de culoare albastra disponibila si pe alte culori. Continutul pernei si al spatarului este constitut spuma cu densitate mare (calitate ridicata). Material textil la sezut face a..
102,30 lei
Scaun Restaurant Aluminiu Albastru
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9626
Scaune pentru sali de conferinta cu linie moderna. Spatarul si sezutul din material textil, deosebit de confortabile datorita tapiteriei din spuma cu densitate mare, Scaunele pentru salile de coferinta sunt deosebit de practice si usor manipulabile, putut fi stocate(supraetajate) pana la 14 bucati. ..
102,30 lei
Scaun Restaurant Aluminiu Rosu
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9627
Scaun pentru sali de evenimente, pretabil pentru restaurante, cu un design deosebit de modern si elegant. Aceste scaune de culoare rosie sunt extrem de comode si confortabile datorita sezultului constituit din material textil si a tapiteriei din spuma injectata precum cea folosita in industria auto...
102,30 lei
Scaun Restaurant Aluminiu Verde
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9628
Scaun pentru sali de conferinta, hoteluri, deosebit de practice si comode, foarte usor aranjabile datorita designului. Cadrul acestui scaun pentru conferinte este de culoare sampanie, constituit din fier, culoare verde, eleganta. Avantajul acestor scaune este in primul rand faptul ca sunt extrem de ..
102,30 lei
Scaun Restaurant Negruant Negru
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9629
Scaun pentru sali de conferinta/ restaurant/ evenimente, cadru metalic, deosebit de rezistent, design elegant, poate fi utilizat foarte bine atat imbracat cat si neacoperit. Spatarul si sezutul acestui scaun pentru evenimente sunt din material textil, deosebit de comod, tapiteria este constituita di..
102,30 lei
Scaun Restaurant Rosu
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9632
Scaun pentru restaurant, cu un design deosebit de moderrn si elegant, culoare rosie. Aceste scaune pentru restaurant au avantajul de a fi foarte usor aranjabile in salile de evenimente, sunt supraetajabile ceea ce perimte economisire de spatiu la depozitare. Sezutul este realizat dintr-un material t..
102,30 lei
Scaun Restaurant Verde
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9631
Scaun pentru sali de conferinta, ideal pentru salile destinate intalnilor de bussines si pentru hoteluri. Design modern, usor de manipulat si de aranjat pentru diverse evenimente, culoare verde. Datorita modelului foarte practic acest scaun pentru sala de conferinte, poate fi usor de imbracat si uti..
102,30 lei
Scaun Sali Evenimente
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9633
Scaunele pentru salile de evenimente au continutul pernei si al spatarului din spuma cu densitate mare (calitate ridicata). Datorita materialul textil la sezut scaunul este deosebit de comod. Modelul este elegant, adaptabil oricarui eveniment. Scaunele pentru evenimente au un design modern si sunt f..
102,30 lei
Scaun De Conferinta Metalic
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9679
Scaune de conferinta foarte accesibile la pret. Model clasic folosit pentru sali de conferinte / evenimente, restaurante si hoteluri. Calitate superioara: spatar si perna sezut tapitate si deosebit de confortabile datorita spumei cu densitate mare. Tapiterie eleganta avand culoare grena cu inse..
103,40 lei
Scaun Tapitat Rosu & Maro
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9638
Scaun tapitat rosu cu maro pentru restaurante si sali de conferinta. Cadrul metalic confera rezistenta fiind vopsit printr-un procedeu de eloxare metalica, tapiteria fiind din material de culoare rosie...
103,40 lei
Scaun Conferinta Negru
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9674
Scaunele de conferinta sunt usor de manipulat si pot fi imbracate pentru evenimente. Cadru acestui scaun metalic este vopsit prin procedeu de aloxare disponibil doar in diverse culori; Continutul pernei si a spatarului spuma cu densitate mare; Material textil la sezut; Capacele de protectie pentru j..
104,50 lei
Scaun Rosu Restaurant
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9616
Scaun pentru restaurante, deosebit de elegante, foarte comode datorita materialului textil la sezut,foarte bun calitativ din care este lucrata tapiteria. Continutul pernei si a spatarului spuma cu densitate mare (calitate ridicata). Culoare rosie este deosebit de eleganta,ideala pentru orice evenime..
104,50 lei
Scaun De Conferinta Metalic Grena
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9676
Scaun de conferinta, avand cadru metalic, vopsit prin procedeu de aloxare disponibil doar in aceasta culoare; Continutul pernei si a spatarului spuma are o densitate mare (calitate superioare); Material textil la sezut; Capacele de protectie pentru jonctiunile metalice; Sezutul si spatarul cu o rezi..
105,60 lei
Scaun Sala Eveniment (bleumarin)
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9618
Scaun pentru sali de evenimente, hoteluri. Datorita modelului elegant acest scaun va da un plus de eleganta oricarui spatiu. Deosebit de comode, aceste scaune pot fi usor imbracate, adaptate evenimentului si gusturilor dumneavoastra. Usor de depozitat aceste scaune pot fi stocate (supraetajate)pana ..
107,80 lei
Scaun Conferinta Rosu
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9665
Scaun pentru sala de conferinte. Peste 50 modele de scaune pentru hoteluri/ moteluri/ restaurante/ saloane de nunti numai prin Hotel Magazin. Tapiteria se face in functie de locatia dumnevoastra. Cadru este metalic, vopsit prin procedeu de aloxare disponibil doar in aceasta culoare; Continutul perne..
108,90 lei
Suport de bagaj drept cu spatar -fag
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87035
Suport de bagaje drept cu spatar , fabricat din lemn masiv de fag, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau moc..
112,20 lei
Scaun Conferinta Elegant
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9661
Scaun conferinta rosu, cu model pe spate. Scaun conferinta cu design elegant, ideal pentru sali de conferinte si evenimente, restaurante, hoteluri si locatii pentru nunti. Modelul de pe spatele spatarului confera o eleganta aparte, astfel ca nu mai este nevoie sa fie acoperit. Sezutul si spatarul di..
119,90 lei
Scaun Restaurant Model
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9663
Scaune pentru sali de conferinta. Hotel Magazin va ofera peste 50 modele de scaune pentru hoteluri/ moteluri/ restaurante/ saloane de nunti. Acest scaun este ideal pentru locatiile elegante in stil clasic, datorita modelului de pe exteriorul spatarului. Se preteaza atat in locatiile, in care scaunel..
119,90 lei
Suport de bagaj curbat cu spatar - Fag
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87036
Suport de bagaje curbat cu spatar, fabricat din lemn masiv  fag, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau ..
126,50 lei
Scaun Aluminiu Conferinta
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9646
Scaun aluminiu cu perna si sparat din spuna , foarte confortabil , specila pentru conferinte sau restaurante . Profilul scaunului este din alimiu cu un tub de 25x25x2mm...
127,60 lei
Scaun Conferinta Rotund
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9662
Scaune pentru sali de conferinta sau restaurante cu spatarul oval. Hotel Magazin va ofera peste 50 modele de scaune pentru hoteluri/ moteluri/ restaurante/ saloane de nunti. Tapiteria se face in functie de locatia dumnevoastra. Cadru este metalic, vopsit prin procedeu de aloxare disponibil doar in a..
127,60 lei
Scaun Model Spate Crem
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9659
Scaune pentru sali de conferinta, saloane de nunti, restaurante. Un scaun cu un design deosebit in partea din spate pretabil pentru locatiile sofisticate unde nu se acopera in permanenta. Sezutul acestui scaun nu este plat oferind un confort crescut. Hotel Magazin va ofera peste 50 modele de scaune ..
129,25 lei
Scaun Adriana
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9653
Perna este facuta din spuma turnata in forma, iar spatarul acestui scaun este din spuma cu densitate mare (calitate ridicata)avand capacele de protectie la jonctiunile metalice; Scaunul de conferinta este facut din profile de aluminiu. Dimensiunile acestui scaun se pot vizualiza marind poza, avand u..
130,90 lei
Scaune Sali Conferinte Rosu
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9656
Scaun conferinta, ideal pentru sali de conferinte sau evenimente, restaurante si hoteluri. Scaune pentru sali de conferinta cu linie moderna, unul dintre cele mai solicitate si bine vandute modele. Design elegant, nuanta de rosu extrem de placuta, putand fi folosit si acoperit cu huse pentru evenime..
130,90 lei
Scaun Calitate Superioara
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9640
Super scaun din aluminiu tapitat. Partea de sezut este facuta din burete turnat in forma si scobita avand intarituri suplimentare pentru a creste rezistenta acestui scaun. Scaun exclusivist pentru cele mai bune locatii de nunti...
131,45 lei
Scaun Rezistent
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9636
Scaune super rezistente din aluminiu. (Scaun Duke) model similar cu cel de la metro, tapitate culoare rosie. disponibile imediat. scaune cu profil din aluminiu ce rezista mai mult...
132,00 lei
Scaun Sala Conferinte
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9654
Perna este facuta din spuma turnata in forma, iar spatarul acestui scaun este din spuma cu densitate mare (calitate ridicata)avand capacele de protectie la jonctiunile metalice; Sub partea de sezut se afla 3 guri de aerisire. Scaunul de conferinta este facut din profile de aluminiu. Dimensiunile ace..
132,00 lei
Suport de bagaj  drept cu spatar - Stejar
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87037
Suport de bagaje cu spatar drept, fabricat din lemn de stejar, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul sau mocheta..
139,70 lei
Scaun Conferinta Spatar
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9666
Scaun pentru restaurant sau sala conferinta. Acest model special de spatar ascunde rama. Peste 50 modele de scaune pentru locatia dumnevoastra numai prin Hotel Magazin. Acest scaun are un design special in partea din spate. Cadru este metalic, vopsit prin procedeu de aloxare disponibil doar in aceas..
148,50 lei
Scaun Conferinta Maro
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9642
Scaun metalic cu perna si sparat din spuna, cadru de culoare maronie, foarte confortabil, excelent pentru conferinte si sedinte...
149,60 lei
Scaun Restaurant/conferinta Albastru
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9667
Scaun pentru restaurant sau sala conferinta. Peste 50 modele de scaune pentru locatia dumnevoastra numai prin Hotel Magazin. Acest scaun are un design special in partea din spate. Cadru este metalic, vopsit prin procedeu de aloxare disponibil doar in aceasta culoare; Continutul pernei si a spatarulu..
152,90 lei
Scaun Inox
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9658
Scaune de inox elegante pentru sali de conferinta, restaurante, saloane de nunti. Acest scaun are o durata de viata foarte mare, avand cadrul metalic de inox. Hotel Magazin va ofera peste 50 modele de scaune pentru hoteluri/ moteluri/ restaurante/ saloane de nunti. Tapiteria se face in functie de lo..
161,70 lei
Scaun Metalic Gri
La Comanda
Brand: CAHM Model: HM9668
Acesta este scaun pentru birouri, sali de conferinta, resturante sau alte locatii HoReCa. Avantajele acestui scaun metalic sunt ca partea de sezut este indoita oferind un confort crescut clientilor dumneavoastra iar cadrul de metal din partea de sus ofera o durata de viata mai lunga - fara a fi nevo..
162,80 lei
Suport de bagaj curbat cu spatar - Stejar
La Comanda
Brand: Green Resort - Romania Model: HM87038
Suport de bagaje cu spatar si cadru curbat, fabricat din lemn de stejar, special conceput pentru camerele de hoteluri, pensiuni, moteluri, resorturi, hosteluri sau alte unitati de cazare. Acesta are 2 roluri, oferind un confort necesar clientului dumneavoastra dar totodata va protejeaza mobilierul s..
162,80 lei
Afişare 1 - 48 din 68 (2 pagini)

Camerele de hotel nu sunt complete fara accesoriile de mobilier care sa ajute oaspetii sa se simta ca in confortul propriei case. Hdeal.ro vine cu propuneri variate de produse pentru toate necesitatile. Astfel, iti propunem obiecte de mobilier hotelier, precum mesele si suportii pentru bagaje.