Meniu
Cosul meu

Dezinfectanti medicali si suprafete

Pentru dezinfectarea corespunzatoare a mai multor tipuri de suprafete, comanda cu incredere dezinfectanti din magazinul online Sanito. Aici vei gasi dezinfectanti suprafete sub forma de spray, lichid, servetele umede sau pulbere, fiecare fiind potrivit pentru a curata si dezinfecta alte tipuri de suprafete. Comanda dezinfectant spray pentru dezinfectare in domeniul medical, util la dezinfectia suprafetelor, peretilor, pavajelor, aparaturii medicale si a mobilierului. Detergent pentru dezinfectarea suprafetelor, a echipamentelor si aparatelor de bucatarie care nu distruge materialele, protejeaza pielea si nu afecteaza negativ produsele alimentare. Acesti dezinfectanti omoara cu succes bacteriile, drojdiile si mucegaiurile si au o putere mare de curatare.

Brand: Konga Model: KG-3221.750
Aviz biocid - Solutie hidroalcoolica pentru dezinfectie rapida suprafete, 750ml, Konga Solutie hidroalcoolica pentru dezinfectie rapida suprafete. Produs biocid avizat de catre INSP Zona de aplicare recomandata: potrivit pentru toate suprfatele rezistente la apa. Solutie hidroalcoolic..
65,00 lei
Model: SANVTR001
Spirt Medicinal PET Alcool 70 % Mod ambalare:1 PET 500ml Cantitate pe bax: 12 peturi Se utilizeaza pentru uz extern, actionand ca antiseptic fata de bacterii Gram-pozitive si Gram-negative, efectul maxim fiind la aceasta concentratie, care asigura cea mai buna patrundere a substantei in celu..
18,70 lei
Brand: AQA Choice Model: SANEC509
Detergent dezinfectanti profesional cu clor destinat igienizarii suprafetelor tari, cu efect de decontaminare prin eliminarea aproape totala a microorganismelor daunatoare, cu actiune eficienta in vederea curatarii si eliminarii mirosurilor neplacute.  Capacitate 10L. Deterge..
98,00 lei
Brand: Made Romania Model: 5946075600408
DEZI SEPT X-CLEAN Dezinfectant Bactericid pentru suprafete pulverizator 1LDEZI SEPT X-CLEAN Dezinfectant Bactericid pentru suprafeteDezinfectant bactericid pentru suprafete - gata de utilizat - cu efect bactericid recomandat utilizatorilor industriali, profesionali si populatie, pentru dezinfectia s..
45,00 lei
Brand: Made Romania Model: 5946075650274
DEZI SEPT X-CLEAN Dezinfectant Bactericid pentru suprafete Dezinfectant bactericid pentru suprafete - gata de utilizat - cu efect bactericid recomandat utilizatorilor industriali, profesionali si populatie, pentru dezinfectia suprafetelor, pardoselilor, obiectelor sanitare ceramice, vaselor de to..
119,00 lei
Clor Parfumat 10L
Nou Stoc Epuizat
Model: clor_sole
Clor Parfumat 10LClorul parfumat SOLE inalbeste, curata, igienizeaza haine si suprafete rezistente la apa, cum ar fi pardoseli, obiecte sanitare. Ideal pentru utilizarea in baruri, restaurante, hoteluri, institutii publice, locuinte si industrie in general. Dozaj spalare automata..
58,00 lei
Cif Profesional Dezinfectant 750ML
Stoc Epuizat
Brand: Cif Model: 100887790
Cif Detergent Dezinfectant 2 în 1 Concentrat este un detergent dezinfectant foarte concentrat pentru curatarea si dezinfectarea într-un singur pas a tuturor suprafetelor din unitatile de productie alimentara. Este foarte eficient împotriva unei game largi de micro-organisme, în toate condi tiile ..
15,30 lei
Dezinfectant Suprafete Igienol Multi action marin spray 750 ml
Nou Stoc Epuizat
Brand: Igienol Model: 11503461
Dezinfectant Suprafete Igienol Multi action marin spray 750 ml Dezinfecteaza in siguranta orice suprafata (gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus), inclusiv pe cele cu care copiii intra in contact, deoarece nu contine cl..
18,52 lei
Dezinfectant Suprafete Igienol Multi action spray 750 ml
Stoc Epuizat
Brand: Igienol Model: 12831
Dezinfectant Igienol Multi action spray 750 ml Dezinfecteaza in siguranta orice suprafata (gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus), inclusiv pe cele cu care copiii intra in contact, deoarece nu contine clor (hipoclorit d..
18,52 lei
Dezinfectant universal Igienol 1l, albastru
Stoc Epuizat
Brand: Igienol Model: IG002
Dezinfectant universal Igienol 1l, albastru Cu Igienol  poti dezinfecta oriunde si oricand simti nevoia de dezinfectare. Igienol dezinfecteaza in siguranta orice suprafata (gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus), i..
19,98 lei
Brand: Igienol Model: IG001
Cu Igienol  poti dezinfecta oriunde si oricand simti nevoia de dezinfectare. Igienol dezinfecteaza in siguranta orice suprafata (gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus), inclusiv cele cu care copiii intra in contact, d..
19,98 lei
Solutie dezinfectanta Nowa Quick-Des 750ml, pe baza de alcool
Stoc Epuizat
Brand: Tana Model: TANA-3161
SOLUTIE DEZINFECTANTA NOWA QUICK-DES 750ML, PE BAZA DE ALCOOL Produs de dezinfectie rapida si curatare pe baza de alcool. Bactericid, fungicid si cu efect de inactivare a virusilor. Nu contine parfum sau coloranti. Se aplica nediluat pe toate suprafetele rezistente la actiunea alcoolului. Recoman..
38,90 lei
Brand: Asevi Model: SANASV24362
Detergent universal, concentrat si parfumat pentru curatarea tuturor tipirilor de pardoseli (mozaic, faianta, gresie, parchet, ceramica), precum si pentru curatarea suprafetelor dure (chiuvete, toalete, bai, etc.).  Eficient in industria alimentara, in locuri publice si in general in zone cu..
51,70 lei
BARDIVAL- Dezinfectant bactericid de Suprafete, 5L, Asevi
5 - 7 zile
Brand: Asevi Model: SANASV85162
Dezinfectant bactericid, recomandat pentru industria alimentara si mediu, este dezinfectantul ideal pentru locatiile Horeca ( Restaurante, Fast-food-uri, firme de catering). Acest dezinfectant are un efect prelungit ( pana la 4 ore) bactericid, fungicid in functie de concentratia folosita. Aspect..
78,00 lei
Spirt 200 ml
Nou Stoc Epuizat
Brand: AQA Choice Model: spirt_1
Spirt 200 ml Alcool sanitar pentru uz extern. Capacitate: 200 ml..
3,98 lei
Brand: Konga Model: KG-2120.750
Aviz biocid - Detergent Hard 750 ml, Konga Solutia Konga Hard este un detergent dezinfectant, un gel vascos si concentrat, usor acid folosit pentru curatarea grupurilor sanitare.   Caracteristici: Zona de aplicare: zona toaletelor, cazilor, gresiei, faiantei, bateriilor, chiuvete..
18,75 lei
INCIDIN LIQUID 600ml - dezinfecţia rapida a aparaturii medicale si a suprafeţelor
Stoc Epuizat
Brand: EcoLab Model: 3042450
Conţine: amestec de alcooli (2-propanol şi 1-propanol) si alte substante bactericide. Activ:  pe tot spectrul microbian: bacterii (inclusiv Mycobacterii), fungi, virusuri (HBV/HCV, HIV, Rotavirusuri, Adenovirusuri, Papova, Vaccinia, virusuri herpetice) Domenii de utilizare: dezinfec..
29,88 lei
INCIDIN OXYWIPE S Şerveţele umede pentru dezinfecţia rapida DE NIVEL INALT  a aparaturii medicale si a suprafeţelor mici
Stoc Epuizat
Brand: EcoLab Model: 3082240
Conţine: peroxid de hidrogen 1.5% Activ:  pe tot spectrul microbian: bacterii, micobacterii, fungi, virusuri, spori Domenii de utilizare: dezinfectia obiectelor de inventar din orice material (metal nichelat, cromat, vopsit, lemn lustruit sau vopsit, material plastic, sticla, cerami..
48,45 lei
INCIDIN OXYFOAM  Produs spuma pentru dezinfecţia rapida de nivel MEDIU a aparaturii medicale si a suprafeţelor
Stoc Epuizat
Brand: EcoLab Model: 3082950
Conţine: peroxid de hidrogen 1.5% Activ: pe un larg spectru microbian: bacterii, micobacterii, fungi, virusuri Domenii de utilizare: - dezinfectia obiectelor de inventar din orice material (metal nichelat, cromat, vopsit, lemn lustruit sau vopsit, material plastic, sticla, ceramica): mobili..
50,52 lei
INCIDIN OXYFOAM S Produs SPORICID spuma pentru dezinfecţia rapida a aparaturii medicale si a suprafeţelor
Stoc Epuizat
Brand: EcoLab Model: 3082910
Conţine: peroxid de hidrogen 1.5% Activ: pe tot spectrul microbian: bacterii, micobacterii, fungi, virusuri, spori Domenii de utilizare: - dezinfectia obiectelor de inventar din orice material (metal nichelat, cromat, vopsit, lemn lustruit sau vopsit, material plastic, sticla, ceramica): mo..
50,52 lei
Dezinfectant rapid pentru suprafete, fara clatire, SIRAFAN  SPEED 750ml Ecolab
-15 % Stoc Epuizat
Brand: EcoLab Model: 9034370
Dezinfectant rapid pentru suprafete, fara clatire, SIRAFAN  SPEED 750ml Ecolab Dezinfectant pentru suprafețe mici. Produs gata de folosit cu actiune rapida și cu spectru larg de actiune. Formula chimica asigură o dezinfectare sigura a tuturor suprafețelor rezistente la actiunea substan..
51,58 lei 60,41 lei
Aviz biocid - Detergent Hard 5 litri, Konga
Stoc Epuizat
Brand: Konga Model: KG-2120
Detergent Hard 5 litri, Konga   Solutia Konga Hard este un detergent dezinfectant, un gel vascos si concentrat, usor acid folosit pentru curatarea grupurilor sanitare.   Caracteristici: Zona de aplicare: zona toaletelor, cazilor, gresiei, faiantei, bateriilor, chiuvetelor..
75,60 lei
Dezinfectant instrumentar medical Sekusept Aktiv 1.5kg Ecolab
Stoc Epuizat
Brand: EcoLab Model: 3050470
Produs concentrat pulbere pentru instrumentar medical termosensibil pe baza de acid peracetic Indicat pentru curăţarea şi dezinfecţia instrumentelor şi dispozitivelor medicale termostabile şi termolabile (instrumentar medical din metal, plastic, cauciuc, sticlă, echipamente medicale, accesorii..
143,28 lei
INCIDIN ACTIVE Produs SPORICID pe baza de acid peracetic pentru dezinfectia suprafetelor in sectoare cu risc crecut
Stoc Epuizat
Brand: EcoLab Model: 3051850
* Pretul afisat este pentru o găletuşă 1,5 kg. pulbere concentrat  Conţine: percarbonatde Na şi Tetraacetiletilendiamină Principiul activ: moleculele de ACID PERACETIC, rezultate din interactiunea Percarbonat – TAED Activ: pe tot spectrul microbian: bacterii (inclusiv Mycobacterii..
151,56 lei
Detergent dezinfectant Mikro quat extra 5L, Ecolab
Stoc Epuizat
Brand: EcoLab Model: 9019
Pentru dezinfectarea suprafetelor, a echipamentelor și aparatelor de bucatarie.Nu distruge materialele, protejeaza pielea, nu afecteaza negativ produsele alimentare.Dezinfectant pe baza de QUAT ce omoara bacteriile, drojdiile si mucegaiurile si detergent universal cu putere mare de curatar..
251,18 lei
Brand: Konga Model: KG-3221
Solutie hidroalcoolica pentru dezinfectie rapida suprafete. Produs biocid avizat de catre INSP Zona de aplicare recomandata: potrivit pentru toate suprfatele rezistente la apa. Solutie hidroalcoolica pentru suprafete tari cu effect sanitizant. Activitate bactericida. Se usuca foarte re..
268,00 lei
Detergent Dezinfectant Incidin Pro pentru unitati sanitare, Ecolab, 6l, cu aviz biocid
Stoc Epuizat
Brand: EcoLab Model: 3076730
Detergent dezinfectant Incidin Pro pentru unitati sanitare, Ecolab, 6l, cu aviz biocid Produs concentrat pentru suprafete. Nu contine aldehide. Produsul este avizat sanitar. Spectru larg de eficacitate cu timp de contact redus. Eficacitatea antimicrobiana a Incidin Pro este comp..
336,79 lei
Dezinfectant SEKUMATIC FDR 5l
Stoc Epuizat
Brand: EcoLab Model: 3015790
Dezinfectant SEKUMATIC FDR 5l Produs pentru dezinfectia si curatarea automata a instrumentarului pe baza de Glucoprotamina, fara aldehide. Utilizare: - Curățarea și dezinfecția chimică și termică a paturilor și a containerelor - Curățarea și dezinfecția chimică și termică a piscinelor ..
370,46 lei
SANO MULTI CLEANER 1L, gel cu Clor pentru curatat suprafete
Nou Stoc Epuizat
Brand: Sano Model: 7290014006911
SANO MULTI CLEANER 1L Gel pentru curăţat cu clor şi parfum de lămăie. Gel (lichid vâscos) înalbitor foarte concentrat care permite o curatare usoara si efcienta pentru orice suprafata. Ideal pentru suprafetele verticale. Elimina murdaria si petele pe care un produs obisnuit nu reuseste sa le înde..
9,80 lei
Dezinfectant rapid pentru suprafete, spray, 1L, PRIMA Dezinfectant rapid pentru suprafete, spray, 1L, PRIMA
Stoc Epuizat
Brand: Prima Model: SANVTR400
Dezinfectant rapid pentru suprafete, spray, 1L, AQA Choice Utilizare in domeniul medical, la dezinfecția suprafețelor, peretilor, pavajelor, aparaturii medicale, mobilierului. Se foloseste ca atare, nediluat. Pentru utilizatori profesionali. Caracteristici:  -    Flacon c..
56,00 lei
DESINET COMPACT CONC Manual -Detergent dezinfectant fara aldehide,25ml, Kiehl DESINET COMPACT CONC Manual -Detergent dezinfectant fara aldehide,25ml, Kiehl
Stoc Epuizat
Brand: Kiehl Model: j350354
Desinet Compact - Detergent dezinfectant lichid concentrat, fara aldehide, doza 25 ml. Este un detergent dezinfectant inregistrat conform listei VAH (societate pentru igiena aplicata) pentru dezinfectarea suprafetelor. Acest produs nu contine aldehide, fenoli, substante active metalo-organice...
2,17 lei
RAPIDES Manual - Detergent dezinfectant rapid, 750 ml, Kiehl
Stoc Epuizat
Brand: Kiehl Model: j350447
RAPIDES - Detergent dezinfectant rapid, 750 ml Cod Produs: j350447 RapiDes - Kiehl - Detergent dezinfectant rapid, in flacon de 750 ml. Este indicat pentru curatenia dezinfectanta a tuturor suprafetelor rezistente la alcool: inox, sticla, aluminiu, ceramica, mase plastice rezistente la alco..
42,39 lei
DESINET COMPACT CONC-Detergent dezinfectant fara aldehide, 2L, Kiehl DESINET COMPACT CONC-Detergent dezinfectant fara aldehide, 2L, Kiehl
Stoc Epuizat
Brand: Kiehl Model: j350308
DESINET COMPACT - Detergent dezinfectant, 2 L Desinet Compact - Detergent dezinfectant lichid concentrat, fara aldehide, in canistra de 2 litri. Este un detergent dezinfectant inregistrat conform listei VAH (societate pentru igiena aplicata) pentru dezinfectarea suprafetelor. Acest pro..
174,71 lei
Pachet Covor dezinfectant Sani-Trax si Solutie hidroalcoolica Konga
Stoc Epuizat
Brand: Promo Model: Pachet_promo21
Pachet Covor dezinfectant Sani-Trax si Solutie hidroalcoolica Konga Covor dezinfectant Sani-Trax Fabricat din compus de cauciuc dur, covorul Sani-Trax, este conceput pentru a rezista la cele mai multe substante chimice si variatii de temperatura. Specific acestui model de covor este..
362,92 lei
Pachet Covor dezinfectant Sani-Trax si Detergent dezinfectant BACSPECIAL EL 500 5L Ecolab
-21 % Stoc Epuizat
Brand: Promo Model: Pachet_promoSani2
Pachet Covor dezinfectant Sani-Trax si Detergent dezinfectant BACSPECIAL EL 500 5L Ecolab Covor dezinfectant Sani-Trax Fabricat din compus de cauciuc dur, covorul Sani-Trax, este conceput pentru a rezista la cele mai multe substante chimice si variatii de temperatura. Specific acest..
427,90 lei 542,94 lei
Pachet Covor dezinfectant Sani-Trax si Detergent dezinfectant Mikro quat extra 5 L Ecolab
Stoc Epuizat
Brand: Promo Model: Pachet_promoSani1
Pachet Covor dezinfectant Sani-Trax si Detergent dezinfectant Mikro quat extra 5 L Ecolab Covor dezinfectant Sani-Trax Fabricat din compus de cauciuc dur, covorul Sani-Trax, este conceput pentru a rezista la cele mai multe substante chimice si variatii de temperatura. Specific acest..
629,88 lei
Gel Fast pentru ecografie, 1000ml
Stoc Epuizat
Brand: Cb Chemical Biofarm Model: GF100/1
GEL-FAST PENTRU ECOGRAFIE este un gel eco-conductor pentru examene ecografice cu ultrasunete; prezinta o conductivitate excelenta a ultrasunetelor, fara saruri si fara efectul de “fir”. Gel complet hidrosolubil, cu aspect cristalin, nu contine formaldehide, si datorita compozitiei sale speciale, aju..
14,50 lei
Afişare 1 - 37 din 37 (1 pagini)

Pentru dezinfectarea corespunzatoare a mai multor tipuri de suprafete, comanda cu incredere dezinfectanti din magazinul online Sanito. Aici vei gasi dezinfectanti suprafete sub forma de spray, lichid, servetele umede sau pulbere, fiecare fiind potrivit pentru a curata si dezinfecta alte tipuri de suprafete. Comanda dezinfectant spray pentru dezinfectare in domeniul medical, util la dezinfectia suprafetelor, peretilor, pavajelor, aparaturii medicale si a mobilierului. Detergent pentru dezinfectarea suprafetelor, a echipamentelor si aparatelor de bucatarie care nu distruge materialele, protejeaza pielea si nu afecteaza negativ produsele alimentare. Acesti dezinfectanti omoara cu succes bacteriile, drojdiile si mucegaiurile si au o putere mare de curatare.