Meniu
Cosul meu

Modulyss

Brand: Modulyss Model: MDL001
*Pretul afisat este pentru un metru patratAlpha reprezinta un covor modular, disponibil in 14 nuante diferite, atat in ​​culori subtile, cat si vibrante.Acest produs ofera o gama larga de posibilitati in ceea ce privește designul si personalizarea fiind disponibil in dale de 50 x 50 cm.A..
77,95 lei
+ TVA
92,76 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL007
Black & este un covor texturat, cu un model liniar.Combinația dintre liniile negre structurate și culorile provocatoare și radiante oferă Black & un aspect luxos și, în același timp, un aspect confortabil.Black & poate fi utilizat în birouri, hoteluri, aeroporturi etc. și este di..
169,44 lei
+ TVA
201,63 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL013
* Produsul afisat este pentru un metru patrat!Cambridge este o dala de covor tăiată, cu o structură fină.Acest produs este, de asemenea, extrem de potrivit pentru spațiile in care confortul și aura de lux sunt indispensabile...
184,43 lei
+ TVA
219,47 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL032
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Cele 12 scheme colorate ale covoarelor DSGN Tweed reflectă trecutul și prezentul timpului rece, combinându-se într-un aspect industrial de epocă, ce folosește limba de deconstrucție estetică pentru a (re) crea frumusețea durabilă.DSGN Tweed st..
125,58 lei
+ TVA
149,44 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL042
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Stilul ofera mai mult decat se vede!Modulyss introduce Fashion &, care combina aspectul momentului placilor de covoare. Fashion & colectia ofera covoare trending in 36 de culori calde noi.Afișare gata proiectată, una ..
155,48 lei
+ TVA
185,02 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL008
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!First Radiant demonstrează o nouă direcție în utilizarea culorii!Această colecție de mochete este disponibilă în 7 variante și arată foarte atat independent cat si combinată cu colecția Xtra Step.Elegant și de asemenea de înaltă calit..
93,95 lei
+ TVA
111,80 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL002
*Pretul afisat este pentru un metru patratO colectie colectie de covoare modulare disponibila in 22 de culori, ce ofera numeroase posibilitati de personalizare, fiind disponibil in dale de 50 x 50 cm.Reprezinta solutia ideala pentru orice mediu fiind un produs elegant cu o frumusete subtila...
81,92 lei
+ TVA
97,48 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL41
*Pretul afisat este pentru un metru patrat!Grind, parte a colecției Handcraft, explorează relația dintre natură și ambarcațiunile într-un design care să răspundă macro-tendinței de primire a naturii în spațiul de lucru.Drumurile nedoborate sculptate prin peisaj inspiră Grind, o țiglă mini-tu..
170,80 lei
+ TVA
203,25 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL010
 * Pretul afisat este pentru un metru patrat!Line-up este o placă de covor, disponibilă în 6 culori, cu un joc subtil de linii ce conferă fiecărei podele un aspect modern, exclusiv.Line-up este un produs extrem de puternic, potrivit pentru diverse aplicații, oferind nenumărate posibilit..
112,05 lei
+ TVA
133,34 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL019
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!First Lines este o placă de covor disponibilă în 8 culori.Fiecare culoare este disponibilă în 2 versiuni cu o culoare accentuată liniară.In combinatie cu First, acest produs oferă multe posibilități de proiectare și poate fi instalat în moduri ..
93,01 lei
+ TVA
110,68 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL026
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!First Blocks este o placă de covor modern cu un design geometric elegant, alcătuită din blocuri în nuanțe subtile.Datorită modelului aleatoriu, această colecție contemporană de placi de covoare oferă oportunități infinite de design creativ singur s..
130,14 lei
+ TVA
154,87 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL024
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!First Stripes este o placă de covor cu un model liniar.Această colecție de dale de covor dinamic este disponibilă în 9 variante de culoare contemporană, variind de la gri neutru, maro și albastru până la roșu izbitoare.First Stripes oferă, în m..
96,63 lei
+ TVA
114,99 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL025
* Pretul afisat este pentru un metru patrat! First Waves reprezintă o placa de covor, cu un model liniar variabil.Această colecție de plăci de covor este disponibilă în 6 variante de culori neutre, gri, albastru și bej.First Waves oferă numeroase opțiuni creative, în mod independent..
93,95 lei
+ TVA
111,80 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL003
Millennium Nxtgen, o nouă generație de plăci de covor viitoare.Obțineți cele mai bune din ambele lumi prin designul rafinat al colecției și eleganța clasică.Făcut din fire de 100% regenerate ECONYL și transformat într-un rezultat care este cu siguranță în afara acestei lumi, Millennium ..
107,98 lei
+ TVA
128,50 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL39
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Leaf, parte a colecției Handcraft, explorează relația dintre natură și ambarcațiunile într-un design care să răspundă macro-tendinței de primire a naturii în spațiul de lucru.Marcarea schimbării de vară în toamnă, frunzele căzute deconstrucționează..
170,80 lei
+ TVA
203,25 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL38
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Moss, parte a colecției Handcraft, explorează relația dintre natură și ambarcațiunile într-un design care răspunde la macro-tendința de primire a naturii în spațiul de lucru.Moss onorează detalii adesea trecute cu vederea, care dezvăluie frumusețea..
170,80 lei
+ TVA
203,25 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL028
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Schimbați ritmul spațiului dvs.Colecția de plăci Motion se mișcă fluid; culori care curg în textura dinamică și în modelul de schimbare.Creați-vă propria coregrafie cu gradientul de culoare al mișcării Motion, disponibil în 12 culori care ..
130,14 lei
+ TVA
154,87 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL006
*Pretul afisat este pentru un metru patratStep este un covor modular, disponibil în 36 de culori standard și 9 culori luminoase și la modă din colecția Xtra.Produsul oferă o gamă largă de posibilități de alegere și design.Indeplinește toate cerințele pentru utilizarea extrem de inte..
100,67 lei
+ TVA
119,80 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL027
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Schimbați ritmul spațiului dvs.Colecția de plăci de covor Vision se mișcă fluid; culori care curg în textura dinamică și în modelul de schimbare.Creați-vă o coregrafie proprie cu gradientul de culoare Vision, disponibil în 13 culori care s..
130,14 lei
+ TVA
154,87 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL033
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!DSGN Track ilustreaza o imagine plină de poezie și stil.Redând pe 12 scheme de culori subevaluate și perfect compatibile cu primele desene ale noastre, aceste plăci de covor în formă de bucla reproduc imaginația neînfrânată a artistului postmodern...
125,58 lei
+ TVA
149,44 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL022
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Stilul, clasa, carisma ... crearea unei setări corecte poate face minuni.Urca spațiile de birouri și hotelurile la un nivel mai înalt prin styling-ul podelei cu  Alternative100.Pe lângă culorile frumoase și îndrăznețe - o potrivire pe..
137,38 lei
+ TVA
163,48 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL031
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Admiratorii cloud-ului se vor bucura de aceste placi de covor, de designul lor elegant și tonurile de culoare moi.11 variante de culori creează o baldachincă frumoasă, ce stabilește o stare de spirit vie și trecătoare, încorporând nuanțe ..
125,58 lei
+ TVA
149,44 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL021
First Absolute este o placă de covor ce oferă camerei un aspect unic prin amestecul său de nuanțe de culoare.First Absolute este extrem de potrivit pentru utilizarea intensă a biroului...
119,29 lei
+ TVA
141,96 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL020
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!In-groove a fost dezvoltat pentru a reduce concentrația de praf fin în aer.Datorită grosimii și structurii rețelei de fire, praful este capturat și reținut mai bine, ceea ce face ca interiorul canalului să fie ideal pentru birouri, școli și zone cu..
157,26 lei
+ TVA
187,14 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL023
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Metallic combină o culoare mată de bază cu un accent metalic pentru a vă oferi un aspect unic.Acest covor nu numai că dă o aură de lux, dar prezintă durabilitate impresionantă în utilizare...
148,24 lei
+ TVA
176,41 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL034
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Placa de covoare mini-tufted Opposite Lines, disponibilă în 6 culori - oferă un aspect curat și modern, cu un model liniar care oferă o întorsătură urbană pentru aspectul general.Tonurile scandinave silențioase, de culoare albastru deschis și gri, ..
128,15 lei
+ TVA
152,50 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL34
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Simplitatea, funcționalitatea și minimalismul, reprezinta ceea ce Opposite are de oferit.Această colecție de dale mini-tufted adaugă o notă de sofisticare la orice setare.Paleta de culori scandinave cu blues vapori, gri moale și nuanțe naturale..
128,15 lei
+ TVA
152,50 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL036
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Patchwork adaugă un farmec delicat, autentic de vintage la orice setare.6 variații de culoare bogate creează o atmosferă caldă și primitoare care inspiră eleganță și sofisticare.Faceți o călătorie în jos pe banda de memorie, în timp ce Patchwor..
125,58 lei
+ TVA
149,44 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL37
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Accentuate și vibrante, dar subtile și elegante: această colecție contemporană, face ca amintirile prețioase să revină instantaneu.Designul său crisscross este disponibil într-o paletă bogată de 6 tonuri de culoare, variind de la nuanțat gri și mar..
125,58 lei
+ TVA
149,44 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL035
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Incorporând nuanțe de gri, maro, albastru, turcoaz și roșu, modelele perfecte ale acestei colecții de pixeli crează un aspect elegant și senzațional.Stilul și carisma deschid instantaneu o fereastră spre trecut și vă ajută să scăpați de agitația vi..
125,58 lei
+ TVA
149,44 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL030
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Spuneți la revedere prafului fin datorită Pure Air100, conceput pentru a prinde praful și pentru a curăța aerul interior.Colecția Pure Air100 oferă o gamă de șapte modele moderne și subtile.Se amestecă în caracterul și culorile colecțiilor comp..
157,26 lei
+ TVA
187,14 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL016
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Reverse 100 aduce o combinație de inovație și simplitate esențială.Descoperiți inspirația din arhitectura contemporană, această țiglă ecologică de covoare mini-tofu imbine fiecare interior cu dinamism.Colecția este disponibilă în 4 culori neutr..
161,77 lei
+ TVA
192,51 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL004
On-line 1 este o colecție de plăci de covor disponibilă în 9 culori vii, la modă. Designul aleatoriu ce dă fiecărei placa un aspect diferit este perfect pentru combinații creative și rafinate.Acest produs este potrivit în special pentru utilizare intensă...
143,68 lei
+ TVA
170,98 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL005
* Pretul afisat este pentru un metru patrat .On-line 2 are o paletă de 12 culori de bază ce pot fi folosite pentru a crea podele în care elementele se potrivesc și se contrasta.Această colecție de placi de covor cu buclă este deosebit de potrivită pentru utilizarea intensă...
143,68 lei
+ TVA
170,98 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL012
Mxture introduce o combinație intrigantă de texturi cu forfecare inspirată de designul arhitectural.Structura unică pe mai multe niveluri a colecției îmbunătățește modelul geometric al lui Mxture.O dată la modă și fără sfârșit, colecția este un favorit sigur pentru spațiile comerciale.Fa..
143,68 lei
+ TVA
170,98 lei TVA inclus
New Normal, mocheta modulara 50 x 50 cm, Modulyss New Normal, mocheta modulara 50 x 50 cm, Modulyss
7 - 10 zile
Brand: Modulyss Model: MDL018
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!New Normal este o piesă de covor îndoit, potrivită exclusiv pentru utilizarea ușoară. Acest produs este compus din 6 culori cu un model liniar.Combinat cu Normal, acest produs oferă tot felul de posibilități...
74,03 lei
+ TVA
88,10 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL017
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Normal este o placa de covor extrem de potrivit pentru utilizarea ușoară.Acest produs este disponibil în 6 culori simple și poate fi combinat cu New Normal...
71,30 lei
+ TVA
84,85 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL014
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Perpetual este o piesă de covor cu o notă de serviciu impunătoare. Datorită paletei variate de 24 de culori standard și 9 culori luminoase la modă din colecția Xtra, Perpetual oferă posibilități foarte largi de alegere și design...
143,68 lei
+ TVA
170,98 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL015
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Adăugați o notă de strălucire interiorului dvs. cu Shine-up.Combinația dintre banda lucioasă și firele mată conferă fiecărei camere un aspect rafinat.Shine-up este o piesă de covor, disponibilă în 6 culori și combinabilă cu Line-up..
134,61 lei
+ TVA
160,19 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL011
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Txture introduce o combinație intrigantă de texturi de forfecare inspirată de designul arhitectural.Structura unică pe mai multe niveluri a colecției îmbunătățește designul plăcilor Txture.O dată la modă și fără sfârșit, această colecție e..
143,68 lei
+ TVA
170,98 lei TVA inclus
Brand: Modulyss Model: MDL40
* Pretul afisat este pentru un metru patrat!Willow, parte a colecției Handcraft, explorează relația dintre natură și ambarcațiunile într-un design care răspunde la macro-tendința de primire a naturii în spațiul de lucru.Willow are un design care imită răsturnările și transformările neaștepta..
170,80 lei
+ TVA
203,25 lei TVA inclus
Afişare 1 - 41 din 41 (1 pagini)