Meniu
Cosul meu

Home & Deco

19 Mar Colectarea și sortarea deșeurilor în beneficiul sănătății
AlmaGhiulea 0 10207
Colectarea deșeurilor este o problemă esențială pentru calitatea vieții tuturor celor care trăiesc în comunitate. Sortarea deșeurilor este un adevărat gest civic, trebuie să ințelegem sensul pe care aceste practici îl au pentru noi înșine, pentru societate și, desigur, pentru generațiile viitoare.Un prim pas pentru un stil de viață mai resp..
20 Feb Să faci curat poate fi distractiv și terapeutic!
AlmaGhiulea 0 10109
Să faci curat în casă poate fi o adevarată plăcere, deoarece odată cu praful si mizeria care se strâng pe parcursul unei săptamani, a face curat oferă și o senzatie de purificare. Astfel, curățenia generală poate avea efect terapeutic. Prin eliminarea multitudinii de obiecte pe care le-ai strâns de-a lungul timpului, trierea lucrurilor pe care ..
13 Feb Covorașe dezinfectante pentru igienă și curățenie
AlmaGhiulea 0 10088
Tehnologia din ziua de astăzi a permis realizarea multor produse utile pentru noi, oamenii. Însă, printre cele mai utile pentru sănătatea noastră, se numără produsele pentru dezinfectare, din care fac parte și covorașele profesionale dezinfectante. Această gamă de covorașe dezinfectante, pe care le putem găsi ăn magazinul online Sanito.ro, sunt..
13 Feb Covorașe profesionale pentru igienă și curățenie
AlmaGhiulea 0 360
Tehnologia din ziua de astăzi a permis realizarea multor produse utile pentru noi, oamenii. Însă, printre cele mai utile pentru sănătatea noastră, se numără produsele pentru dezinfectare, din care fac parte și covorașele profesionale dezinfectante. Această gamă de covorașe dezinfectante, pe care le putem găsi ăn magazinul online Sanito.ro, sunt..
23 Jan Preparatele se livrează rapid și corect cu cosumabilele de catering potrivite
AlmaGhiulea 0 9899
Pe măsură ce modul de viață al oamenilor s-a schimbat, de la un an la altul, așa s-au schimbat și obiceiurile și nevoile lor. Astfel, toți cei care un un loc de muncă cu program de dimineața până seara, de luni până vineri, nu iși permit să desfășoare atât de multe activități precum ceilalți, cu ieșiri zilnice în oraș, petrecerea timpului liber cu ..
09 Jan Trucuri pentru o curatenie rapida si eficienta
AlmaGhiulea 0 10320
Curatenia a fost intotdeauna importanta, fie o facem la noi in casa sau angajam personal care sa ne tina afacerea curata, nu putem neglija niciodata acest aspect. Magazinul cel mai potrivit de unde putem cumpara produse de curatenie se numeste Sanito.ro si este specializat in distributia de produse Tork, un brand recunoscut la nivel mondial. ..
19 Dec Recicleaza pentru un Craciun mai responsabil
AlmaGhiulea 0 10280
Sarbatorile de Craciun sunt atat de aproape. Dorim cu totii sa ne bucuram de magia acestei nopti magice, de cadouri si bucate si de cei dragi alaturi de noi. Insa Craciunul, pe langa daruri si povesti minunate, inseamna si multa risipa. Risipa se face atat la alimente, cat si la alte obiecte ce ar putea fi reciclate usor si nu aruncate. In peri..
05 Dec Tipuri de covoare profesionale apreciate in institutii private sau de stat
AlmaGhiulea 0 10140
Toate institutiile publice, atat private cat si de stat, au ceva in comun – este vorba despre atentia pe care o dau curateniei si imaginii pe care o promoveaza celor care le trac pragul. Un element foarte important pentru aceste spatii este reprezentat de covoarele profesionale, care au o utilitate dubla, atat de design si infrumusetare, cat si de ..
28 Nov Cum dotam corect si igienic un spatiu hotelier
AlmaGhiulea 0 10003
Pentru ca oaspetii care trec pragul spatiilor hoteliere sa se simta ca acasa sau de multe ori, chiar mai bine, privilegiati ca primesc cele mai bune servicii, managerii trebuie sa aiba grija ca dotarile hotelului sa fie de cea mai inalta calitate si mai mult decat atat, curatenia sa fie impecabila.Spatiile trebuie sa fie primitoare, iar un ..
07 Nov Masuri de protectie a mediului prin reciclare
AlmaGhiulea 0 10559
Elaborarea unor masuri de protectie a mediului inconjurator a devenit o problema la nivel global, datorita efectelor nocive ale poluarii asupra solului, apei, aerului si implicit asupra sanatatii oamenilor. De aceea, elaborarea si respectarea unor masuri de protectie a mediului este vitala atat pentru noi, cat si pentru un viitor durabil al cop..
31 Oct Cum pastram alimentele proaspete mai mult timp
AlmaGhiulea 0 9899
Se spune ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Acesta ne ofera energie pentru o zi de munca cat mai buna si mai activa. Dar pe langa mic dejun, atat pranzul, cat si cina sunt la fel de importante. Bineinteles, multi dintre noi avem un regim alimentar cu totul diferit si prin urmare, obiceiurile de servire a mesei de asemenea, difera...
17 Oct Reciclarea plasticului, un obicei foarte important
AlmaGhiulea 0 10107
Reciclarea materialelor plastice este o problema de maxima prioritate, care se regaseste adesea la programele de stiri, talk-show-uri si numeroase canale media, dar inca se chinuie sa fie aplicata la nivel practic. In zilele noastre, reciclarea si diferentierea materialului plastic nu mai este doar o alegere corecta, ci un act de respect de fat..
Afişare 1 - 12 din 58 (5 pagini)