Meniu
Cosul meu

Igiena

19 Mar Colectarea și sortarea deșeurilor în beneficiul sănătății
AlmaGhiulea 0 10207
Colectarea deșeurilor este o problemă esențială pentru calitatea vieții tuturor celor care trăiesc în comunitate. Sortarea deșeurilor este un adevărat gest civic, trebuie să ințelegem sensul pe care aceste practici îl au pentru noi înșine, pentru societate și, desigur, pentru generațiile viitoare.Un prim pas pentru un stil de viață mai resp..
12 Mar Consumabilele de hârtie de la Sanito.ro sunt eficiente în orice locuință sau afacere
AlmaGhiulea 0 10045
Consumabilele din hârtie sunt produse indispensabile, atât acasă, cât și la birou, în centre comerciale sau industriale. La o analiză mai atentă a acestor consumabile de hârtie, ajungem la concluzia că acestea chiar sunt extrem de eficiente în orice locuință sau în orice instituție publică, indiferent de tipul afacerii. Adevărul este ca toți avem c..
05 Mar Cum putem preveni răspândirea infecțiilor
AlmaGhiulea 0 10050
Pentru a evita răspândirea virusurilor și bacteriilor, care sunt responsabile pentru diferitele boli și răceli la care suntem expuși, este necesară prevenția, iar cel mai ușor mod de a preveni răspândirea acestora este prin igienizararea adecvată a mâinilor. Microbii, ca și virusurile și bacteriile pot provoaca infecții contagioase. Majoritatea..
27 Feb Cât de importante sunt regulile de spălare a mâinilor
AlmaGhiulea 0 10117
Spălarea mâinilor este o parte indispensabila a vieții noastre de zi cu zi, extrem de importantă pentru menținerea sănătății noastre. Există aproximativ 400.000 de germeni pe o palmă, iar spălarea corectă a mâinilor, folosind produsele potrivite, poate reduce germenii de pe mâini și poate reduce șansa de a ne îmbolnăvi.Fiecare dintre noi îș..
20 Feb Să faci curat poate fi distractiv și terapeutic!
AlmaGhiulea 0 10108
Să faci curat în casă poate fi o adevarată plăcere, deoarece odată cu praful si mizeria care se strâng pe parcursul unei săptamani, a face curat oferă și o senzatie de purificare. Astfel, curățenia generală poate avea efect terapeutic. Prin eliminarea multitudinii de obiecte pe care le-ai strâns de-a lungul timpului, trierea lucrurilor pe care ..
13 Feb Covorașe dezinfectante pentru igienă și curățenie
AlmaGhiulea 0 10088
Tehnologia din ziua de astăzi a permis realizarea multor produse utile pentru noi, oamenii. Însă, printre cele mai utile pentru sănătatea noastră, se numără produsele pentru dezinfectare, din care fac parte și covorașele profesionale dezinfectante. Această gamă de covorașe dezinfectante, pe care le putem găsi ăn magazinul online Sanito.ro, sunt..
13 Feb Covorașe profesionale pentru igienă și curățenie
AlmaGhiulea 0 360
Tehnologia din ziua de astăzi a permis realizarea multor produse utile pentru noi, oamenii. Însă, printre cele mai utile pentru sănătatea noastră, se numără produsele pentru dezinfectare, din care fac parte și covorașele profesionale dezinfectante. Această gamă de covorașe dezinfectante, pe care le putem găsi ăn magazinul online Sanito.ro, sunt..
06 Feb Luptă împotriva microbilor cu dezinfectanții profesionali pentru mâini și suprafețe
AlmaGhiulea 0 9991
Sănătatea este cel mai important aspect al vieții noastre și de aceea, trebuie protejată cu mare atenție. Cu toții ar trebui să punem întotdeauna igiena personală pe primul loc, deoarece o igienă corporală bine efectuată ne ajuta să ne menținem sănătatea fizică și să ne simțim bine în pielea noastră. De asemenea, este esențial ca ritualul de în..
30 Jan Importanța igienei în industria alimentară
AlmaGhiulea 0 10059
Oamenii sănătoși sunt colonizati de miliarde de microorganisme. Instalate pe suprafața pielii, ele constituie „flora cutanată”. În interiorul corpului nostru, sunt localizate în principal în sistemul digestiv și constituie flora intestinală. Microorganismele, în special bacteriile, sunt foarte neuniform distribuite pe suprafața corpului. Zonele..
16 Jan Calea către un oraș curat
AlmaGhiulea 0 10279
Pentru a avea un oraș curat, este foarte important ca locuitorii orașului să colecteze selectiv deșeurile, iar aceast lucru se poate face prin utilizarea de recipiente speciale, precum: pubele, eurocontainere, coșuri de gunoi sau coșuri pentru colectare selectivă. Colectarea selectivă are ca scop principal protejarea mediului înconjurator. Impa..
09 Jan Trucuri pentru o curatenie rapida si eficienta
AlmaGhiulea 0 10320
Curatenia a fost intotdeauna importanta, fie o facem la noi in casa sau angajam personal care sa ne tina afacerea curata, nu putem neglija niciodata acest aspect. Magazinul cel mai potrivit de unde putem cumpara produse de curatenie se numeste Sanito.ro si este specializat in distributia de produse Tork, un brand recunoscut la nivel mondial. ..
19 Dec Recicleaza pentru un Craciun mai responsabil
AlmaGhiulea 0 10280
Sarbatorile de Craciun sunt atat de aproape. Dorim cu totii sa ne bucuram de magia acestei nopti magice, de cadouri si bucate si de cei dragi alaturi de noi. Insa Craciunul, pe langa daruri si povesti minunate, inseamna si multa risipa. Risipa se face atat la alimente, cat si la alte obiecte ce ar putea fi reciclate usor si nu aruncate. In peri..
Afişare 1 - 12 din 86 (8 pagini)